Dark Light

Opis

Svaki događaj uključuje i izlaganje o svakoj čakri, što ona obuhvaća na energetskoj, psiho-emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini. Pričamo o tome što sve utječe na disbalans u određenoj čakri, kako se oni mogu manifestirati u našim životima te što nam može pomoći da u životu izbalansiramo određenu čakru i uđemo u veći balans u tim sferama života. Također dijelimo s vama naše iskustvo, što osobno, što iz profesionalnog rada s ljudima za koje osjetimo da bi vam moglo biti od pomoći.

U velikom smo kolektivnom procesu transformacije, a najbolji način da se podržimo u njemu je da se pobrinemo za balans vlastitog bića. Da zasjamo u svim svojim duginim bojama i da na takav način osvjetljavamo put i drugima.

Ovaj događaj nije samo još jedan u nizu klasičnih događaja o čakrama na koje ste možda naviknuli. Nas dvoje (Kristina & Vedran) smo poseban spoj duhovne cjelovitosti zbog čega ćete u ovim događajima dobiti informacije i iscjeljivanje sa puno šireg aspekta. Od Kristine ćete dobiti tjelesni, psihološki i emotivni, a od Vedrana energetski i duhovni. Osim informacija, razgovora i odgovora na vaša pitanja s Vedranom ćete raditi meditaciju i iscjeljivanje za svaku čakru posebno te ćemo zajedno raditi na iscjeljivanju raznih životnih područja i tema. Ovaj događaj je jedinstven i nemamo u planu ga ponavljati.

Šesta čakra (poznata i kao treće oko) je centar našeg jasnoviđenja, jasnoće, vizija te povezivanja sa suptilinijim, neffitičkim razinama postojanja. Daje nam usmjerenje , sposobnost da vidimo gdje nas želja i strast vode, kao i mogućnost da prevaziđemo limite ograničavajućih uvjerenja koje smo dobili živeći na Zemlji.

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA ŠESTE ČAKRE JE ZA VAS AKO:
 • imate izazova doći u jasnoću
 • imate izazova slijediti jasnu viziju
 • namećete svoju viziju drugima
 • skliznete u iluziju (teško vam je razaznati što je i nije realnoj u određenoj situaciji, teško prihvaćate stvarnost i živite u iluzornoj nadi)
 • u životu vas limitiraju uvjerenja koja ste prenijeli karmički, dobili trans-generacijski, odgojem i socijalizacijom
 • često ste skloni projekcijama
 • duhovna i energetska stvarnost vam je bliža od fizičke
 • imate izazova otvoriti se duhovnoj stvarnosti
U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:
 • O blokadama 6.čakre
 • O uvjerenjima, percepciji i projekciji
 • O radu na sjeni i arhetipima
 • Otvorena 6.čakra i izlazak iz vlastitih obrazaca
 • O radu na uvjerenjima
 • O periodu razvoja 6.čakre
 • Razlika identiteta s perspektive 3. i 6. čakre
 • O ljubavnim iluzijama
 • O ranom zaljubljivanju
 • Rad na 6.čakri i ulaženje u širu perspektivu
 • O 6.čakri na fizičkoj razini
 • O poremećaju višestrukih osobnosti i još mnogo toga
Meditacija i iscjeljivanje:
 • Uvidi o sebi i svojoj duhovnoj prirodi
 • Čišćenje hipofize i epifize
 • Balansiranje moždanih polutki
 • Čišćenje sinusa i očiju
 • Balansiranje autonomnog živčanog sustava
 • Balansiranje druge i šeste čakre
 • Otpuštanje nekorisnih i štetnih uvjerenja te iluzija
 • Iscjeljivanje povreda intuicije
 • Širenje i razvoj intuicije
 • Povezivanje četvrte i šeste čakre
 • Učvršćivanje iscjeljivanja
 • Završni blagoslov
TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 125 MIN

