Tamno Svjetlo
blank
blank

Dobrodošli u program iscjeljivanja sa kojim možete pomoći sebi ako imate problema sa alergijama. 

Što je ovaj program i od čega se sastoji?

Ovaj program je model holističkog iscjeljivanja kojem je cilj da se uzroci vaše alergije otkriju i iscjele te da se simptomi uvelike smanje ili potpuno nestanu kroz neko vrijeme. Program se sastoji od iscjeljujućih meditacija koje vi slušate i meditirate po uputama te promjene prehrane i životnog stila. Većina naših meditativnih iscjeljivanja ima uvodno informativno predavanje koje će vam proširiti vidike i znanja te vam omogućiti veće razumjevanje vas samih i zdravstvene situacije u kojoj se nalazite. Za vrijeme programa uz iscjeljivanja radite promjenu prehrane prateći protokol Anthony Williama (njegove knjige su u nastavku). 

Zašto ovaj pristup?

Naše iskustvo je pokazalo da uzrok bilo kojeg oboljenja nije samo jedan, već se gotovo uvijek radi o uzročno posljedično povezanim uzrocima i posljedicama. To je zato što smo kompleksna bića te nismo samo sastavljeni od fizičke materije, već i od duhovne, energetske, psihoemotivne itd. Cilj ovog programa je da vam zaista pomogne u otkrivanju i razriješenju problema.

Kako djeluju iscjeljivanja?

Ako ste ikada bili na bioenergetskom ili nekom sličnom tretmanu, tada će vam ovaj rad biti poznat, a ako niste ukratko ćemo vam pojasniti. U ovim meditativnim iscjeljivanjima vi ne dobivate energiju od nas i iscjeljivanje ne radimo mi, iscjelitelj (Vedran) u ovom slučaju provodi i vodi meditaciju, a iscjeljivanje provode vaši anđeli i sam Stvoritelj. Ako se prvi put susrećete sa ovakvim tipom liječenja možemo razumjeti da vam je nepoznat, ali ako ostanete otvoreni i znatiželjni mogli bi ste se iznenaditi kako ovo funkcionira. Vi samo upalite iscjeljivanje i pratite vođenu meditaciju u kojoj dajete dozvolu Stvoritelju da vas iscjeljuje. Osim toga, za razliku od lijekova, iscjeljivanje djeluje na cijelokupno stanje organizma pa je vrlo često da i drugi problemi budu iscjeljeni koristeći ova iscjeljivanja. Niže ćete vidjeti iskustva drugih ljudi. 

Što nije ovaj program?

Ovaj program nije brzo riješenje, nije lijek i zamjena za liječnika. Lijekovi djeluju isključivo na simptom, a uzrok ostane u tijelu te vas tako problemi prate čitav život. Ovaj program radi polako i strpljivo te mu je cilj razriješenja uzroka, a time posljedično i simptoma. Ako pijete lijekove za alergije, važno je da smanjivanje tih lijekova radite isključivo u suradnji sa svojim liječnikom, malo po malo kako budete napredovali kroz iscjeljivanje. 

Koliko traje program?

Iscjeljivanja treba raditi sedam i pol mjeseci te po potrebi ponoviti cijelu proceduru. Promjena životnog stila i prehrane bi bilo poželjno da bude doživotno, da se ne vraćate na staro koje vam je uzrokovalo  vaše zdravstvene probleme. 

Mogu li se iscjeljivati dok uzimam lijekove?

Da možete, i kada osjetite poboljšanja javite se liječniku za eventualnu promjenu i kontrolu doze lijeka. Ako vam je liječnik prepisao lijekove, nikako nemojte na svoju ruku sami mjenjati dozu ili ukidati lijek. 

Kako krenuti?

Krenite kupnjom paketa iscjeljivanja koje ćete raditi prvih mjesec dana te simultano ili malo poslije kupite knjige Anthony Williama te počnite pratiti njegove protokole za promjenu prehrane. Kombinacija prehrane i duhovnog iscjeljivanja će dati najbrže i najcjelovitije rezultate. Kada prođe mjesec dana, vratite se ovdje za kupnju paketa za drugi mjesec. Mi ćemo vam poslati e-mail podsjetnik kada je vrijeme za sljedeći paket iscjeljivanja. Kada prođe pet mjeseci, tada ćete ponoviti još jednom sva iscjeljivanja što će na kraju biti ukupno sedam i pol mjeseci iscjeljivanja.

