Dark Light

Ivana Pavić

blank
blank

Moj životni put je bio interesantan i nepredvidiv – od studija medjunarodnih odnosa i menadžmenta u kulturi, preko PR-a, marketinga, rada na koncertima i filmskim festivalima, do astrologije i numerologije. Sva ta iskustva su mi bila dragocena i dosta korisna i u ovome što danas svesno biram da radim i zovem svojim poslom.

Moj pristup rada je intuitivan i psihološki, te uz upotrebu znanja iz astrologije i numerologije nastojim da pomognem klijentima da uvide svoje darove i slabosti i razumeju odredjena iskustva kroz koja prolaze, uz davanje korisnih smernica i preporuku alata koji mogu da im pomognu u daljem procesu rada na sebi. Iako je moja velika ljubav karmička astrologija, u radu sa klijentima se koristim i znanjima i veštinama koje sam prikupila od kako sam krenula putem ličnog duhovno-materijalnog razvoja.

Pored astrologije u svom radu praktikujem tehniku energetskog isceljivanja Timeline healing (tehnika koju je doneo učitelj Sal Rakeli), ali tu su i reiki, tarot, human design i numerologija.