Dark Light

Opis

Sjena je nešto što je sastavni dio svih nas, ona je naš nesvjesni dio, onaj u kojem smo pohranili sve neugodne sadržaje, neželjene i/ili odbačene od strane okoline i nas samih, sve ono što smo morali potisnuti da bi preživjeli, sve ono što nam je bilo previše za osjetiti. Sjena je naše nesvjesno, a u nama ljudima naše nesvjesno, automatsko djelovanje, razmišljanje, ponašanje i osjećanje čini veliki dio našeg postojanja.

Ona je dio psihe, emocija, impulsa, tijela i energetskog polja svakog ljudskog bića, nitko, koliko god ”napredan” bio nije izuzet od nje, dio je ljudske prirode. Proces integracije naše sjene je naš osobni proces rasta, razvoja, sazrijevanja, napretka, ljubavi i slobode. Pošto je ona skup naših nesvjesnih sadržaja, ono što se od nas traži je njeno osvještavanje.

Da bi je osvijestili prvo moramo razumjeti mehanizme preko kojih se ona može svejedno manifestirati u našim životima i koje i sami koristimo (npr. kao što su mehanizmi projekcije i transfera, racionalizacija, idealizacija, potiskivanje, disocijacija, negacija itd.) Sam proces integracije zahtijeva od nas sposobnost preuzimanja odgovornosti za naše sjenovite dijelove i bavljenjem i našim energetskim, emocionalnim i fiziološkim aspektima.

Proces osvještavanja i integracije naše sjene nije linearan, i na jednoj razini je trajan, ali je prijeko nužan da bi izašli iz pozicije žrtve i svjesnije, zrelije i zadovoljnije živjeli vlastite živote. Bez toga, ne možemo doći do osjećaja cjelovitije, dublje povezanosti sa samim sobom i s drugim ljudima. Integracija naše sjene nas miče iz polariteta u jedinstvo, jer prihvaćanjem naših ”crnih dijelova” otvaramo i naše darove koje ona nosi, prihvaćamo oboje i ne osuđujemo nijedan dio nas samih.

Nadalje, sjena nije samo ”crna”, sjena je i ”zlatna”, a o njihovim razlikama kao i o svemu navedenom pričamo tijekom događaja. Integracija sjene predstavlja onu trenutnu stepenicu koju svi prolazimo kao čovječanstvo i koja je nužna da bi napredovali kao vrsta, da bi digli razinu svjesnosti, da bi pojačali svoje individualno svjetlo kao i ono kolektivno.

Naše svjetlo, tj. naša svjesnost, viđenje, prisutnost i bivanje u svojim nepriznatim dijelovima topi naš ”mrak”, alkemijski susret koji dozvoljava našoj suštini sve veći i jači sjaj, onaj koji nam vraća našu moć, slobodu i sjaj.

S vama dijelim svoja vlastita znanja i iskustva vezana uz transformaciju sjene, koja je bila jedna od centralnih tema mog interesa i osobnog evolucijskog iskustva. Jako se veselim. <3
Kristina Bradarić

 

U drugom dijelu ovog događaja vodim vas kroz meditaciju u kojoj ću vas povezati sa vašom sjenom te vašim potisnutim i skrivenim dijelovima bića. Istražiti ćemo koji su to mračni dijelovi vašeg bića kojeg ne možete ili ne želite pogledati i prihvatiti te ćemo raditi na dovođenju Svjetla i Svjesnosti u ta naša mračna područja. Tražiti ćemo pomoć od naših duhovnih vodiča i anđela da nam pomognu u tom procesu. Također raditi ćemo kroz meditaciju i na osvještavanju zlatne sjene koju još nismo prihvatili i integrirali u naše biće. Naravno po jing i jang principu integrirati ćemo i tamnu i zlatnu sjenu što će na kraju dovesti do velikih životnih iscjeljivanja.
Vedran Mikuličić

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA JE ZA VAS AKO:

 • želite dublje upoznati svoju sjenu
 • spremni ste se suočiti sa samim sobom, svojim nesvjesnim uvjerenjima i emocijama
 • spremni ste preuzeti odgovornost za svoj život i svoje emocije
 • spremni ste pogledati način na koji koristite projekcije u svom životu i odnosima
 • želite živjeti život iz većeg mjesta prihvaćanja, cjelovitosti i unutarnje integracije
 • osjećate da ste spremni sve više živjeti život iz perspektive ne-dualnosti
 • u životu ili određenim životnim područjima često nailazite na sličan tip problema

