Tamno Svjetlo

Sedma čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri

(5 recenzije korisnika)

30,0070,00

Want a discount? Become a member by purchasing Popust 30% ili Popust 60%!

Opis

U ovom serijalu od 7 online događaja vas vodimo kroz putovanje i iscjeljivanje svih naših 7 čakri tj. energetskih centara. U svakom događaju obrađujemo po jednu čakru, a krećemo od prve pa sve do sedme. Putovanje koje nas vodi prema što većem balansu i protoku u našim čakrama.

Svaki događaj uključuje i izlaganje o svakoj čakri, što ona obuhvaća na energetskoj, psiho-emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini. Pričamo o tome što sve utječe na disbalans u određenoj čakri, kako se oni mogu manifestirati u našim životima te što nam može pomoći da u životu izbalansiramo određenu čakru i uđemo u veći balans u tim sferama života. Također dijelimo s vama naše iskustvo, što osobno, što iz profesionalnog rada s ljudima za koje osjetimo da bi vam moglo biti od pomoći.

U velikom smo kolektivnom procesu transformacije, a najbolji način da se podržimo u njemu je da se pobrinemo za balans vlastitog bića. Da zasjamo u svim svojim duginim bojama i da na takav način osvjetljavamo put i drugima.

Ovaj događaj nije samo još jedan u nizu klasičnih događaja o čakrama na koje ste možda naviknuli. Nas dvoje (Kristina & Vedran) smo poseban spoj duhovne cjelovitosti zbog čega ćete u ovim događajima dobiti informacije i iscjeljivanje sa puno šireg aspekta. Od Kristine ćete dobiti tjelesni, psihološki i emotivni, a od Vedrana energetski i duhovni. Osim informacija, razgovora i odgovora na vaša pitanja s Vedranom ćete raditi meditaciju i iscjeljivanje za svaku čakru posebno te ćemo zajedno raditi na iscjeljivanju raznih životnih područja i tema. Ovaj događaj je jedinstven i nemamo u planu ga ponavljati.

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA SEDME ČAKRE JE ZA VAS AKO:

 • se želite više spojiti s božanskom energijom Izvora
 • se želite više spojiti sa širom perspektivom, jedinstvom i univerzalnim znanjima
 • imate izazova ući u stanje bivanja
 • osjećate određeni disbalans u životu po temama materijalno naspram duhovno, bilo da veću važnost stavljate ili na materijalno ili na duhovno
 • ponekad gubite doticaj s realnošću ili, s druge strane, imate izazova se spojiti s duhovnim
 • imate fizičkih izazova sa glavoboljama, glavom, degenerativnim neurološkim poremećajima, hipofizom, živčanim sustavom itd.

U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:

 • O svrsi 7.čakre
 • O disbalansu 7.čakre
 • O formiranju 7.čakre
 • O strahu, vezanosti i 7.čakri
 • Nametanje tuđih duhovnih stavova i 7.čakra
 • Individualizirana duhovnost i 7.čakra
 • Traume 7.čakre na našim područjima
 • O radu na 7.čakri
 • O traženju odgovora unutar sebe
 • O čakrama kao sustavu i potrebama
 • O čakrama u fizičkom svijetu
 • O temi čakri kroz astrologiju

Meditacija i iscjeljivanje:

 • Balansiranje prve do šeste čakre
 • Čišćenje, iscjeljivanje i balansiranje sedme čakre
 • Širenje svijesti
 • Balansiranje prve i sedme čakre

TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 97 MIN

Ovo je snimka događaja koji je bio 2020.god. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

ISKUSTVA

4,9
Na temelju 541 recenzije
1-10 od 541 recenzija
 1. Željka Žulj avatar

  Već skoro dvije godine radim iscjeljenja i uradila sam dosta različitih tema. Nemam vizualna iskustva, ali tijekom meditacija obično osjećam trnce u tijelu, hladnoću, kod nekih snažan plač, osobito kad se radi sa precima. Međutim, u danima nakon meditacija osjećam čak i fizičke manifestacije, a najizražajnije su bile nakon Iscjeljivanja ženskog principa i prve tri čakre. Općenito, osjećam velike pozitivne promjene i nastavljam dalje sa meditacijama. A nakon Aktivacije 25. 02. doživjela sam izrazito snažan udarac u koljeno i pripremila neki domaći oblog da stavim preko noći jer je bol bila snažna. Na moju veliku radost, do navečer koljeno me uopće nije boljelo čak ni na dodir. Kristina i Vedrane od srca hvala za sve što radite.