Mora li trajati sedam i pol mjeseci?

Da, treba proći sva iscjeljivanja da bi se uzroci iskorijenili što više. To ne znači da ćete morati čekati toliko dugo za rezultate već se prvi rezultati mogu pokazati čak i nakon svega deset dana. No kada će se pojaviti prvi rezultati ovisi uvelike o vašoj zdrastvenoj situaciji i snagom želje da se iscjelite. Također je važno napomenuti da je vrlo moguće da i se drugi problemi smanje ili nestanu tijekom iscjeljivanja jer iscjeljivanje djeluje na cijelokupno stanje i zdravlje tako da bi mogli dobiti i više dobrobiti od samog iscjeljenja alergija.

Iscjeljivanja:

Ovdje se nalazi popis svih paketa sa rednim brojem. Kliknite na onu koju želite kupiti i dobiti ćete informacije kako ih se koristi i kako ostvariti kupnju. Možete uzimati mjesec za mjesec ili sve odjednom. Ako uzmete sve odjednom ukupna cijena će vam biti manja za 65 EUR. Ako niste sigurni, počnite sa prvim mjesecom i onda za drugi mjesec odlučite na osnovu rezultata i osjećaja.

No posts found!

Iskustva

4,8
Na temelju 436 recenzija
1-5 od 422 recenzije
 1. Sandra Gabrić avatar

  Jako lijepo vođena meditacija. Ni sama neznam kako sam došla do Vas, ali zahvalna sam da jesam. Prije samog iscjeljenja osjećala sam malo i strah, koji je kako se meditacija nastavljala iščezla. Nakon dugo vremena osjećam povjerenje u sam proces iscjeljenja. Tijekom meditacije osjećala sam hladnoću, osobito oko stopala, nekoliko puta sam zadrhtala, a najneobičnije iskustvo sam osjetila prilikom iscjeljivanja straha naslijeđenih od predaka, tu sam osjetila kao da me netko blago pomiče, kao neke valove. Prema kraju meditacije sve veći mir i osjećaj sigurnosti.
  Hvala puno Vedranu i Kristini!

 2. Zrinka Vukic avatar

  Definitivno najsloženija meditacija do sada. Što se tiče tamne sjene osvijestila sam samo jednu, a zlatnih sjena sam uspjela osvijestiti daleko više.
  Za vrijeme meditacije velika količina topline u sredini tijela, najviše oko srca. Dan nakon meditacije nekakav čudan osjećaj u glavi i u području jajnika, nešto se na energetskom nivou čistilo.
  Što se tiče tamne sjene kod mene je definitivno potreban rad s terapeutom jer mi je jako teško sama osvijestiti je i izvući na površinu.
  Kao i uvijek zahvalna Vedranu i Kristini što su se našli na mom putu u ovom životu.🙏

 3. Novka Nedovic avatar

  Sjajno. Hvala mnogo

 4. Milica Đorđević avatar

  Uradila sam nekoliko meditacija isceljivanja kičme i rezultati su fascinantni! Ako bi trebalo najkraće, u nekoliko reči da ih opišem, to bi bilo: moja kičma je podmlađena!
  Pre isceljivanja sam imala par nedelja bolove u vratu i desnom ramenu toliko da su me ometali u svakodnevnim aktivnostima. A godinama unazad sam morala jako da pazim kako okrećem glavu jer bih se začas ušinula (što se i dešavalo često). Posle dva isceljivanja ja sam osetila ne samo olakšanje, već takvu elastičnost u vratnom delu da sada mogu koliko hoću i koliko brzo hoću da okrećem i savijam glavu na sve strane da me ništa ne zaboli, prosto više nema rizika od ušinuća.
  U lumbalno-sakralnom delu takođe sada osećam elastičnost. Kada čučnem više ne krcka, ne koči me, kičma se sa lakoćom savija, a zglobovi u kukovima sada rade kao podmazani. Bukvalno kao da su podmazani, više ne škripe i ne bole.
  I kao sa celog kičmenog stuba da mi je spalo 10-15kg, takvu lakoću sada osećam.
  Verovatno će mi trebati još malo rada za potpuno isceljenje ishiasa, ali ovo do sada su fascinantni rezultati koji su prevazišli sva moja očekivanja.
  Ogromno HVALA, Vedrane, ogromno HVALA HVALA HVALA, tebi, Stvoritelju, Vodičima, Anđelima isceljenja…srcem se zahvaljujem, neka zahvalnost prime svi koji treba…🙏💖

