Tamno Svjetlo

Opis

U ovom serijalu od 7 online događaja vas vodimo kroz putovanje i iscjeljivanje svih naših 7 čakri tj. energetskih centara. U svakom događaju obrađujemo po jednu čakru, a krećemo od prve pa sve do sedme. Putovanje koje nas vodi prema što većem balansu i protoku u našim čakrama.

Svaki događaj uključuje i izlaganje o svakoj čakri, što ona obuhvaća na energetskoj, psiho-emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini. Pričamo o tome što sve utječe na disbalans u određenoj čakri, kako se oni mogu manifestirati u našim životima te što nam može pomoći da u životu izbalansiramo određenu čakru i uđemo u veći balans u tim sferama života. Također dijelimo s vama naše iskustvo, što osobno, što iz profesionalnog rada s ljudima za koje osjetimo da bi vam moglo biti od pomoći.

U velikom smo kolektivnom procesu transformacije, a najbolji način da se podržimo u njemu je da se pobrinemo za balans vlastitog bića. Da zasjamo u svim svojim duginim bojama i da na takav način osvjetljavamo put i drugima.

Ovaj događaj nije samo još jedan u nizu klasičnih događaja o čakrama na koje ste možda naviknuli. Nas dvoje (Kristina & Vedran) smo poseban spoj duhovne cjelovitosti zbog čega ćete u ovim događajima dobiti informacije i iscjeljivanje sa puno šireg aspekta. Od Kristine ćete dobiti tjelesni, psihološki i emotivni, a od Vedrana energetski i duhovni. Osim informacija, razgovora i odgovora na vaša pitanja s Vedranom ćete raditi meditaciju i iscjeljivanje za svaku čakru posebno te ćemo zajedno raditi na iscjeljivanju raznih životnih područja i tema. Ovaj događaj je jedinstven i nemamo u planu ga ponavljati.

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA SEDME ČAKRE JE ZA VAS AKO:

 • se želite više spojiti s božanskom energijom Izvora
 • se želite više spojiti sa širom perspektivom, jedinstvom i univerzalnim znanjima
 • imate izazova ući u stanje bivanja
 • osjećate određeni disbalans u životu po temama materijalno naspram duhovno, bilo da veću važnost stavljate ili na materijalno ili na duhovno
 • ponekad gubite doticaj s realnošću ili, s druge strane, imate izazova se spojiti s duhovnim
 • imate fizičkih izazova sa glavoboljama, glavom, degenerativnim neurološkim poremećajima, hipofizom, živčanim sustavom itd.

U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:

 • O svrsi 7.čakre
 • O disbalansu 7.čakre
 • O formiranju 7.čakre
 • O strahu, vezanosti i 7.čakri
 • Nametanje tuđih duhovnih stavova i 7.čakra
 • Individualizirana duhovnost i 7.čakra
 • Traume 7.čakre na našim područjima
 • O radu na 7.čakri
 • O traženju odgovora unutar sebe
 • O čakrama kao sustavu i potrebama
 • O čakrama u fizičkom svijetu
 • O temi čakri kroz astrologiju

Meditacija i iscjeljivanje:

 • Balansiranje prve do šeste čakre
 • Čišćenje, iscjeljivanje i balansiranje sedme čakre
 • Širenje svijesti
 • Balansiranje prve i sedme čakre

TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 97 MIN

Ovo je snimka događaja koji je bio 2020.god. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

ISKUSTVA

4,9
Na temelju 563 recenzije
1-10 od 563 recenzije
 1. Daria G avatar

  Pozdrav:)
  Radila sam iscjeljivanje straha. Divna meditacija, dok smo na nama samima radili bilo mi je u redu, divni plamen-predviđen samo za tu svrhu, je spaljivao strah. No, na kraju sam osjetila da je još straha ostalo u području srčane cakre i solarnog plexusa.
  Ali zato kada smo iscjeljivali druge….divota, koji osjećaj!!! Ja u zlatnoj haljini, letim u beskonačnim prostranstava univerzuma, na crvenom zmaja i šaljem svima iscjeljenje divno. Na kraju ste se vi, Kristina i Vedran, pojavili nasuprot mene. Svojom lijevom rukom doticala sam Vedranovu lijevu te svojom desnom Kristininu desnu ruku i energija je tekla…. hvala♡