U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:

 • Rasvjetljivanje sjene na kolektivnoj razini
 • Što podrazumijeva sjena
 • Ego i mehanizmi izbjegavanja sjene
 • Potiskivanje sjene i funkcioniranje u realnosti
 • Zakon zrcaljenja i sjena
 • Proces osvještavanja sjene
 • Sjena i kreiranju realnosti
 • Rad na sjeni
 • O bježanju od svoje sjene
 • Ekstremni slučajevi disocijacije
 • O projekciji i transferu
 • Utjecaj djetinjstva na nastajanje transfera
 • O kontra-transferu
 • O utjecaju projekcije, transfera na odnosima
 • O zlatnoj sjeni
 • O potiskivanju
 • Izlazak iz polariteta i rad na sjeni
 • O sjeni u duhovnosti
 • O duhovnom egu i još mnogo toga

meditacija i iscjeljivanje:

 • Radimo na sjeni, njenom osvještavanju, iscjeljivanju i integraciji. Ostali detalji nisu otkriveni da ne utječe na iscjeljivanje.

TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 135 MIN

ISKUSTVA

5,0
Na temelju 105 recenzija
5 zvijezdica
98
98%
4 zvijezdice
2
2%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
1-5 od 105 recenzija
 1. Marija Dejanovic avatar

  Isceljenje srca i krvnih sudova.
  Za vreme isceljenja sam imala vrelo peckanje po celom telu,kao trnci ali topli.oko zgloba stopala desne noge kao da sam imala nanogicu koja me steže. Voda je imala opor ukus. Sutradan sam primetila da se 80% popucalih kapilara povuklo.
  Hvala

 2. Emina KOVAČIĆ avatar

  Meditacija za otpuštanje stresa, čišćenje polja od entiteta i punjenje polja za uspješan tjedan

  Kratka, moćna i lagana meditacija koju bi preporučila svima.
  Energije moćne, strujanje, vrućina i hladnoća, trnci, blagi pritisak, ali sve u svemu ugodno
  Meni osobno je od velike pomoći i planiram je koristiti i dalje.
  Osjet rasterećenja od stresa, briga, kao da sav teret padne sa leđa, mir u srcu.

  Hvala vama, Stvoritelju i svom duhovnom vodstvu!

 3. Angelika Wolf avatar

  Odradila sam svih 5 meditacija za izlječivanje žlijezda sa unutrašnjim lučenjem u razmaku izmedju 3 dana i mogu reći da ssm to sa nekom radošću radila, osjetila sam recenzije u tijelu, podrhtavanje mišića u nogama, toliko lijepi osjećaji u predjelu cijele glave, kao da se glava puni ugodnom energijom. Promjena ima a bit će ih još više. Hvala Vedrane, hvala andjelima, duhovnim vodićima, Arkandjelima i našem stvoritelju na iscjeljenju.

 4. Daria G avatar

  Pozdrav:)
  Radila sam iscjeljivanje straha. Divna meditacija, dok smo na nama samima radili bilo mi je u redu, divni plamen-predviđen samo za tu svrhu, je spaljivao strah. No, na kraju sam osjetila da je još straha ostalo u području srčane cakre i solarnog plexusa.
  Ali zato kada smo iscjeljivali druge….divota, koji osjećaj!!! Ja u zlatnoj haljini, letim u beskonačnim prostranstava univerzuma, na crvenom zmaja i šaljem svima iscjeljenje divno. Na kraju ste se vi, Kristina i Vedran, pojavili nasuprot mene. Svojom lijevom rukom doticala sam Vedranovu lijevu te svojom desnom Kristininu desnu ruku i energija je tekla…. hvala♡

 5. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu stranice imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 4. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 5. Odaberite način plaćanja
 6. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka vam ostaje na trajno korištenje. Koristiti je možete – koliko god želite. Ako želite ponoviti iscjeljivanje, napravite pauzu od minimalno tri dana.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Ima li ova snimka isti učinak kao da sam bio/la uživo?

