Tamno Svjetlo
blank

Dobrodošli u program iscjeljivanja sa kojim možete pomoći sebi ako vas muče strahovi, neizvjesnost, nesigurnost, anksioznost, depresija ili bilo koji drugi psihoemotivni problem/dijagnoza.

Naše iskustvo je pokazalo da uzrok bilo kojeg oboljenja nije samo jedan, već se gotovo uvijek radi o uzročno posljedično povezanim uzrocima i posljedicama, koje je teško otkriti i raspetljati. To je zato što smo kompleksna bića te nismo samo sastavljeni od fizičke materije, već i od duhovne, energetske, psihoemotivne itd. Cilj ovog programa je da vam zaista pomogne u otkrivanju i razriješenju problema sa vašim strahovima/anksioznošću/depresijom ili ostalim psihoemotivnim problemima/dijagnozama. Molim vas da pažljivo sve proučite i da pratite korake ako se odlučite raditi kroz ovaj program iscjeljivanja.

ISCJELJIVANJA:

Ovdje se nalazi popis svih iscjeljivanja koji su redoslijedom posloženi onako kako se trebaju raditi. Svako iscjeljivanje napravite dva puta i između svakog napravljenog iscjeljivanja napravite 2-3 dana pauze. NPR, prvo napravite dva puta iscjeljivanje straha i onda krenite na sljedeće iscjeljivanje u popisu kojeg ćete također napraviti na isti način. Iscjeljivanja su zaista razna i djeluju na energetskoj, duhovnoj, fizičkoj, mentalnoj i psihoemotivnoj razini. Svjesni smo da ih ima mnogo , ali molimo te za strpljenje i ljubav prema sebi. 

Kliknite na svaki naziv iscjeljivanja i dobiti ćete detalje tog iscjeljivanja i mogućnost kupnje. Kada kupite iscjeljivanje, na e-mail će vam doći uputa kako pristupiti kupljenom iscjeljivanju. Ako vam treba pomoć u snalaženju, javite nam se klikom na chat ikonu u lijevom kutu mobilnog ekrana odnosno u desnom kutu ako ste na laptopu. Prvo i drugo iscjeljivanje uzmite u komadu jer se prvo iscjeljivanje za otpuštanje stresa može raditi svaki dan i više puta u danu bez obzira što istovremeno radite i druga iscjeljivanja. 

 1. Otpuštanje stresa i regeneracija tijela
 2. Iscjeljivanje straha
 3. Iscjeljivanje traume i balansiranje živčanog sustava
 4. Iscjeljivanje prve čakre
 5. Iscjeljivanje organa eliminacije
 6. Čišćenje od organske i anorganske sluzi
 7. Online iscjeljivanje posljedica abortusa u obiteljskom stablu i polju
 8. Iscjeljivanje fetalnih trauma
 9. Iscjeljivanje anksioznosti i depresije
 10. Iscjeljivanje porođajne traume
 11. Iscjeljivanje kroz energetske meridijane
 12. Otpuštanje i iscjeljivanje emocija
 13. Energetski detox i balansiranje imuniteta
 14. Povjerenje i prepuštanje životu
 15. Iscjeljivanje obiteljske karme
 16. Iscjeljivanje kroz predačke linije
 17. Iscjeljivanje druge čakre
 18. Iscjeljivanje treće čakre
 19. Iscjeljivanje ropstva
 20. Iscjeljivanje četvrte čakre
 21. Iscjeljivanje pete čakre
 22. Iscjeljivanje šeste čakre
 23. Iscjeljivanje sedme čakre
 24. Sjena i svjetlo
 25. Povratak izgubljenih djelova duše

Druga mogućnost je da kupite mjesečnu pretplatu umjesto kupovanja iscjeljivanja jedno po jedno. Mjesečna pretplata vam omogućava pristup svim iscjeljivanjima na mjesečnoj bazi te je cjenovno povoljnija opcija od kupovanja trajnog pristupa. Kliknite na fotografiju da vam se otvori mogućnost kupovine pretplate. 