 2. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 3. Silvija Leka avatar

  U drugoj meditaciji koja je bila ugodna i opuštajuća nisam imala one jake trzaje ljeve noge od kuka dobsropala, nisam imala probadanja
  U ljevoj šaci, osjetila sam lagano strujanje ali to je bila ugodna energija. Jaki bolovi u ljevoj preponi koje imam mjesecima nestali su posle druge meditacije. Bol u ljevoj lopatici također stalno prisutna isto je iscjeljena. Jedva cekam danas napraviti i trecu meditaciju. Beskrajno ti hvala dragi Vedrane🙏😇❤️

 4. Goran Delic avatar

  Drugi dan kako radim iscijeljivanje fascije, energija mi se zadržavala na stopalima, gležnjevima, koljenima i kukovima. Imam osijećaj da je velika blokada prisutna u području sakralne čakre. Osijetio sam strujanje energije kroz dlanove i potrebu da otpustim negativnu energiju putem disanja/izdisaja.
  Hvala Vedranu i svako dobro🤗

 5. Silvija Leka avatar

  Predivna energija iako su me pratili jaki trzaji cijele ljeve noge i stopala koje se savijalo i pružalo kao i pulsirajuca bol desnog palcanog zgloba ruke i bol u ljevoj preponi. Kad si završio, bolovi su nestali. Hvala ti do neba i nazad🙏❤️

 6. Gordana Cvetkovic avatar

  Neizmerno sam zahvalna Vedranu i Kristini na njihivoj ljubavi,predanisti,dobroti.
  Vedranu se zahvaljujem na aktivaciji besplatnih meditacija..hvala beskrajno,dobri čoveče.
  Slusajuci ovu meditaciju,osecala sam toplu energiju najvise u zglobovima.
  Inace su mi kolena bolna i tesko čučnem.
  U drugom delu meditacije sam pocela plakati a kada sam zamolila svoj ego da mi se vizuelno prikaze..videla sam zmiju otrovnicu kojoj je bila polomljena glava a koja je uspravno stajala i govorila ja nisam prava,ja sam samo maska i štit…molim Vas vidite meeee…ja nisam opasna,samo sam morala tako izgledati….iz mene je tada krenula bujica emocija i jos jace sam se rasplakala.
  Hvala od srca..svakome me bih preporucila da radi meditacije sa Vedranom.

 7. Zrinka Vukic avatar

  Ovu meditaciju i iscjeljivanje sam odabrala napraviti prije jednog događaja koji me čekao, a od kojeg sam osjećala popriličan strah, ali opet sam znala u sebi da moram kroz to proći i da moram biti ja ta koja će to odraditi jer je postojala i druga solucija. Sam događaj je prošao s malo zapreka, ali te zapreke nisu uopće omele proces.
  Tijekom same meditacije i iscjeljivanja bila je prisutna velika količina energije koja je strujala kroz cijelo tijelo s tim da sam drugi put kad sam radila meditaciju zaspala. Nakon svih odrađenih meditacija sutradan budem uvijek malo umorna, nekad i nervoznija, ali u danima nakon sam puno mirnija i jača iznutra.

 8. Darija Varga avatar

  Danas sam radila ponovno iscjeljivanje i to dva dana nakon svog rođendana. Obično mi ne dolaze nikakve vizije i uvjek se javlja sumnja u samu sebe da meni iscjeljenja ne funkcioniraju. Za rođendan sam bila dala namjeru da sve prepuštam duši i Bogu jer ovako više nema smisla. Ugl.došli su mi moji predci očeve linije, baka i djed a i njegova druga žena koja je bila pomajka mom ocu,bratič koji je bio vrlo bistar i na visokom direktorskom položaju u više uspješno vođenih kompanija,al loš za sebe i koji je uz sve svoje umne talente otišao na drugi svijet u bolesti i bezparici, tu je bio i moj otac koji je imao ulogu dopeljati te moje predke. Odlazila je tamna energija iz njih a oni su svje darove davali meni isto u obliku svjete valovite energije. Ti moji predci nisu došli svi u isto vrijeme,nego su se pojavljivali jedan po jedan…baka,druga žena,djed,bratič i otac.
  Vidjet čemo kako če se to odrazit na vrijeme koje dolazi.
  Veliki zagrljaj 🤗🌟

