Tamno Svjetlo

Opis

Velika većina nas sada na Zemlji ne potječemo originalno sa Zemlje, već smo se u nekom trenutku odlučili nakon duge pripreme i školovanja spustiti na Zemlju da asistiramo u promjeni, transformaciji i iscjeljivanju. Ta promjena, transformacija i iscjeljivanje se upravo sada događa na najvećoj mogućnoj razini, stoga zato i jest toliko puno iscjelitelja i kanala sada na Zemlji. Promjena koja će se dogoditi kroz sljedeće desetljeće će biti veća nego sve promjene kombinirane u zadnjih 100 pa možda čak i 1000 godina. Promjena na duhovnom ali i fizičkom nivou.

U ovom procesu iscjeljivanja, kroz zadnjih godinu dana sam vas vodio kroz razna putovanja i iscjeljivanja Zemlje i čovječanstva, upravo onako kako sam dobio nalog od svog duhovnog vodstva, a sada je trenutak za jedan veći i hrabriji korak. Korak u kojem ćemo zakoračiti i van Zemlje u cilju da sebe i Zemlju iscijelimo kroz energije drugih sustava s kojih smo došli, a prvi na tom putu je Orion.

Mnogi osjećaju otpor na sam spomen riječi Orion što se događa kada osobe na duševnoj razini nose sjećanja na velike orionske ratove i stradanja, a mnogi se prisjećaju podsvjesno te kokreacije sa negativnim vanzemaljskim civilizacijama koje su zajedno sa svim ostalim galaktičkim rasama služile manifestaciji svjetla i tame na galaktičkoj razini što naravno utječe i na našu potrebu sada u ovoj vremenskoj crti da ujedinimo te fragmenate duše koji rezoniraju sa polarnošću. Došlo je vrijeme da prestanemo odbijati dualnost već da u toj tami iz koje smo izašli djelujemo u svjetlu, i da iscijelimo svoj orionski dio duše koji želi biti prihvaćen i oslobođen.

U ovom događaju vas vodim u vaše orionske živote sa ciljem da se prisjetite tih života ali također da i iscijelite sve što je potrebno. Iscjeljivati ćemo individualna stradanja i traume, uklanjati zapise i implantate, aktivirati ćemo vaše orionske darove da ih možete koristiti ovdje na Zemlji ali ćemo se prepustiti i ostalim procesima koji budu inspirirani našim duhovnim vodstvom.

Ovo iscjeljivanje i meditacija je za vas:
 • Ako osjećate ili znate da ste zvjezdano sjeme
 • Ako vas jako privlače teme prošlih života, naprednih vanzemaljskih civilizacija i slično
 • Ako vas zanima duhovnost i duhovni razvoj
U ovom događaju kroz meditaciju uz pomoć duhovnog vodstva smo radili i iscjeljivali:
 • Putovali smo u dva života na Orionu, vidjeli detaljno kako je izgledao, kako ste vi izgledali, kakvo je društvo i koja je vaša uloga u društvu i još toga.
 • Tražili smo najveću traumu svakog od tih života te smo ih iscjeljivali, a nakon toga smo tražili najveće darove koje smo imali u tom životu te smo ih aktivirali i integrirali u ovaj život da nam služe.
 • Putovali smo i vidjeli kako je izgledao orionski rat sa vaše induvidualne perspektive i koja je vaša uloga u njemu.
 • Uz pomoć arhanđela Metatrona smo otkrivali i deaktivirali eterične implante zadobivene na Orionu, a koje su i dan danas bili aktivni i utjecali na život.
 • Za kraj smo se počastili putovanjem u prvu Orionsku inkarnaciju, odnosno prvi Orionski život da saznamo što smo tada bili i kako je izgledao naš život tada.
TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 75 MIN

Ovo je snimka događaja koji je bio 14.05.2021. Iako je snimka iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa mnom već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. Ja sam samo provodnik i voditelj kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.

Važna informacija

Po nalogu našeg duhovnog vodstva omogućili smo izbornik sa raznim cijenama te odaberite onu koja odgovara vašim mogućnostima. Puna cijena je stvarna cijena ovog iscjeljivanja, a ako u ovom trenutku ne možete više od minimalne cijene i ako budete zadovoljni iscjeljivanjem, možete bilo kada u budućnosti ponoviti kupnju ovog iscjeljivanja i na taj način izvršiti dodatnu uplatu. Klikom na “dodaj u košaricu” pokrećete postupak naručivanja i kupovine. Ako zapnete u naručivanju kontaktirajte me na vedran@alkemijazivota.com

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

2 recenzija za Vaši orionski životi – putovanje i iscjeljivanje

5,0 Ocjena
1-2 od 2 recenzije
 1. Adna avatar

  Ova meditacija je bila predivna. Osjecala sam jake energije sve vrijeme. Dugo poslije se osjecala energija iako je meditacija zavrsila.

 2. Maja Srpak avatar

  Bilo je vrlo zanimljivo. Otkrila sam puno zanimljivih informacija i planiram ponovno pogledati video. Preporučam 🙂

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 2 reviews
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)