 5. Marija Pavlić avatar

  Dragi svi,
  za vrijeme dvotjednog besplatnog pristupa meditacijama sam radila iscjeljivanje porođajne traume. Nisam imala svjesnu namjeru da bih baš to radila, ali prst je pritusnuo tu meditaciju i očito s razlogom. Nisam nikada mislila da ću imati priliku napraviti repair/popravak mog vlastitog porada i poroda s mojim prvim sinom. Doživjela sam neke momente u icjeljivanju kao duboku milost i ganuće: emocije su prošle kroz srce, podigla se energija i izašla u obliku suza na oči. Najdublji trenutak je bio kad nam je bilo dozvoljeno da pozovemo dušu djeteta s čijim smo porođajem radile. Nešto se na najdubljoj razini pomaklo na bolje u našem odnosu od tada. Zahvalna sam svom duhovnom vodstvu što me dovelo do te prilike kao i Vedranu i Kristini na njihovoj posvećenosti ovom svetom poslu. Preporuka od srca za sve vas koje ste imale težak porod.

Literatura

Toksini i otrovi iz okoliša, vode i hrane imaju utjecaj na naše zdravstveno stanje i kako se osjećamo. Iz tog razloga zaista preporučujemo da uzmete knjige Anthony Williama i radite njegove protokole koliko možete. NPR predložio bi vam definitivno hrana koja mijenja život. 

blank

Medicinski medij

Anthony William, Medicinski Medij, pomogao je tisućama ljudi da se izliječe od pogrešno dijagnosticiranih bolesti i tegoba liječnicima naizgled neobjašnjivog uzroka. On doslovno čuje božanski glas koji mu otkriva što uzrokuje bol i kako se izliječiti. U ovoj nevjerojatnoj knjizi nudi nam svoje ogromno znanje i iskustvo, koje će znanosti...

blank

Hrana koja mijenja život

 Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij i autor istoimenog svjetskog bestselera u novoj knjizi nastavlja oduševljavati informacijama koje nam mogu spasiti život! William otkriva kako najbolje iskoristiti skrivene dobrobiti više od 50 biljnih namirnica kako bismo promijenili svoj život nabolje. U knjizi između ostalog pročitajte: • Suštinski važne informacije o specifičnim...

blank

Detoks za iscjeljenje

Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, uvjeren je da je jedini pravi put do iscjeljenje pravilna detoksikacija tijela. U današnjem svijetu patogeni i toksini prijete ljudskom zdravlju čak i prije rođenja, a u svakodnevnom životu gotovo ih je nemoguće izbjeći. Epidemija...

Sokovnici za svježe sokove

Veliki dio fizičkog iscjeljenja osim kroz promjenu prehrane ide i kroz pripremu i konzumaciju svježe prešanih voćnih sokova. U nastavku vam dostavljamo mjesto gdje možete kupiti svoj sokovnik te na naše ime dobiti 10% popusta kod kupovine. Kliknite na fotku da bi ste bili odvedeni na web trgovinu i javite se korisničkoj službi za popust. 

Pripremljeni sokovi

Ako nemate vremena pripremati sokove za sebe, nudimo vam drugu opciju ako živite na području Hrvatske ili Slovenije. Naime naši prijatelji rade najbolje cijeđene sokove koje smo ikada probali te su zaista nešto što morate probati. Mi ih osobno kupujemo jer nemamo vremena za pripremu svojih sokova, a pokazalo nam se da su njihovi sokovi bolji od onih što bi ih sami pripremili. U svakom slučaju mi vam dajemo izbor, a na vama je koja vam opcija više odgovara. Kliknite na fotografiju da bi bili odvedeni na stranicu i dobili sve informacije.

