Tamno Svjetlo
blank

U ovom kratkom blog tekstu vam želim napisati od čega je sastavljen prvi mjesec iscjeljivanja reproduktivnih organa i zašto je baš tako koncipiran. Iscjeljivanja koja sam radio do sada su se doticala svih naših aspekata, fizičkih, mentalnih, psihoemotivnih, duhovnih, karmičkih itd, te svi ti aspekti imaju utjecaj na nas i naš život. Kao što sam već prije pisao, pogrešno je reći da je uzrok samo fizičke prirode, već je uvijek kombinacija više uzroka.

Za prvi mjesec iscjeljivanja radite ova iscjeljivanja i ovim redoslijedom:

https://zajednica.alkemijazivota.com/product/zdravlje-zene/
https://zajednica.alkemijazivota.com/product/muskireproduktivni/
https://zajednica.alkemijazivota.com/product/iscjeljivanje-sustava-i-organa-eliminacije/
https://zajednica.alkemijazivota.com/product/online-iscjeljivanje-i-ciscenje-tijela-od-organske-i-anorganske-sluzi-2/

Prvo iscjeljivanje je iscjeljivanje muških ili ženskih reproduktivnih organa, ovisno jeste li muškarac ili žena. Sam naziv iscjeljenja je dovoljan za razumjeti o čemu se radi.

Drugo iscjeljivanje po redu je iscjeljivanje organa eliminacije te je u svim programima uvijek na vrhu pošto se radi o vrlo važnom iscjeljivanju u dva dijela. Organi eliminacije su Bubrezi, Mjehur, Mokraćovod, Debelo crijevo, Jetra, Pluća, limfa i svi njeni djelovi, slezena i koža. Po organima možete vidjeti koliko je ovo iscjeljivanje ozbiljno i potrebno.

Treće iscjeljivanje je sluzi koja se nakupila u našem tijelu kao produkt organskih i anorganskih razloga. Organskih poput konzumiranja neadekvatne hrane, anorganskih zbog taloženja teških metala u tijelu. Kada se otvore organi eliminacije, tada nakupljena sluz možemo očistiti kroz te organe i ovo iscjeljivanje

Četvrto iscjeljivanje je iscjeljivanje prve čakre. Prva tri su više fizička iscjeljivanja, a iscjeljivanje prve čakre je kombinacija iscjeljivanja na fizičkoj, psihoemotivnoj i duhovnoj razini. Prva čakra je usko povezana sa našim fizičkim zdravljem, stabilnošću i uzemljenošću te je iz tog razloga neizostavno iz ovog programa

Kao što možete vidjeti, postoje razlozi zašto je baš ovako sve postavljeno. U sljedećim mjesecima iscjeljivanja se lagano okrećemo i psihoemotivnim i duhovnim sferama. Bolest nije neko zlo, to je samo disbalans našeg bića. Pozivam vas da krenete na put svog iscjeljenja.

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

jos nema komentara