Dark Light

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

@peepso_user_4256(Vera Kosec)
i ova mi je meditacija blokirana
prije 6 mjeseci
@peepso_user_4420(Ivana Vezmarović)
@peepso_user_4256(Vera Kosec) javite nam se porukom na FB stranicu Alkemija života da Vam mogu konkretno pomoći 🙂 -Ivana
prije 6 mjeseci
@peepso_user_4256(Vera Kosec)
Pozdrav Ivana
Prvo se moram čuti sa svojim kompjuterašem, da vidim da li on može riješiti problem, jer imam dosta često hakerske napadaje na moje računalo, tako da je stavio neke zaštite. Možda su stavljene neke postavke koje ne podržavaju pristup meditacijama. U zadnjem napadu (prije 2 mjeseca) mi je otišla grafička kartica i još svašta nešto, tako da sam imala i dosta materijalnih izdataka, a kako sam u mirovini, možete pretpostaviti kakva je situacija... Ove meditacije sam skupljala i koristila svaku priliku kada je Vedran davao popuste.

Vedran je provjeravao kod sebe i uspostavilo se da kod njega sve u redu. Kćer mi je stavila AŽ na pametni telefon i tamo ove meditacije prolaze, ne prolaze mi na stolnom računalu. Prije nekog vremena je sve radilo, ali sada od 26 meditacija rade samo 6.

Ukoliko moj kompjuteraš ne uspije riješiti stvar (moram ga uhvatiti jer ima puno posla) ne znam gdje na FB da Vam se obratim. Da li u Alkemiju života (messenger) ili u Vašem privatnom profilu.
Lp - Vera
@peepso_user_4420(Ivana Vezmarović)
@peepso_user_4256(Vera Kosec) U redu. Javite nam se tako da odete na Facebook stranicu Alkemija života i tamo kliknete na Messenger ikonicu. Molim isključivo se javljajte na Alkemiju života, hvala 🙂
prije 6 mjeseci