 2. Svetlana Jovanoska avatar

  Isceljivanje porodzajni trauma
  Ovo iscjeljenje mi je bilo jedno od najtežih do sada. Nakon cijelog procesa osjećala sam se vrlo iscrpljeno i istrošeno, ali s druge strane, sve što je bilo potisnuto u meni oslobodilo se. Kao nikada do sada, plakala sam naglas i otpustila veliki bol koji sam nosila- onaj dio koji se odlosio na radzanje našom djecom (u mom slučaju mrtvorođeno dijete). Na kraju osetila sam beskrajnu ljubav i pripadnost kada smo se povezali sa svim precima koji su prošli kroz porodilne traume. Hvala ti, Vedrane 🙏

 3. Maja Bojović avatar

  Ovo je jedna od retkih meditacija koju sam uradila bez ikakvih otpora i u koju sam lagano utonula. Bilo je mnogo suza i bilo je jako dirljivo. Hvala na prilici i divnom iskustvu :))

 4. Iva Fetahović avatar

  Prvi put sam u live-u i ovog puta sam bas jace osjetila prisutnost vodića. Malo mi došao i strah jer su mi pucketale stvari, ali pozitivno iskustvo, pa ćemo vidjeti za par dana kako djeluje. Štekanja je bilo samo samo pred kraj, tako da je sve prošlo u redu. Hvala

 5. Marija Todorović avatar

  Prelepo iskustvo i došlo je baš kada mi je trebalo🙂,hvala Božanskom, hvala ekipo

 6. Sandra Gabrić avatar

  Jako lijepo vođena meditacija. Ni sama neznam kako sam došla do Vas, ali zahvalna sam da jesam. Prije samog iscjeljenja osjećala sam malo i strah, koji je kako se meditacija nastavljala iščezla. Nakon dugo vremena osjećam povjerenje u sam proces iscjeljenja. Tijekom meditacije osjećala sam hladnoću, osobito oko stopala, nekoliko puta sam zadrhtala, a najneobičnije iskustvo sam osjetila prilikom iscjeljivanja straha naslijeđenih od predaka, tu sam osjetila kao da me netko blago pomiče, kao neke valove. Prema kraju meditacije sve veći mir i osjećaj sigurnosti.
  Hvala puno Vedranu i Kristini!

 7. Emina KOVAČIĆ avatar

  Iscjeljivanje anksioznosti i depresije

  Lijepo, opuštajuće predivno iskustvo. Preporučam svakome tko osjeća nemir svakodnevice i anksioznost. Susret sa samim sobom prekrasno iskustvo i osjećaj radosti. Ovo je već drugi puta kao sam radila to isjceljivannje. Nakon prvog puta par dana bolova u želucu i nedostatak apetita, trnci kroz tijelo, ali ništa strašno.
  Hvala na ovome iscjeljivanju, puno mi je pomoglo.

 8. Zrinka Vukic avatar

  Definitivno najsloženija meditacija do sada. Što se tiče tamne sjene osvijestila sam samo jednu, a zlatnih sjena sam uspjela osvijestiti daleko više.
  Za vrijeme meditacije velika količina topline u sredini tijela, najviše oko srca. Dan nakon meditacije nekakav čudan osjećaj u glavi i u području jajnika, nešto se na energetskom nivou čistilo.
  Što se tiče tamne sjene kod mene je definitivno potreban rad s terapeutom jer mi je jako teško sama osvijestiti je i izvući na površinu.
  Kao i uvijek zahvalna Vedranu i Kristini što su se našli na mom putu u ovom životu.🙏

