Tamno Svjetlo
blank

Dobrodošli u program iscjeljivanja sa kojim možete pomoći svojoj djeci. Ova iscjeljivanja vi radite za svoju djecu, a benefite toga ćete imati i vi i vaša djeca. U nastavku ću vam sve pojasniti.

ISCJELJIVANJA:

 1. Besplatnog iscjeljivanja djece od primljenih regularnih cjepiva
 2. Čišćenje i iscjeljivanje karmičkih odnosa
 3. Online iscjeljivanje posljedica abortusa u obiteljskom stablu i polju
 4. Iscjeljivanje fetalnih trauma
 5. Iscjeljivanje porođajne traume
 6. Energetski detoks i balansiranje imuniteta
 7. Otpuštanje i iscjeljivanje emocija
 8. Meditacija za iscjeljivanje trauma i balansiranja živčanog sustava
 9. Obiteljska karma – Meditacija za otpuštanje, čišćenje i iscjeljivanje osobne i obiteljske karme
 10. Iscjeljivanje kroz predačke linije

POJAŠNJENJE ISCJELJIVANJA:

 1. Cjepiva u sebi imaju teške metale i još puno toga što može napasti imunitet djeteta. Ako niste upoznati sa sastavom cjepiva – najbolje da istražite sami umjesto da vas ja uvjeravam u to. Iz tog razloga sam napravio ovo iscjeljivanje i ono je besplatno. Kroz video ću vas voditi korak po korak kroz cijeli proces tako da ne morate brinuti oko toga
 2. Djeca karmički biraju svoje roditelje i roditelji biraju svoju djecu. Iz tog razloga je važno pročistiti prošle živote i karmu sa svakim vašim djetetom. Ovo iscjeljivanje je koncipirano tako da u svoje polje iscjeljivanja možete staviti bilo koga, pa tako i svoje dijete. Kroz iscjeljivanje/meditaciju ćete dobiti sve upute.
 3. Planirani ili spontani prekid trudnoće nosi svoje posljedice koji se prenosi na sve članove obitelji, ženske i muške. Mi nosimo posljedice pobačaja naših predaka i zato je izuzetno važno to iscijeliti. Kliknite na ovo iscjeljivanje i možete pogledati besplatno predavanje na tu temu da bi dobili širi uvid u temu. 
 4. Fetus prima sve od majke, i dobro i loše – poput spužve. Često je majka bila u strahu ili proživljavala emotivno izazovna vremena i to sve se duboko utkalo u tijelo djeteta. Iz tog razloga je ovo iscjeljivanje vrlo važno.
 5. Nakon fetalnih trauma koje smo zadobili mi i naša djeca, vrlo važno je iscijeliti vlastitu traumu rođenja/rađanja te traumu rađanja naše djece. Sve to ćete proći kroz ovo iscjeljivanje. 
 6. Energetski detox je dvodijelno iscjeljivanje koje je koncipirano tako da ga možete raditi na sebi ili možete fokus promijeniti na svoje dijete dok meditirate kroz ovo iscjeljivanje. Preporučujem da prvo na sebi napravite pa onda na svojoj djeci
 7. Sve traume koje smo mi proživjeli i nismo iscijelili će nesvjesno preuzeti naša djeca. Prvih 7 godina djeca su kao spužve, ne mogu lako razdvojiti svoje osjećaje i ono što osjećaju u polju svoje obitelji. Iz tog razloga je izuzetno važno da radite na sebi ovo iscjeljivanje tako da se iz vašeg polja uklone traume.
 8. Traume našeg djetinjstva i obiteljskog polja imaju veliki utjecaj na naš živčani sustav, a time i na strpljenje i ponašanje prema našoj djeci. Naša djeca nam stiskaju sve gumbe na koje smo slabi – zapravo oni nam zrcale sve što unutar sebe nismo riješili. Kada to riješimo neće više biti gumba za stiskanje
 9. Sve što roditelji ne riješe – djeca preuzimaju na sebe. Iz tog razloga je vrlo važno riješiti neriješenu obiteljsku karmu. 
 10. U nastavku na osmo iscjeljivanje po redu, važno je da iscijelimo i ono što smo naslijedili od predaka, te da od predaka primimo darove koje su oni imali. Sa ovim iscjeljivanjem se zatvara cijeli ciklus iscjeljivanja

PROMJENA PREHRANE

Iako nije obavezno i nužno, bilo bi jako poželjno (ovisno ima li vaše dijete zdravstvene probleme) da regulirate prehranu svom djetetu u smislu smanjivanja šećera, mliječnih proizvoda, glutena itd, te da prehrana bude što više bazirana na voću i povrću. Ako vaše dijete ima neko specifično stanje za koje vam treba dodatna pomoć ili usmjerenje – slobodno mi se obratite porukom tako da kliknete na chat ikonicu koja vam je u lijevom kutu ekrana. 

