Tamno Svjetlo

Iscjeljivanje ropstva – osobna razina

(4 recenzije korisnika)

30,0070,00

Want a discount? Become a member!

Opis

Proces oslobađanja čovječanstva i gradnje prijelaza iz doba požrtvovne poslušnosti (doba Riba) u nova vremena za koje težimo da budu obojana slobodom, ravnopravnošću, zajedništvom i prihvaćanjem, počinje uvijek unutar nas samih, a ono što nas uvijek drži u ropstvu je u svojoj bazi osjećaj straha.

Ako živimo život po principu ”treba se, mora se, to je tako, protiv toga se ništa ne može” u osjećaju bespomoćnosti, predajući svoju moć autoritetima za koje smatramo da znaju bolje što je za naše dobro, tada u pozadini često stoje neiscijeljene traume. S druge strane ako živimo život po principu da druge vidimo manje vrijednima od nas samih smatrajući da smo uvijek u pravu i da druge trebamo uvjeriti da razmišljaju kao i mi, tada također definitivno nosimo neiscijeljenu bol.

Stvaranje ravnopravnije društvene strukture što se tiče pitanja osobne moći je trenutno jako važno. A da bi do tu došli, ono što je bitno je zapitati se gdje svatko od nas još uvijek u svom životu upada u obrasce i dinamiku agresora i žrtve.

Nadalje, povijesno gledajući, tema ropstva i gospodara, dominirajućih i podčinjenih skupina u društvu nam nije ništa strano. Crna rasa, žene, osobe s drugim spolnim orijentacijama itd. itekako nam mogu poslužiti kao primjer. Na kraju krajeva, svi smo mogli tome svjedočiti gdje god smo naišli na izraženu patrijarhalno-hijerarhijsku strukturu.

Ako gledamo i dalje od toga, na duhovnoj razini ljudska vrsta je u svom samom početku pristala biti u ulozi robova vrsti Annunaki, koja je ljude iskorištavala kao radnu snagu. Na jednoj razini, unutar naše ljudske DNA stoji informacija o konformizmu kao poželjnom i nužnom obliku ponašanja.

Srećom, nova vremena se bude i mnogi ljudi počinju preispitivati svoju poziciju slijepe poslušnosti i življenja života odricajući se svoje osobne moći. Osjećaju da nešto ipak tu ”ne štima” i počinju se preispitivati bazne postavke društvenog života.

U ovim događajima pričamo o svemu navedenom, temu koju ćemo obraditi iz individualne i kolektivne perspektive u želji da doprinesemo ovom kolektivnom procesu oslobađanja i buđenja čovječanstva.

Ovaj događaj je za vas ako:

 • imate izazova izaći iz situacija za koje osjećate da nisu dobre za vas (posao, odnosi…)
 • u životu vas prati osjećaj bespomoćnosti i nepravde
 • imate izazova stavljati svoje potrebe i želje na prvo mjesto (uz pojačan osjećaj krivnje i straha)
 • imate izazova uzeti pravo na donošenje vlastitih odluka
 • osjećate se zagušeno, stisnuto i limitirano u određenim životnim područjima
 • osjećate da ste previše u ulozi služenja drugima
 • osjećate kao da nemate pravo na sebe, svoju autonomiju, samostalnost, vlastitu istinu i glas

Iscjeljivali smo:

 • Osobno polje
 • Polje obitelji
 • Polje predaka
 • Putujemo u jedan vaš robovlasnički život te ga iscjeljujemo
 • Putujemo u trenutak ugovaranja prve odluke i života da iskusite ropstvo
 • Putujemo u prvu vašu egzistenciju gdje ste doživjeli ropstvo
 • Iscjeljujemo i po mogućnosti prekidamo ugovor o ropstvu
 • Čemu danas robujem i zašto?

ISKUSTVA

5,0
Na temelju 85 recenzija
5 zvijezdica
98
98%
4 zvijezdice
2
2%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
1-5 od 85 recenzija
 1. Maja Bojović avatar

  Upravo sam po drugi put radila isceljenje 2. čakre. Oba puta je prošlo bez ikakvih pojavljivanja slika ili trauma, ali zato su mi jako trnuli gornji zubi (očnjaci) i krsta mi još uvek gore. Deluje kao da su mi upaljena. Ne opterećujem se odsustvom nekih jasnijih slika ili senzacija jer znam da ovo radi na nekom dubljem nivou te da nije neophodno imati ikakve znake. Ranije sam osćala frustraciju kada vidim kako neki drugi vide čitave filmove a ja ništa. Sada sam to prihvatila i jaakoo sam vam oboma zahvalna na svemu što radite.

 2. Elizabeta Mitreva avatar

  Moja iskustva sa Vedranove meditacije i Kristini su blagoslov od Boga! Bilo je cudo kako sam ostavila cigarete posle 35 godina i to samo sa jednu meditaciju o ovisnosti. Nisam zapalila cigaretu 3 mjecesa. Napravila sam detoks meditaciju za sina na daljinu od 2000 km i to vrlo uspeshno. Nekoliko mjeseca sam na mjesecnu preplatu i izаbrem meditaciju po intuiciju. Vedranove meditacije su mi pomogle da otklonim blokade, izbrišem traume i počnem ispočetka. Najdramatičnije su bile meditacije vezane za pretke i karmičkih odnosa, a posebno meditacije za abortus. Također sam uživala u putovanjima u Atlantidu gdje sam se vidjela u verziju muškarca. Za Mene je bila znacajna i meditacija o mom višem koja mi je vratila osmijeh jer pokazalo mi se da svaki moj osmijeh je više ja, pa sam se počela više smijati. Ne mogu opisati kakav je osjecaj, no svaki dan je divno putovanje. Lijep je osjećaj kako se svaki dan mijenjaš, poboljšavaš, ozdravljaš, unapređuješ svoju obitelj i okolinu za opće dobro svih. Hvala Vedrane, hvala Khristini za sva Vasa predanost. Neka Vas Bog čuva!

