Tamno Svjetlo
blank

Program za poduzetnike i proaktivne ljude

blank

Dobrodošli u program za poduzetnike i proaktivne ljude. 

Ovaj program je za sve poduzetnike kojima treba duhovna potpora da uspiju i ustraju u svom pozivu, sve ljude koji rade na mjestima gdje im treba snaga i potpora, sportaše, studente i zapravo sve ljude koji žele da dobiju potrebnu energetsko duhovnu potporu na tjednoj bazi da im tjedan bude lakši, produktivniji i uspješniji. 

Zašto?

Moja sreća je u tome što sam i poduzetnik i iscjelitelj, te sam time stekao iskustvo zbog čega zapinjemo  poslovno u životu i što je potrebno napraviti da bi se pokrenuli i uspjeli. Bez čvrste i kvalitetne duhovne podloge i osobnog razvoja puno je teže biti uspješan ali istovremeno i istinski zadovoljan/a i ispunjen/a. Upoznao sam mnogo uspješnih ljudi, ali neispunjenih jer nisu došli u doticaj sa svojom izvornom prirodom. Zato je ovaj program tu, da vam pomogne na tom putu i da zajedno kroz naš rad i poduzetništvo djelujemo u smjeru stvaranja bolje budućnosti.

Što sadrži program?

blank

Tjedni program online druženja i iscjeljivanja

Svaki ponedjeljak u 19:00 vodim tjedni program online druženja i iscjeljivanja. Povezujemo se, razgovaramo i radimo iscjeljivanje/meditaciju za uklanjanje nakupljenog stresa i za ostvarivanje što boljeg i lakšeg uspjeha u tjednu. 

blank

Facebook grupa

U Facebook grupi se informiramo, postavljamo pitanja i sve ostalo. Dobrodošli ste i pridružite nam se

blank

Iscjeljivanja

Da bi istinski bili uspješni i zadovoljni, potrebno je biti zdrav i iscjeljen na svim razinama. Biti će nam jako teško biti ekonomski uspješni ako smo lošeg zdravlja i/ili previše pod stresom. Iz tog razloga smo vam pripremili tri faze iscjeljivanja koje vam mogu pomoći na svim razinama.

blank

Edukacije

Život je škola, i stalno smo u nekom učenju i razvoju. Bez stalnog učenja stagniramo stoga je ono jednako kao i iscjeljivanje. Pripremili smo vam edukaciju iz kripto valuta jer smatramo da je to budućnost, no naši partneri će ponuditi svoje edukacije koje bi vas mogle zanimati

blank

Suradnike

Odabrali smo nekoliko naših suradnika koji vam mogu pomoći na vašem putu. Naši suradnici su astrolozi, terapeuti, iscjelitelji i edukatori iz prodaje i poduzetništva. Nastojimo holistički sve objediniti i sigurno ćemo listu širiti.