KAKO RADITI ISCJELJIVANJA?

Nije obavezno da pratite ovaj redoslijed iscjeljivanja, ali je preporuka. Kada radite iscjeljivanje za svoje dijete, tada morate za svoje dijete napraviti pauzu do sljedećeg rada 6 dana ali vi u tom vremenu možete raditi ostala iscjeljivanja za sebe. Ostala iscjeljivanja zahtjevaju 3 dana pauze. NPR: Danas napravite za dijete iscjeljivanje od cjepiva te već istog dana možete raditi iscjeljivanje karmičkih odnosa. Iscjeljivanje karmičkih odnosa traži 3 dana pauze prije nego ga ponovite ili radite neko drugo, a iscjeljivanje od cjepiva ćete napraviti ponovno za 6 dana za svoje dijete. Ako nuspojave iscjeljivanja budu malo jače (veća temperatura, malaksalost, viroznost itd) – tada je potrebno napraviti pauzu sve dok ti simptomi ne prođu.

Iscjeljivanje djece od klasičnog cjepiva

Ostala važna iscjeljivanja

Iscjeljivanja možete kupovati pojedinačno ili pretplatiti se mjesečno na sva iscjeljivanja koja imamo. Možete kliknuti na svaku u popisu da bi vam se otvorili svi detalji iscjeljivanja i mogućnost kupnje.

Molim vas pratite redoslijed kako su iscjeljivanja postavljena u popisu, svako iscjeljivanje napravite dvaput zaredom sa obaveznim razmakom od 3 dana. Kada drugi put napravite iscjeljivanje, tada napravite 4-6 dana pauze i onda krenite na sljedeće iscjeljivanje. Kada ih sve odradite, ponovite ih još jednom treći put sa pauzom u trajanju 3 dana. 

 1. Čišćenje i iscjeljivanje karmičkih odnosa
 2. Online iscjeljivanje posljedica abortusa u obiteljskom stablu i polju
 3. Iscjeljivanje fetalnih trauma
 4. Iscjeljivanje porođajne traume
 5. Energetski detoks i balansiranje imuniteta
 6. Otpuštanje i iscjeljivanje emocija
 7. Meditacija za iscjeljivanje trauma i balansiranja živčanog sustava
 8. Obiteljska karma – Meditacija za otpuštanje, čišćenje i iscjeljivanje osobne i obiteljske karme
 9. Iscjeljivanje kroz predačke linije

Products Not Found

Iskustva

4,8
Na temelju 441 recenzije
1-5 od 427 recenzija
 1. Marina Mladenovic avatar

  Odusevljena sam isceljenjem. Treceg dana nakon isceljivanja,desile su se realne senzacije. Hvala vam na svemu🙏🙏🙏❤️

 2. Zrinka Vukic avatar

  Meditacija je i prvi i drugi puta prošla u nekakvom polusvjesnom stanju.
  Nisam zaspala, ali bih na trenutke otplovila. Za vrijeme meditacije protok energije u vidu topline po cijelom tijelu,
  Dan nakon prve odrađene meditacije i par slijedećih dana počela sam se prisjećati nekih događaja koji su za mene bili traumatični, a na koje sam zaboravila jer su se dogodili ili u djetinjstvu ili u osnovnoj školi.
  Osvijestila sam emocije koje sada imam u vezi tih događaja.
  Hvala Vam na ovom iscjeljenju i meditaciji.🙏

 3. Monika Bajlo avatar

  Htjela bih podijeliti s Vama iskustvo iscjeljenja uklanjanje blokada prema promjeni. Svakome bih preporučila to iscjeljenje tko smatra da su mu u životu prisutne blokade u bilo kojem segmentu života..

 4. Snezana Ilic avatar

  Samo onaj ko je imao iskustvo depresije zna kako to moze biti tesko, tokom rada meditacije za anksioznost i depresiju bilo mi je prilicno tesko, ali u usto vreme i cudno oslobadjajuce i puno, puno sam plakala, narednih dana sam imala vidno vise energije i bila bolje raspolozena i planiram je obavezno opet ponoviti. Znam da moram jos puno toga uraditi, ali takodje znam da je svaki korak napred veoma vazan. Beskrajno puno hvala na ovoj meditaciji, nadam se da cu imati prilike da isprobam jos neke 💜😊

 5. Damir Rogic avatar

  Pozdrav evo dva puta sam radio iscjeljivanje i mogu reci da vise nemam bolova u ramenima i vratu a i u donjem djelu leđa je puno bolje pa cu nastaviti i dalje hvala

