Tamno Svjetlo

Opis

Vaš zadatak nije tražiti ljubav, već tražiti i pronaći sve prepreke u sebi koje ste protiv nje izgradili. Rumi

Jako često možemo naići na izjave kao što su ”Treba voljeti sebe” ili ”Ako sebe ne voliš, ne možeš ni drugoga.”, međutim, što bi to zaista i bila ljubav prema sebi?

Ljubav je naše pravo, esencijalno stanje, naša priroda, pa opet ako malo dublje i iskrenije pogledamo unutar sebe vjerujem da mnogi mogu naći primjere iz svog života kada se nisu prema sebi odnosili s ljubavlju.

Put ljubavi prema sebi je put upoznavanja samih sebe u cijelosti, put istraživanja svojih nutrina i prihvaćanja svega što mi jesmo, i ugodnog i neugodnog. Kao djeca, odrastajući u ovom svijetu prilagođavamo se okolini jer nam je ljubav i pažnja okoline potrebna za preživljavanje. Posljedično, često se odvajamo od dijelova sebe koji nisu bili poželjni i upijamo, internaliziramo glasove i stavove iz okoline.

U prvom dijelu događaja pričamo o tome kako se povezati s ljubavi prema sebi, suočiti se sa svim onim što nas odvaja od naše esencijalne prirode, što bi ljubav prema sebi značila i u praktičnom smislu te odgovaramo na vaša pitanja. U drugom dijelu nas Vedran vodi kroz proces iscjeljivanja i integracije ljubavi prema sebi.
Kristina Bradarić, praktičarka integrativne tjelesno-orijentirane terapije, astrologinja

 

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA JE ZA VAS:

 • ako imate izazova prihvatiti sebe i druge ljude
 • ako imate izazova izgraditi život koje je temljen na pozitivnoj namjeri naspram samih sebe
 • ako se ste skloni (auto)destrukciji
 • ako imate izazova s osobnom granicama u odnosima
 • ako stavljate druge na prvo mjesto
 • ako ste skloni suovisničkim odnosima
 • ako ste skloni živjeti osamljeno bez kontakta s drugim ljudima
 • ako kritizirate/osuđujete sebe i/ili druge ljude
 • ako ste iznimno samostalni i imate problem pitati pomoć od drugih ljudi
 • ako ste skloni kontroli sebe i/ili drugih

U OVOM DOGAĐAJU ĆETE SAZNATI:

 • Što to znači ljubav prema sebi
 • Ljubav prema sebi iz psihološke perspektive
 • O radu na ljubavi prema sebi
 • O radu s unutarnjim djetetom
 • O integriranju emocija
 • Internalizirani glasovi i unutarnje dijete
 • O unutarnjem saboteru i kritičaru
 • Ljubav prema sebi i granice
 • Ljubav prema sebi i odnosi i još mnogo toga + odgovori na pitanja sudionika

U MEDITACIJI ISCJELJUJEMO:

 • Otkrivanje događaja u djetinjstvu kada smo odustali od ljubavi prema sebi
 • Iscjeljivanje povrede odustajanja ljubavi prema sebi
 • Proces vraćanja ljubavi prema sebi
 • Prisjećanje najboljih trenutaka ljubavi iz djetinjstva
 • Vraćanje djelova sebe koji su odbačeni zbog odbacivanja ljubavi prema sebi
 • Otkrivanje kako i zašto sabotiramo ljubav prema sebi
 • Iscjeljivanje i uklanjanje sabotaže ljubavi prema sebi
 • Povratak svih djelova duše koji su se razlomili zbog odbacivanja ljubavi prema samom/oj sebi

Trajanje cijelog događaja skupa sa meditacijom i iscjeljivanjem: 105 min

ISKUSTVA

5,0
Na temelju 108 recenzija
5 zvijezdica
97
97%
4 zvijezdice
3
3%
3 zvijezdice
0%
2 zvijezdice
0%
1 zvjezdica
0%
1-5 od 108 recenzija
 1. Daria G avatar

  Pozdrav:)
  Radila sam iscjeljivanje straha. Divna meditacija, dok smo na nama samima radili bilo mi je u redu, divni plamen-predviđen samo za tu svrhu, je spaljivao strah. No, na kraju sam osjetila da je još straha ostalo u području srčane cakre i solarnog plexusa.
  Ali zato kada smo iscjeljivali druge….divota, koji osjećaj!!! Ja u zlatnoj haljini, letim u beskonačnim prostranstava univerzuma, na crvenom zmaja i šaljem svima iscjeljenje divno. Na kraju ste se vi, Kristina i Vedran, pojavili nasuprot mene. Svojom lijevom rukom doticala sam Vedranovu lijevu te svojom desnom Kristininu desnu ruku i energija je tekla…. hvala♡