Ovo je snimka događaja koji je bio 2020.god. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

ISKUSTVA

4,9
Na temelju 570 recenzija
1-10 od 570 recenzija
 1. Marija Dejanovic avatar

  Isceljenje srca i krvnih sudova.
  Za vreme isceljenja sam imala vrelo peckanje po celom telu,kao trnci ali topli.oko zgloba stopala desne noge kao da sam imala nanogicu koja me steže. Voda je imala opor ukus. Sutradan sam primetila da se 80% popucalih kapilara povuklo.
  Hvala

 2. Emina KOVAČIĆ avatar

  Meditacija za otpuštanje stresa, čišćenje polja od entiteta i punjenje polja za uspješan tjedan

  Kratka, moćna i lagana meditacija koju bi preporučila svima.
  Energije moćne, strujanje, vrućina i hladnoća, trnci, blagi pritisak, ali sve u svemu ugodno
  Meni osobno je od velike pomoći i planiram je koristiti i dalje.
  Osjet rasterećenja od stresa, briga, kao da sav teret padne sa leđa, mir u srcu.

  Hvala vama, Stvoritelju i svom duhovnom vodstvu!

 3. Goran Vučković avatar

  Goran Vučković Zanimljivo je bilo čuti da se uglavnom čisti druga i treća čakra od nameta zanimljivo je da sam osjetio najveće čišćenje u prsima i reko bih ramenima a osjet je bio kao da su došli a ne otišli vjerovatno je to otisak . Ponovio sam iscjeljivanje nakon tjedan dana ovaj puta su reakcije bile potpuno drugačije nego prvi puta mislim si dobro me klima sredila sve me probija onda mi sine pa to je od meditacije također bila je prisutna i lagana groznica što je bilo super bar se nisam kuvao vani je bilo 38. Hvala i jako mi je drago što imam priliku prakticirati ovu meditaciju.

 4. Zrinka Vukic avatar

  Do sada sam odradila tri puta iscjeljivanje, zadnji put prije dva dana.
  Najviše energije sam osjetila za vrijeme drugog ponavljanja, a pogotovo u predjelu štitne žlijezde i gušterače kad je Vedran došao na taj dio.
  Nakon trećeg puta osjećam se čudno u emocionalnom smislu i događaju mi se situacije koje su me inače trigerirale ranije i sad točno prepoznajem svoje obrasce u ponašanju koji su me doveli do nekakvih zdravstvenih problema.
  Odradit ću iscjeljivanje još jednom, a ako osjetim potrebu dva puta.
  Hvala na ovom iscjeljivanju 🙏

 5. Angelika Wolf avatar

  Odradila sam svih 5 meditacija za izlječivanje žlijezda sa unutrašnjim lučenjem u razmaku izmedju 3 dana i mogu reći da ssm to sa nekom radošću radila, osjetila sam recenzije u tijelu, podrhtavanje mišića u nogama, toliko lijepi osjećaji u predjelu cijele glave, kao da se glava puni ugodnom energijom. Promjena ima a bit će ih još više. Hvala Vedrane, hvala andjelima, duhovnim vodićima, Arkandjelima i našem stvoritelju na iscjeljenju.

 6. Daria G avatar

  Pozdrav:)
  Radila sam iscjeljivanje straha. Divna meditacija, dok smo na nama samima radili bilo mi je u redu, divni plamen-predviđen samo za tu svrhu, je spaljivao strah. No, na kraju sam osjetila da je još straha ostalo u području srčane cakre i solarnog plexusa.
  Ali zato kada smo iscjeljivali druge….divota, koji osjećaj!!! Ja u zlatnoj haljini, letim u beskonačnim prostranstava univerzuma, na crvenom zmaja i šaljem svima iscjeljenje divno. Na kraju ste se vi, Kristina i Vedran, pojavili nasuprot mene. Svojom lijevom rukom doticala sam Vedranovu lijevu te svojom desnom Kristininu desnu ruku i energija je tekla…. hvala♡