Literatura

blank

Medicinski medij

Anthony William, Medicinski Medij, pomogao je tisućama ljudi da se izliječe od pogrešno dijagnosticiranih bolesti i tegoba liječnicima naizgled neobjašnjivog uzroka. On doslovno čuje božanski glas koji mu otkriva što uzrokuje bol i kako se izliječiti. U ovoj nevjerojatnoj knjizi nudi nam svoje ogromno znanje i iskustvo, koje će znanosti...

blank

Hrana koja mijenja život

 Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij i autor istoimenog svjetskog bestselera u novoj knjizi nastavlja oduševljavati informacijama koje nam mogu spasiti život! William otkriva kako najbolje iskoristiti skrivene dobrobiti više od 50 biljnih namirnica kako bismo promijenili svoj život nabolje. U knjizi između ostalog pročitajte: • Suštinski važne informacije o specifičnim...

blank

Detoks za iscjeljenje

Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, uvjeren je da je jedini pravi put do iscjeljenje pravilna detoksikacija tijela. U današnjem svijetu patogeni i toksini prijete ljudskom zdravlju čak i prije rođenja, a u svakodnevnom životu gotovo ih je nemoguće izbjeći. Epidemija...

Sokovnici za svježe sokove

Veliki dio fizičkog iscjeljenja osim kroz promjenu prehrane ide i kroz pripremu i konzumaciju svježe prešanih voćnih sokova. U nastavku vam dostavljamo mjesto gdje možete kupiti svoj sokovnik te na naše ime dobiti 10% popusta kod kupovine. Kliknite na fotku da bi ste bili odvedeni na web trgovinu i javite se korisničkoj službi za popust. 

blank

Pripremljeni sokovi

Ako nemate vremena pripremati sokove za sebe, nudimo vam drugu opciju ako živite na području Hrvatske ili Slovenije. Naime naši prijatelji rade najbolje cijeđene sokove koje smo ikada probali te su zaista nešto što morate probati. Mi ih osobno kupujemo jer nemamo vremena za pripremu svojih sokova, a pokazalo nam se da su njihovi sokovi bolji od onih što bi ih sami pripremili. U svakom slučaju mi vam dajemo izbor, a na vama je koja vam opcija više odgovara. Kliknite na fotografiju da bi bili odvedeni na stranicu i dobili sve informacije.

Savjetovanja

Nudimo mogućnost savjetovanja sa vama da vam pomognemo na vašem putu iscjeljenja. Možete rezervirati savjetovanje kod Kristine i/ili Vedrana. Kliknite na željenu opciju savjetovanja da bi vidjeli sve informacije o savjetovanjima, cijenama i kako se prijaviti. 

 • Rad s unutarnjim kritičarem

  Ocjenjeno 0 od 5

  Unutarnji kritičar je naš unutarnji glas koji nas (pre)često kritizira,...

  70,00
  blank
 • Holističko savjetovanje sa Kristinom

  Ocjenjeno 0 od 5

  Imam u sebi duboko poštovanje i zahvalnost za unutarnju mudrost...

  70,00
  blank

Upoznajte nas

Upoznajte nas bolje kroz ovaj naš interview sa ATMOM

Besplatna iscjeljivanja za sve koji nisu u mogućnosti platiti

Kristina i ja imamo misiju pomoći što većem broju ljudi i tako je od samog početka. Kroz zadnje tri godine smo napravili preko 100 besplatnih online iscjeljivanja te smo poklonili na tisuće snimki iscjeljivanja ljudima u potrebi te ne planiramo stati na tome. Ovaj put idemo korak dalje te dajemo besplatan pristup svim našim iscjeljivanjima svim ljudima koji spadaju u jednu ili više ovih kategorija:

 • Umirovljenici sa jako malim penzijama i bez pričuvnih novčanih sredstava
 • Dugotrajno bolesni, radno nesposobni i/ili osiromašeni zbog svoje bolesti.
 • Samohrani roditelji koji su u lošoj financijskoj situaciji
 • Anksiozno depresivni koji zbog svoje situacije nisu radno sposobni i/ili su u lošoj financijskoj situaciji

– Kako dobiti pristup iscjeljivanjima? – 

Napišite mi e-mail na adresu: vedran@alkemijazivota.com te mi opišite svoju situaciju te što želite postići sa iscjeljivanjima. Svaku prijavu ću pročitati (kada stignem) te ću vam se povratno javiti sa daljnjim uputama. Važno je da ste spremni prihvatiti pomoć i zaista raditi na svom iscjeljivanju, tako da naš trud ne bude uzaludan. Budite slobodni ovu informaciji i mogućnost podijeliti svojim prijateljima i na društvenim mrežama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)