 2. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 3. Silvija Leka avatar

  U drugoj meditaciji koja je bila ugodna i opuštajuća nisam imala one jake trzaje ljeve noge od kuka dobsropala, nisam imala probadanja
  U ljevoj šaci, osjetila sam lagano strujanje ali to je bila ugodna energija. Jaki bolovi u ljevoj preponi koje imam mjesecima nestali su posle druge meditacije. Bol u ljevoj lopatici također stalno prisutna isto je iscjeljena. Jedva cekam danas napraviti i trecu meditaciju. Beskrajno ti hvala dragi Vedrane🙏😇❤️

 4. Goran Delic avatar

  Drugi dan kako radim iscijeljivanje fascije, energija mi se zadržavala na stopalima, gležnjevima, koljenima i kukovima. Imam osijećaj da je velika blokada prisutna u području sakralne čakre. Osijetio sam strujanje energije kroz dlanove i potrebu da otpustim negativnu energiju putem disanja/izdisaja.
  Hvala Vedranu i svako dobro🤗

 5. Silvija Leka avatar

  Predivna energija iako su me pratili jaki trzaji cijele ljeve noge i stopala koje se savijalo i pružalo kao i pulsirajuca bol desnog palcanog zgloba ruke i bol u ljevoj preponi. Kad si završio, bolovi su nestali. Hvala ti do neba i nazad🙏❤️

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu stranice imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 4. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 5. Odaberite način plaćanja
 6. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka vam ostaje na trajno korištenje. Koristiti je možete – koliko god želite. Ako želite ponoviti iscjeljivanje, napravite pauzu od minimalno tri dana.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Ima li ova snimka isti učinak kao da sam bio/la uživo?

Da, ima. Iscjeljivanje nema veze s nama već s vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. Mi smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje. Anđeli i vodiči rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.

Mogu li pročitati više o vama?

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

15 recenzija za Voljeti sebe, ali kako?

4,9 Ocjena
1-5 od 15 recenzija
 1. Božana Mrvoš avatar

  Dragi svi,ova meditacija me je bas pogodila u žicu… veliki uzrok mojih problema je neadekvatna ljubav prema sebi odnosno izostanak iste. Imala sam uvide u prosle zivote kada sam bila travarica pa kauboj pa zena u nekoj grofoviji,sve iskustva u kojima sam izgubila ljubav prema sebi,odnosno zaljepila sam si etiketu žrtve… drugi put kada sam radila ovu meditaciju bilo mi je malo jednostavnije popratiti sve ugovore i zavjete koje sam si nametnula.
  Veliko hvala Vedranu na ovom iznimno vaznom radu🙏💕

 2. Nasiha Imširović avatar

  Budući mi je ovo bilo prvo iscjeljivanje u životu ( imam 60 god. ) na temu kako voljeti sebe osjetila sam valove energije kroz tijelo, suze su se slivale niz lice a crijeva su bila jako bučna. Putovanje u djetinjstvo mi je prikazalo jako uplašenu, zastrašenu i tužnu djevojčicu a trenutaka ljubavi od sebe i okoline nije bilo. Iznimna zahvala na ovoj mogućnosti učenja rada na sebi. Vedrane i Kristina takođe zahvala na velikodušnosti koju poklanjate za dobrobit čovječanstva. 💞🙏

 3. Goga Matijasevic avatar

  Divno iskustvo, hvala puno. Odvelo me u djetinjstvo do mladje verzije mene sa nekih 8-9 godina, a prisjetila sam se i dosta drugih dogadjaja iz djetinjstva. Kod samosabotaze osjetila sam kako su mi ruke u okovima, dakle sama sebe sputavam i kako mi je nasred trbuha velika gljiva, dakle sama sebe trujem. Nakon iscjeljenja okovi su raskinuti, ruke su slobodne, a gljiva se pretvara u prekrasan zuti cvijet. Na kraju se osjecam divno, ispunjeno i svakako cu ponoviti jos koji put.

 4. Mirjana Filipovic avatar

  Sa Vedranom i Kristinom družim se oko godinu i po dana, redovno praktikujem meditacije koje imam i koje ozbiljno menjaju unutrašnji, a samim tim, polako i vidljivi, materijalni život. Ova je ostavila snažan utisak. Videla sam devojčicu, sebe od osam godina, koja je neposredno pre toga, ostala bez jedinog rodjenog brata. Bila je jako depresivna, ali to niko nije primetio, a kamoli uvažio. Prišla sam joj, zagrlila je, obe smo se kupale u svetlosti i suzama. Gledala me je velikim, začudjenim očima i divila se svemu što se u nama i oko nas dešavalo. Bilo je potresno i lekovito. Ljubav prema sebi je nešto što, izmedju ostalog, učim uz ovaj dvojac sa sjajnim kormilarima. Hvala na svemu.

 5. Maja Budimir avatar

  More suza sam isplakala… Osvijestila u kojem trenutku sam prestala voljeti sebe i ponovo osjetila ljubav prema sebi. Hvala.

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
4.93Based on 15 reviews
(14)
(1)
(0)
(0)
(0)