Da, ima. Iscjeljivanje nema veze s nama već s vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. Mi smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje. Anđeli i vodiči rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.

Mogu li pročitati više o vama?

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

9 recenzija za Sjena i Svjetlo – Integracija i iscjeljivanje

5,0 Ocjena
1-5 od 9 recenzija
 1. Zrinka Vukic avatar

  Definitivno najsloženija meditacija do sada. Što se tiče tamne sjene osvijestila sam samo jednu, a zlatnih sjena sam uspjela osvijestiti daleko više.
  Za vrijeme meditacije velika količina topline u sredini tijela, najviše oko srca. Dan nakon meditacije nekakav čudan osjećaj u glavi i u području jajnika, nešto se na energetskom nivou čistilo.
  Što se tiče tamne sjene kod mene je definitivno potreban rad s terapeutom jer mi je jako teško sama osvijestiti je i izvući na površinu.
  Kao i uvijek zahvalna Vedranu i Kristini što su se našli na mom putu u ovom životu.🙏

 2. Tatjana Arsovska Ivanovski avatar

  Unikatna meditacija i iskustvo. Sve je pocelo jako tesko i sa otporima, ali proces za mene je fenomenalan, jednostavan, dubok i pun ljubavi. Hvala na vodstvu i hvala Ljubavi i Bozjoj milosti 🙏❤

 3. JASNA BANOVIC avatar

  Ova je meditacija za mene bila bas jako mocna. Vizije (koje inace bas nesto nemam tijekom meditacija) su, kod ovog prvog puta iscjeljivanja, bile neprekidno prisutne, jasne i podosta realne te povezane s mojom prosloscu i nekim osobama. Meditacija mi je otkrila tko je jedan od mojih duhovnih vodica (nekako sam vec i imala predosjecaj). Ukazala mi je na dijelove sjene kojih sam vec, na neki nacin, bila svjesna. I jos uvijek su jako bolni. Osjecala sam i imala svijest o zlatnim djelovima, a za koje sam sama sebe godinama uvjeravala da nisu dobri za mene (zbog odgoja, drustva, kulture, iskustava i sl.). Osim suza, intenzivnog placa u nekom trenutku, posebnih drugih senzacija nisam imala. Dan nakon sam mirna, sama sa sobom i svijetom, svjesnija, osjecam sve vecu slobodu. Svakako, nastavljam s radom na sebi. Definitivno ponavljam ovu meditaciju, a i preporucujem je apsolutno svima koji isto rade na sebi na koji god nacin, u kojem god stadiju svojeg duhovnog putovanja. Nemojte je preskociti. Neophodna je. Samo ljubav.

 4. Nasiha Imširović avatar

  Iako sam već u svojoj 3. dobi ovo je moje prvo susretanje na ovu temu u duhovnosti i kod mene je izazvalo veliki interes da nastavim dalje. Problem mi je vizualizacija ali me to ne sprječava da i dalje radim na sebi jer sam svjesna da je u duhovnosti sve moguće. Svaka misao je vibracija i kad tad ću i ja uspjeti u vizualizacijama. Svaka pohvala na trudu i radu kojima nas osvještavate i učite kako voljeti sebe a samim tim i sve oko sebe. Bože dragi, zbog čega djecu o ovim temama ne uče u školi nego ih opterećuju glupostima ? Ono što je najbitnije za sretan i ispunjen život djeteta niti ne spominju kako bi postali robovi sustava. Hvala Dragom Bogu što postojite i što ću i ja uz vas nešto moći prenijeti na moga unuka i time doprinijeti za dobrobit čovječanstva. 💞🙏

 5. Jadranka Kolesarić avatar

  Izuzetno iscjeljenje i iskustvo. Dogodilo mi se to da sam u tamnu kutiju trpala toliko toga, samo je iskakalo iz mene i kutija je bila ogromna, Za trpanje u zlatnu kutiju sam ostala blokirana, nisam znala niti imala šta staviti u kutiju tako da je ostala prazna. Dogodilo se to dasu mi drugi dan kao iz paštete iskakale moje tamne sjene, trebalo ih je osvjestiti i očistiti… jako težak dan…Iscjeljenje ću svakako ponoviti onoliko puta dok ne budem popunila i zlatnu kutiju. <3

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 9 reviews
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)