Dark Light

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

@peepso_user_4688(Tatjana Arsovska Ivanovski)
Godinama mi je vibrirao pojam Fragmentacija duše, ali objašnjenja mi nisu bila dovoljno jasna, sve do slusanja vase meditacije za traume.
Iako sam imala dozu nekog pritajenog straha i nelagode, jutros sam uradila meditaciju za povratak uzgubljenih dijelova duse.. Meditacija je prošla mirno, bez neke posebne vizualizacije, no pred kraj su mi se pojavili trnci na leđima i bilo mi je jako, jako hladno. Zaspala sam pokušavajući se ugrijati i usnula sam jako čudan san u kojem nije bilo likova iz drugih civilizacija, ali sam se našla s mužem u modernom, prljavom kafiću, samo ja sam pila šveps, a kad smo otišli da platimo, gazda koji mi je bio leđima okrenut, dao nam je račun od 887 neke valute koji je bio kao za 4 vrlo skupa pića. Kad je suprug reagirao, kelneri oko nas su nam pognute glave rekli..nemojte puno komentirati, platite najbrze sto mozete, i brzo, brzo otiđite, jer je gazda krajno neugodan i ne garantiramo sta ce da bude s vama. U jednom trenutku, gazda se okrenuo i krenuo prema nama. Bio je covekoliko bice, sa okolo 50 i vise god, sitan i vitalan,kao da je bio diler droge, imao je crnu, kovrčavu ravno ošišanu kosu, ali mladoliko, njegovano, jezivo lice, s velikom plavom, trajnom masnicom na desni obraz, jeziv osmijeh i bio je odjeven u moderne smeđe, tesne kožne hlače i crnu kosulju. Malo, ali zlobno telo. Neugodan. Krenuo je prema meni, jezivo se nasmiješio, ali nisam se uplašila i znala sam da nece biti dijaloga, bio je iz drugog svijeta.

Trebam li analizirati gdje su mi bili komadići duše, sta se zapravo dogodilo i zašto sam na neki način trebala preplatiti ili je dovoljno to što su mi se fragmenti vratili?
🙏❤
prije 7 mjeseci