 9. Žlender Nevenka avatar

  Danas sam odradila drugi dio iscijeljivanja. Nakon prvog iscijeljivanja me tri dana jako boljela glava.
  I danas mi je u fokusu bila glava. Na početku jaka bol koja je nakon par minuta nestala. Nakon toga snažne energije na vrhu glave. Danas je samnom cijelo vrijeme bio moj vodič koji je cijelo vrijeme stajao ispred mene i držao ruku na mojem ramenu. Cijelo vrijeme sam osječala jake energije u gornjem dijelu tijela. Kad je krenuo snop svjetlosti naišao je na blokadu(otpor) u području srčane čakre. Trebalo je neko vrijeme da se probije u donje čakre. Osječaj je bio fenomenalan. Nakon toga senzacija osječaja, toplina i trnci j cijelom tijelu. Kod uklanjanja zavjeta došle su mi slike iz prošlog života. Krenula sam plakati i osjetila sam otpuštanje tereta. Nakon toga se spustio s neba vodić koji je položio ruku na moju glavu. Oko mene su se okupili i ostali. Fizički sam osjetila kako me grle i tješe. Predivno iskustvo. Hvala ti Vedrane što to radiš. Hvala toli od srca

 10. Ivana Vezmarović avatar

  Putovanje i iscjeljenje kroz ljubav, Zagreb 21.4.2024. Nemam prikladnih ljudskih riječi za opis doživljaja – najbliže bi bilo zajedništvo u energiji sa svim divnim dušama na radionici i nježno povezivanje sa sobom. Kristina je svojim susjećajnim i nježnim pristupom vodila grupu kroz energiju upoznavanja svakoga sa svojim srcem – kod mene je ovaj dio radionice otpustio puno blokirane energije i emocija. Vedranova meditacija je bila energetski intenzivno i istovremeno nježno iskustvo – otvorila mi je prostor za otpuštanje zamjeranja koje sam “iz principa” nosila sa sobom dugi niz godina. Sada osjećam da mogu živjeti bez toga. Već osjećam i promjene na fizičkoj razini. Naime, ovog proljeća su mi se ponovo aktivirale alergije no dan nakon meditacije i iduća dva dana sam boravila u prirodi i primjetila da više nema curenja nosa i kihanja u blizini peludi, što je predivno 🙂 Hvala Kristina & Vedrane, zahvalna sam što postojite i grlim vas srcem!

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
 4. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 5. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 6. Odaberite način plaćanja
 7. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka iscjeljivanja ostat će vam u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

O nama

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva
Sva iscjeljivanja koja smo radili vidi ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

5 recenzija za Sedma čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri

5,0 Ocjena
1-5 od 5 recenzija
 1. Sofija Vujnić avatar

  Prošla sam svih 7 čakri…
  Znam sada kuda sam krenula,jasno pričam ono što mislim,svesna sam da sam deo nečeg višeg,dobila sam odgovore na mnoga pitanja…
  Da li imate možda test čakri,volela bih da ga uradim?

  Hvala Kristini & Vedranu,od ♥️ sve najbolje želim…

 2. Mata Maty avatar

  Dragi moji!
  Ova meditacija mi je dala uvid u sebe,kao da izvana gledam na sebe iznutra..kakva ja dosita jesam bez granica,strahova..hvala vam sto me vase meditacije oblikuju kao bice prepuno emovija i ljubavi..sto me vodi strast kroz zivot,i rad na sebi me oplemenjuje..hvala sto mi otvarate nove spoznaje..i hvala za ovu zaista senzacionalnu meditaciju!Voli vash Matica❤

 3. Darinka Bahun avatar

  Kroz ovu meditaciju sam spoznala da nisam uzemljena već je energija više u višim čekrama,a ujedno sam spoznala kako vratiti istu u ravnotežu.
  Beskrajno sam zahvalna i preporučam je svima!

 4. Jadranka Smiljanić avatar

  Predivno iscijeenje, prva, druga, treca cakra toplina, strujanje. Cetvrtu, petu sam utonula u polusan, kao da sam letjela. Sesta svijetle boje kao oblacici. Sedma, boje duge prevladava ljubicasta. Hvala, hvala, hvala <3

 5. Ana Rajčani avatar

  Jako lijepo objašnjeno, sad mi je sve jasnije,a meditacija je bila predivno iskustvo.

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 5 reviews
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)