Iskustva

4,8
Na temelju 534 recenzije
1-5 od 520 recenzija
 1. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 2. Silvija Leka avatar

  U drugoj meditaciji koja je bila ugodna i opuštajuća nisam imala one jake trzaje ljeve noge od kuka dobsropala, nisam imala probadanja
  U ljevoj šaci, osjetila sam lagano strujanje ali to je bila ugodna energija. Jaki bolovi u ljevoj preponi koje imam mjesecima nestali su posle druge meditacije. Bol u ljevoj lopatici također stalno prisutna isto je iscjeljena. Jedva cekam danas napraviti i trecu meditaciju. Beskrajno ti hvala dragi Vedrane🙏😇❤️

 3. Goran Delic avatar

  Drugi dan kako radim iscijeljivanje fascije, energija mi se zadržavala na stopalima, gležnjevima, koljenima i kukovima. Imam osijećaj da je velika blokada prisutna u području sakralne čakre. Osijetio sam strujanje energije kroz dlanove i potrebu da otpustim negativnu energiju putem disanja/izdisaja.
  Hvala Vedranu i svako dobro🤗

 4. Silvija Leka avatar

  Predivna energija iako su me pratili jaki trzaji cijele ljeve noge i stopala koje se savijalo i pružalo kao i pulsirajuca bol desnog palcanog zgloba ruke i bol u ljevoj preponi. Kad si završio, bolovi su nestali. Hvala ti do neba i nazad🙏❤️

 5. Gordana Cvetkovic avatar

  Neizmerno sam zahvalna Vedranu i Kristini na njihivoj ljubavi,predanisti,dobroti.
  Vedranu se zahvaljujem na aktivaciji besplatnih meditacija..hvala beskrajno,dobri čoveče.
  Slusajuci ovu meditaciju,osecala sam toplu energiju najvise u zglobovima.
  Inace su mi kolena bolna i tesko čučnem.
  U drugom delu meditacije sam pocela plakati a kada sam zamolila svoj ego da mi se vizuelno prikaze..videla sam zmiju otrovnicu kojoj je bila polomljena glava a koja je uspravno stajala i govorila ja nisam prava,ja sam samo maska i štit…molim Vas vidite meeee…ja nisam opasna,samo sam morala tako izgledati….iz mene je tada krenula bujica emocija i jos jace sam se rasplakala.
  Hvala od srca..svakome me bih preporucila da radi meditacije sa Vedranom.

Literatura

Toksini i otrovi iz okoliša, vode i hrane imaju utjecaj na naše zdravstveno stanje i kako se osjećamo. Iz tog razloga zaista preporučujemo da uzmete knjige Anthony Williama i radite njegove protokole koliko možete. NPR predložio bi vam definitivno hrana koja mijenja život. 

blank

Medicinski medij

Anthony William, Medicinski Medij, pomogao je tisućama ljudi da se izliječe od pogrešno dijagnosticiranih bolesti i tegoba liječnicima naizgled neobjašnjivog uzroka. On doslovno čuje božanski glas koji mu otkriva što uzrokuje bol i kako se izliječiti. U ovoj nevjerojatnoj knjizi nudi nam svoje ogromno znanje i iskustvo, koje će znanosti...

blank

Hrana koja mijenja život

 Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij i autor istoimenog svjetskog bestselera u novoj knjizi nastavlja oduševljavati informacijama koje nam mogu spasiti život! William otkriva kako najbolje iskoristiti skrivene dobrobiti više od 50 biljnih namirnica kako bismo promijenili svoj život nabolje. U knjizi između ostalog pročitajte: • Suštinski važne informacije o specifičnim...

blank

Detoks za iscjeljenje

Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, uvjeren je da je jedini pravi put do iscjeljenje pravilna detoksikacija tijela. U današnjem svijetu patogeni i toksini prijete ljudskom zdravlju čak i prije rođenja, a u svakodnevnom životu gotovo ih je nemoguće izbjeći. Epidemija...

Sokovnici za svježe sokove

Veliki dio fizičkog iscjeljenja osim kroz promjenu prehrane ide i kroz pripremu i konzumaciju svježe prešanih voćnih sokova. U nastavku vam dostavljamo mjesto gdje možete kupiti svoj sokovnik te na naše ime dobiti 10% popusta kod kupovine. Kliknite na fotku da bi ste bili odvedeni na web trgovinu i javite se korisničkoj službi za popust. 

blank

Pripremljeni sokovi

Ako nemate vremena pripremati sokove za sebe, nudimo vam drugu opciju ako živite na području Hrvatske ili Slovenije. Naime naši prijatelji rade najbolje cijeđene sokove koje smo ikada probali te su zaista nešto što morate probati. Mi ih osobno kupujemo jer nemamo vremena za pripremu svojih sokova, a pokazalo nam se da su njihovi sokovi bolji od onih što bi ih sami pripremili. U svakom slučaju mi vam dajemo izbor, a na vama je koja vam opcija više odgovara. Kliknite na fotografiju da bi bili odvedeni na stranicu i dobili sve informacije.

Upoznajte nas

Upoznajte nas bolje kroz ovaj naš interview sa ATMOM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)