 7. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 8. Silvija Leka avatar

  U drugoj meditaciji koja je bila ugodna i opuštajuća nisam imala one jake trzaje ljeve noge od kuka dobsropala, nisam imala probadanja
  U ljevoj šaci, osjetila sam lagano strujanje ali to je bila ugodna energija. Jaki bolovi u ljevoj preponi koje imam mjesecima nestali su posle druge meditacije. Bol u ljevoj lopatici također stalno prisutna isto je iscjeljena. Jedva cekam danas napraviti i trecu meditaciju. Beskrajno ti hvala dragi Vedrane🙏😇❤️

 9. Goran Delic avatar

  Drugi dan kako radim iscijeljivanje fascije, energija mi se zadržavala na stopalima, gležnjevima, koljenima i kukovima. Imam osijećaj da je velika blokada prisutna u području sakralne čakre. Osijetio sam strujanje energije kroz dlanove i potrebu da otpustim negativnu energiju putem disanja/izdisaja.
  Hvala Vedranu i svako dobro🤗

 10. Silvija Leka avatar

  Predivna energija iako su me pratili jaki trzaji cijele ljeve noge i stopala koje se savijalo i pružalo kao i pulsirajuca bol desnog palcanog zgloba ruke i bol u ljevoj preponi. Kad si završio, bolovi su nestali. Hvala ti do neba i nazad🙏❤️

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
 4. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 5. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 6. Odaberite način plaćanja
 7. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka iscjeljivanja ostat će vam u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

O nama

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva
Sva iscjeljivanja koja smo radili vidi ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

5 recenzija za Šesta čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri

5,0 Ocjena
1-5 od 5 recenzija
 1. Mata Maty avatar

  💫💫💫💫toliko lebbdim u ovom svom divnom postojanju,nakooon meditacije sam poputh leptirica..osijecam doslovce sve,vodica,andjele..trnce..toliko sma.ispunjena..radosna..i mogu samo uputiti rijeciiii hvalllle,za ovu savrešenu meditaciju❤❤❤❤

 2. Vera Milosevic avatar

  Sada sam prvi put ostala budna.Moj dozivljaj je:na pocetku jako svetlosno blinkanje uz trnce u sakama,kolenima,sve do celih stopala.Blinkanje svetla ispred levog oka se posle gubilo,vracalo ali je trnjenje bilo prisutno sve vreme.Hvala Vedrane i molim za Vas komentar svog dozivljaja,ako je umesno to sto trazim.Nastavicu sa isceljenjem i pisem.

 3. vesna danailova avatar

  pozdrav, predivan osecaj. Nakon neko vreme tokom isceljenje sve je bilo u boji u mojoj glavi. Neznam dali znate za one decje igracke periskopa od stakla koja radi razne slike simetrijom u ogledalo (to je bila najdraza moja igracka u detinstvo) e isto taj dozivjaj sa punog intenziteta i puno puno sjajnih boja koji samo dolaze. najintezivnije je bila indigo plava i jako zelena boja. Ja jos uvjek i tokom dana prizivam te boje u mojoj glavi. veliko HVALA

 4. Slavica Babić avatar

  Niko na ovoj planeti nije uravnotežen posle svih ovih događaja oko kovida. Jedino rešenje da se povrati duhovni balans je da ti neko u tome pomogne,da te isceli i stavi na mesto. Sve to sam uspela uz Vedrana i Kristinu,Svima toplo preporučujem njihovu pomoć,jer je to imperativ u vremenu u kojem živimo. Zahvalna sam što mogu na lakši način da stignem do sebe!

 5. Renata Novoselec Grošek avatar

  Jaka meditacija puna dojmova uglavnom ugodnih i jedno veliko saznanje a to je povreda intuicije. Hvala bilo je predivno. 🤗🙏

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 5 reviews
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)