Savjetovanja

Nudimo mogućnost savjetovanja sa vama da vam pomognemo na vašem putu iscjeljenja. Možete rezervirati savjetovanje kod Kristine i/ili Vedrana. Kliknite na željenu opciju savjetovanja da bi vidjeli sve informacije o savjetovanjima, cijenama i kako se prijaviti. 

 • Rad s unutarnjim kritičarem

  Ocjenjeno 0 od 5

  Unutarnji kritičar je naš unutarnji glas koji nas (pre)često kritizira,...

  70,00
  blank
 • Holističko savjetovanje sa Kristinom

  Ocjenjeno 0 od 5

  Imam u sebi duboko poštovanje i zahvalnost za unutarnju mudrost...

  70,00
  blank

Upoznajte nas

Upoznajte nas bolje kroz ovaj naš interview sa ATMOM

Besplatna iscjeljivanja za sve koji nisu u mogućnosti platiti

Kristina i ja imamo misiju pomoći što većem broju ljudi i tako je od samog početka. Kroz zadnje tri godine smo napravili preko 100 besplatnih online iscjeljivanja te smo poklonili na tisuće snimki iscjeljivanja ljudima u potrebi te ne planiramo stati na tome. Ovaj put idemo korak dalje te dajemo besplatan pristup svim našim iscjeljivanjima svim ljudima koji spadaju u jednu ili više ovih kategorija:

 • Umirovljenici sa jako malim penzijama i bez pričuvnih novčanih sredstava
 • Dugotrajno bolesni, radno nesposobni i/ili osiromašeni zbog svoje bolesti.
 • Samohrani roditelji koji su u lošoj financijskoj situaciji
 • Anksiozno depresivni koji zbog svoje situacije nisu radno sposobni i/ili su u lošoj financijskoj situaciji

– Kako dobiti pristup iscjeljivanjima? – 

Napišite mi e-mail na adresu: vedran@alkemijazivota.com te mi opišite svoju situaciju te što želite postići sa iscjeljivanjima. Svaku prijavu ću pročitati (kada stignem) te ću vam se povratno javiti sa daljnjim uputama. Važno je da ste spremni prihvatiti pomoć i zaista raditi na svom iscjeljivanju, tako da naš trud ne bude uzaludan. Budite slobodni ovu informaciji i mogućnost podijeliti svojim prijateljima i na društvenim mrežama.

2 thoughts on “Meditacije za iscjeljivanje alergija

 1. Kristina i Vedrane,hvala vam na mogućnosti da besplatno koristim vaša isceljivanja 2 meseca!Toliko mi se dopalo,da sam skoro postala zavisna.Prvo sam toliko toga naučila od vas-Kristina je puna znanja i nadareni predavač.Zahvaljujući njoj gomilu stvari sam postavila na mesto…Konačno sam shvatila da sam zbog slabe prve čakre,pune strahova godinama tapkala u mestu bez pravog napretka u duhovnosti.Veoma sam se potrudila da preslušam sva predavanja,što mi ipak nije uspelo,
  A onda sam uz čaroban Vedranov rad odradila čišćenje donjih čakri,Isceljenje strahova,Isceljenje kostiju,kićme.
  Uz isceljenja traume od operacije,zglob operisane noge,sa ugradjenim implantom mi se prvi put otkočio,ali hvala Bogu trajno.Isceljenje trauma rodjenja.Čišćenje meridijana,Ćišćenje organa eliminacije-to sam najintenzivnije doživela.Uz isceljenje fetalnih trauma sam vrlo intenzivno osetila anksioznost moje majke u trudnoći:iako ništa nisam videla,samo sam se grčila i stresala od hladnoće.Uzrok mije nepoznat,ali mi je poznato poreklo preintenzivnog punjenja strahom.Mogla bih ovako danima.Blagosloveni bili!Sonja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)