Tamno Svjetlo

Iskustva

blank
Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
4,9
Na temelju 587 recenzija
1-5 od 573 recenzije
 1. Gordana Cvetkovic avatar

  Neizmerno sam zahvalna Vedranu i Kristini na njihivoj ljubavi,predanisti,dobroti.
  Vedranu se zahvaljujem na aktivaciji besplatnih meditacija..hvala beskrajno,dobri čoveče.
  Slusajuci ovu meditaciju,osecala sam toplu energiju najvise u zglobovima.
  Inace su mi kolena bolna i tesko čučnem.
  U drugom delu meditacije sam pocela plakati a kada sam zamolila svoj ego da mi se vizuelno prikaze..videla sam zmiju otrovnicu kojoj je bila polomljena glava a koja je uspravno stajala i govorila ja nisam prava,ja sam samo maska i štit…molim Vas vidite meeee…ja nisam opasna,samo sam morala tako izgledati….iz mene je tada krenula bujica emocija i jos jace sam se rasplakala.
  Hvala od srca..svakome me bih preporucila da radi meditacije sa Vedranom.

 2. Zrinka Vukic avatar

  Ovu meditaciju i iscjeljivanje sam odabrala napraviti prije jednog događaja koji me čekao, a od kojeg sam osjećala popriličan strah, ali opet sam znala u sebi da moram kroz to proći i da moram biti ja ta koja će to odraditi jer je postojala i druga solucija. Sam događaj je prošao s malo zapreka, ali te zapreke nisu uopće omele proces.
  Tijekom same meditacije i iscjeljivanja bila je prisutna velika količina energije koja je strujala kroz cijelo tijelo s tim da sam drugi put kad sam radila meditaciju zaspala. Nakon svih odrađenih meditacija sutradan budem uvijek malo umorna, nekad i nervoznija, ali u danima nakon sam puno mirnija i jača iznutra.

 3. Darija Varga avatar

  Danas sam radila ponovno iscjeljivanje i to dva dana nakon svog rođendana. Obično mi ne dolaze nikakve vizije i uvjek se javlja sumnja u samu sebe da meni iscjeljenja ne funkcioniraju. Za rođendan sam bila dala namjeru da sve prepuštam duši i Bogu jer ovako više nema smisla. Ugl.došli su mi moji predci očeve linije, baka i djed a i njegova druga žena koja je bila pomajka mom ocu,bratič koji je bio vrlo bistar i na visokom direktorskom položaju u više uspješno vođenih kompanija,al loš za sebe i koji je uz sve svoje umne talente otišao na drugi svijet u bolesti i bezparici, tu je bio i moj otac koji je imao ulogu dopeljati te moje predke. Odlazila je tamna energija iz njih a oni su svje darove davali meni isto u obliku svjete valovite energije. Ti moji predci nisu došli svi u isto vrijeme,nego su se pojavljivali jedan po jedan…baka,druga žena,djed,bratič i otac.
  Vidjet čemo kako če se to odrazit na vrijeme koje dolazi.
  Veliki zagrljaj 🤗🌟

 4. Žlender Nevenka avatar

  Danas sam odradila drugi dio iscijeljivanja. Nakon prvog iscijeljivanja me tri dana jako boljela glava.
  I danas mi je u fokusu bila glava. Na početku jaka bol koja je nakon par minuta nestala. Nakon toga snažne energije na vrhu glave. Danas je samnom cijelo vrijeme bio moj vodič koji je cijelo vrijeme stajao ispred mene i držao ruku na mojem ramenu. Cijelo vrijeme sam osječala jake energije u gornjem dijelu tijela. Kad je krenuo snop svjetlosti naišao je na blokadu(otpor) u području srčane čakre. Trebalo je neko vrijeme da se probije u donje čakre. Osječaj je bio fenomenalan. Nakon toga senzacija osječaja, toplina i trnci j cijelom tijelu. Kod uklanjanja zavjeta došle su mi slike iz prošlog života. Krenula sam plakati i osjetila sam otpuštanje tereta. Nakon toga se spustio s neba vodić koji je položio ruku na moju glavu. Oko mene su se okupili i ostali. Fizički sam osjetila kako me grle i tješe. Predivno iskustvo. Hvala ti Vedrane što to radiš. Hvala toli od srca

 5. Ivana Vezmarović avatar

  Putovanje i iscjeljenje kroz ljubav, Zagreb 21.4.2024. Nemam prikladnih ljudskih riječi za opis doživljaja – najbliže bi bilo zajedništvo u energiji sa svim divnim dušama na radionici i nježno povezivanje sa sobom. Kristina je svojim susjećajnim i nježnim pristupom vodila grupu kroz energiju upoznavanja svakoga sa svojim srcem – kod mene je ovaj dio radionice otpustio puno blokirane energije i emocija. Vedranova meditacija je bila energetski intenzivno i istovremeno nježno iskustvo – otvorila mi je prostor za otpuštanje zamjeranja koje sam “iz principa” nosila sa sobom dugi niz godina. Sada osjećam da mogu živjeti bez toga. Već osjećam i promjene na fizičkoj razini. Naime, ovog proljeća su mi se ponovo aktivirale alergije no dan nakon meditacije i iduća dva dana sam boravila u prirodi i primjetila da više nema curenja nosa i kihanja u blizini peludi, što je predivno 🙂 Hvala Kristina & Vedrane, zahvalna sam što postojite i grlim vas srcem!