 9. Sasa Zivancevic avatar

  Mogućnost mjesečne pretplate je jako dobra stvar
  Jer za mnogo manje novca može se praktikovati puno vise meditacija! Licno ssm koristio opciju 15 dana pretplate!na sve meditacije
  i uvidio benefite ove akcije
  Pretplaticu se i na mjesečnu pretplatu jer tako mogu vise meditacija odraditi ipo povoljnijoj ceni
  Dragi moji alkemičari preporučujem vam od srca ovu mjesečnu pretplatu i ako ste i mogućnosti obavezno isprobajte
  I sami uvidite koliko je to dobra stvar!

 10. Kristina Radiković avatar

  RECENZIJA
  Želim dati osvrt iz dvije perspektive: korisnice predavanja i meditacija iscjeljivanja te Energoterapeutice koja i sama vodi meditacije iscjeljivanja.

  Meditacije koje Vedran kanalizira su iskrene, istinite, moćne, jake, iscjeljujuće. Doista rade razliku na svim razinama i svim našim tijelima. Predivno mi je promatrati kako se kao posljedica toga mijenja moja materijalna, fizička realnost, laički rečeno – na bolje tj. prema mojoj autentičnosti i svrsi u ovom životu.

  Kristinino široko znanje i duboko razumijevanje emocionalnih, psiholoških, mentalnih i tjelesnih procesa čini uvodno predavanje dragocjenim energetskim inputom i pripremom na svim razinama za Vedranove meditacije. Kristinina predavanja odslušam i po nekoliko puta kako bi otpor promjeni i iscjeljivanju bio što manji.

  Osim darova, vještina i znanja koje oboje posjeduju tu je još i nezaobilazno životno iskustvo, svakoga pojedinačno te kao para.

  Hvala vama što od srca dijelite i sebi što sam ustrajala u procesu te mogu svjedočiti promjeni, a globalna promjena započinje od svakog pojedinca naosob.
  Zahvalna✨🙏❤️✨

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
 4. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 5. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 6. Odaberite način plaćanja
 7. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka iscjeljivanja ostat će vam u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

O nama

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva
Sva iscjeljivanja koja smo radili vidi ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

5 recenzija za Sedma čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri

5,0 Ocjena
1-5 od 5 recenzija
 1. Sofija Vujnić avatar

  Prošla sam svih 7 čakri…
  Znam sada kuda sam krenula,jasno pričam ono što mislim,svesna sam da sam deo nečeg višeg,dobila sam odgovore na mnoga pitanja…
  Da li imate možda test čakri,volela bih da ga uradim?

  Hvala Kristini & Vedranu,od ♥️ sve najbolje želim…

 2. Mata Maty avatar

  Dragi moji!
  Ova meditacija mi je dala uvid u sebe,kao da izvana gledam na sebe iznutra..kakva ja dosita jesam bez granica,strahova..hvala vam sto me vase meditacije oblikuju kao bice prepuno emovija i ljubavi..sto me vodi strast kroz zivot,i rad na sebi me oplemenjuje..hvala sto mi otvarate nove spoznaje..i hvala za ovu zaista senzacionalnu meditaciju!Voli vash Matica❤

 3. Darinka Bahun avatar

  Kroz ovu meditaciju sam spoznala da nisam uzemljena već je energija više u višim čekrama,a ujedno sam spoznala kako vratiti istu u ravnotežu.
  Beskrajno sam zahvalna i preporučam je svima!

 4. Jadranka Smiljanić avatar

  Predivno iscijeenje, prva, druga, treca cakra toplina, strujanje. Cetvrtu, petu sam utonula u polusan, kao da sam letjela. Sesta svijetle boje kao oblacici. Sedma, boje duge prevladava ljubicasta. Hvala, hvala, hvala <3

 5. Ana Rajčani avatar

  Jako lijepo objašnjeno, sad mi je sve jasnije,a meditacija je bila predivno iskustvo.

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In