 3. Iva Fetahović avatar

  Radila sam prvi nivo meditacije za samoiscijeljivajucih sposobnosti. Osjecala sam se puno bolje i pozitivnoje nakon toga. Kao da osvještavam više što je zapelo u meni(traumama) kada nisam dobila od drugih kada sam trebala, pa polako preuzimam odgovornost za taj dio i osvještavam sve više.
  Pozitivno iskustvo. Hvala.

 4. Svetlana Lazic avatar

  Pozdrav Vedrane.
  Ja sam danas odradila drugi put Aktiviraj svoje samoiceljujuce sposobnosti.
  Prvi put je bilo prilicno intezivno,svo vreme sam imala blagi pritisak na temenu glave,celo,slepoocnice,Treca cakra jako skakanje {kao lopta}.Prva cakra kroz celo telo drhtavica,noge su mi vibrirale od energije,na kraju osecaj lakoce u celom telu.
  Danas drugi put isto veoma intezivno,svo vreme sam videla svaku boju cakre i u njoj srebrnu svetlost,toliko njeznosti,lakoce,ljubavi sam osetila.
  u ova tri dana izmedju meditacija svo vreme osecam prijatnu toplinu koja struji iz mojih dlanova.
  Hvala ti Vedrane

 5. blank

  Jutros u pola 4 odrađeno isceljenje karmickih odnosa. Vec neko vreme nam odnosi u porodici nisu sjajni. Kad je trebalo da pozovem osobu koja je vezana za isceljujuci odnos, ona se i fizicki pojavila blizu mene, a kad smo trebali da skupa prodjemo kroz svetlosna vrata, osoba je gledala par sekundi u svoj telefon, tako da je svetlo i fizicki postojalo. Trnci u levoj ruci, preznojavanje, stomak, treperenje tela… to su vise manje stalni simptomi prilikom isceljivanja, ali ovakvo iskustvo kao sad mi se prvi put desilo. Hvala Vedrane i Kristina na svemu sto radite, hvala Andjelima i Vodičima i ostalim svetlosnim bićima, hvala Vedrane što si nam spoj, veza sa Bozanskim 🙏❤️

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu stranice imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 4. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 5. Odaberite način plaćanja
 6. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka vam ostaje na trajno korištenje. Koristiti je možete – koliko god želite. Ako želite ponoviti iscjeljivanje, napravite pauzu od minimalno tri dana.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Ima li ova snimka isti učinak kao da sam bio/la uživo?

Da, ima. Iscjeljivanje nema veze s nama već s vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. Mi smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje. Anđeli i vodiči rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.

Mogu li pročitati više o vama?

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

4 recenzija za Iscjeljivanje ropstva – osobna razina

5,0 Ocjena
1-4 od 4 recenzije
 1. Dragana Kilpatrick avatar

  Cak i nakon predavanja, nisam najbolje shvatala zasto bih radila na temi ropstva. Smatrala sam da je to proces gde svako dobija zadatak a cilj je uvek samo jedan. Povratak u bezuslovnu Bozansku ljubav. Ipak, svaki put tokom meditacije, 3x uradjene, telo mi je imalo isti osecaj, da sam kamen. Po licu, u rukama, sve je bilo masivno i tesko. Bez opterecenja sam svaki put dobijala odgovor da jesam kamen kako bih naucila da prihvatam Boziju volju.
  U medjuvremenu, tokom dana izmedju meditacija, dobijala sam uvide na koje sve nacine robujem zarad materijalnih dobitaka i komfora i kako robujem usled nedostatka ssmopostovanja i vere u sopstvene vrednosti.
  Ima efekta. Hvala Bogu. Vedrane, Kristina, hvala vam za vas rad. 🍀

 2. Dragana Kilpatrick avatar

  Cak i nakon predavanja, nisam najbolje shvatala zasto bih radila na temi ropstva. Smatrala sam da je to proces gde svako dobija zadatak a cilj je uvek samo jedan. Povratak u bezuslovnu Bozansku ljubav. Ipak, svaki put nakon meditacije, 3x uradjene, telo mi je imalo isti osecaj, da sam kamen, po licu, u rukama, sve je bilo masivno i tesko. Bez opterecenja sam svaki put dobijala odgovor da jesam kamen kako bih naucila da prihvatam Boziju volju.
  U mwsjuvremenu, tokom dana izmedju meditacija, dobijala sam uvide na koje sve nacine robujem zarad materijalnih dobitaka i kako robujem usled nedostatka ssmopostovanja i vere u sopstvene vrednosti.
  Ima efekta. Hvala Bogu. Vedrane, Kristina, hvala vam za vas rad. 🍀

 3. Ljerka KOPČIĆ avatar

  Ništa u životu nije slučajno, pa ni uplata Iscjeljivanja ropstva. Nisam bila svjesna, kada sam kliknula na to iscjeljivanje i htjela dva puta brisati, no nisam uspjela. Dogodilo se da mi je to itekako trebalo, za mene najmoćnije iscjeljivanje. Vas sam osjetila promjenu. Veliko vam hvala Vedran.

 4. Adna avatar

  Ovo je bilo baš oslobađajuće. Najbolje od svega je da sam sutra primjetila da su se neke stvari razriješile bez mog uplitanja i također da ja ne reagujem više isto na iste situacije gdje sam na neki način bila rob.

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In