Tamno Svjetlo

Opis

Iscjeljivanje emotivnog tijela, emotivnih povreda koje smo dobili kroz život je jedna od najvažnijih stavki ako želimo izgraditi ispunjen i zadovoljavajuć život. Tijekom prvog događaja pričamo o tome zašto se kao odrasli ljudi često teško nosimo sa životom na emotivnoj razini, kakve veze naša prošlost ima s tim te što nam može pomoći na našem putu emotivnog iscjeljenja.

Kristina Bradarić, praktičarka integrativne tjelesno-orijentirane terapije, astrologinja

Ovo iscjeljivanje se sastoji od četiri medicije/iscjeljivanja. U nastavku vam dostavljamo sadržaj izlaganja prvog te što smo iscjeljivali u ostalima.

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA JE ZA VAS AKO:

 • želite doći u veću emocionalnu protočnost
 • imate izazova s emocionalnim izražavanjem
 • skloni ste potiskivanju, negiranju, racionaliziranju, odvajanju od emocija
 • skloni ste izraženim, naglašenim emocionalnim reakcijama
 • želite steći uvide u korijene vaših životnih emotivnih izazova i proći kroz proces njihovih iscjeljivanja
 • želite doći u mjesto veće emocionalne zrelosti

U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:

 • O tijelima koje imamo kao ljudi
 • O emocionalnom tijelu
 • Povezanost fizičkog i emocionalnog tijela
 • O iscjeljivanju emocionalnog tijela
 • O simptomima neiscijeljenih emocija
 • O djetinjstvu i emocionalnom tijelu
 • O obrambenim mehanizmima
 • O pretjerano izraženim emocijama
 • O dječjim potrebama u ranoj fazi
 • O funkcioniranju živčanog sustava
 • Povezanost emocija i energetske strukture
 • Povezanost karmičkog i emotivnog tijela
 • Povezanost emocionalnog i fizičkog tijela
 • O ljutnji i sramu
 • O pomaganju drugima koji ne žele pomoć
 • O prejedanju zbog dobrih i loših emocija i još mnogo toga

Meditacija i iscjeljivanje:

 • Otpuštanje i iscjeljivanje emocija od puberteta do danas
 • Otpuštanje i iscjeljivanje emocija djetinjstva
 • Otpuštanje i iscjeljivanje naslijeđenih emocija naših predaka
 • Otpuštanje i iscjeljivanje emocija iz prošlih života
Trajanje cijelog ciklusa: 235 min

ISKUSTVA

4,9
Na temelju 562 recenzije
1-10 od 562 recenzije
 1. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 2. Silvija Leka avatar

  U drugoj meditaciji koja je bila ugodna i opuštajuća nisam imala one jake trzaje ljeve noge od kuka dobsropala, nisam imala probadanja
  U ljevoj šaci, osjetila sam lagano strujanje ali to je bila ugodna energija. Jaki bolovi u ljevoj preponi koje imam mjesecima nestali su posle druge meditacije. Bol u ljevoj lopatici također stalno prisutna isto je iscjeljena. Jedva cekam danas napraviti i trecu meditaciju. Beskrajno ti hvala dragi Vedrane🙏😇❤️

 3. Goran Delic avatar

  Drugi dan kako radim iscijeljivanje fascije, energija mi se zadržavala na stopalima, gležnjevima, koljenima i kukovima. Imam osijećaj da je velika blokada prisutna u području sakralne čakre. Osijetio sam strujanje energije kroz dlanove i potrebu da otpustim negativnu energiju putem disanja/izdisaja.
  Hvala Vedranu i svako dobro🤗

 4. Silvija Leka avatar

  Predivna energija iako su me pratili jaki trzaji cijele ljeve noge i stopala koje se savijalo i pružalo kao i pulsirajuca bol desnog palcanog zgloba ruke i bol u ljevoj preponi. Kad si završio, bolovi su nestali. Hvala ti do neba i nazad🙏❤️

 5. Gordana Cvetkovic avatar

  Neizmerno sam zahvalna Vedranu i Kristini na njihivoj ljubavi,predanisti,dobroti.
  Vedranu se zahvaljujem na aktivaciji besplatnih meditacija..hvala beskrajno,dobri čoveče.
  Slusajuci ovu meditaciju,osecala sam toplu energiju najvise u zglobovima.
  Inace su mi kolena bolna i tesko čučnem.
  U drugom delu meditacije sam pocela plakati a kada sam zamolila svoj ego da mi se vizuelno prikaze..videla sam zmiju otrovnicu kojoj je bila polomljena glava a koja je uspravno stajala i govorila ja nisam prava,ja sam samo maska i štit…molim Vas vidite meeee…ja nisam opasna,samo sam morala tako izgledati….iz mene je tada krenula bujica emocija i jos jace sam se rasplakala.
  Hvala od srca..svakome me bih preporucila da radi meditacije sa Vedranom.

 6. Zrinka Vukic avatar

  Ovu meditaciju i iscjeljivanje sam odabrala napraviti prije jednog događaja koji me čekao, a od kojeg sam osjećala popriličan strah, ali opet sam znala u sebi da moram kroz to proći i da moram biti ja ta koja će to odraditi jer je postojala i druga solucija. Sam događaj je prošao s malo zapreka, ali te zapreke nisu uopće omele proces.
  Tijekom same meditacije i iscjeljivanja bila je prisutna velika količina energije koja je strujala kroz cijelo tijelo s tim da sam drugi put kad sam radila meditaciju zaspala. Nakon svih odrađenih meditacija sutradan budem uvijek malo umorna, nekad i nervoznija, ali u danima nakon sam puno mirnija i jača iznutra.

 7. Darija Varga avatar

  Danas sam radila ponovno iscjeljivanje i to dva dana nakon svog rođendana. Obično mi ne dolaze nikakve vizije i uvjek se javlja sumnja u samu sebe da meni iscjeljenja ne funkcioniraju. Za rođendan sam bila dala namjeru da sve prepuštam duši i Bogu jer ovako više nema smisla. Ugl.došli su mi moji predci očeve linije, baka i djed a i njegova druga žena koja je bila pomajka mom ocu,bratič koji je bio vrlo bistar i na visokom direktorskom položaju u više uspješno vođenih kompanija,al loš za sebe i koji je uz sve svoje umne talente otišao na drugi svijet u bolesti i bezparici, tu je bio i moj otac koji je imao ulogu dopeljati te moje predke. Odlazila je tamna energija iz njih a oni su svje darove davali meni isto u obliku svjete valovite energije. Ti moji predci nisu došli svi u isto vrijeme,nego su se pojavljivali jedan po jedan…baka,druga žena,djed,bratič i otac.
  Vidjet čemo kako če se to odrazit na vrijeme koje dolazi.
  Veliki zagrljaj 🤗🌟

 8. Žlender Nevenka avatar

  Danas sam odradila drugi dio iscijeljivanja. Nakon prvog iscijeljivanja me tri dana jako boljela glava.
  I danas mi je u fokusu bila glava. Na početku jaka bol koja je nakon par minuta nestala. Nakon toga snažne energije na vrhu glave. Danas je samnom cijelo vrijeme bio moj vodič koji je cijelo vrijeme stajao ispred mene i držao ruku na mojem ramenu. Cijelo vrijeme sam osječala jake energije u gornjem dijelu tijela. Kad je krenuo snop svjetlosti naišao je na blokadu(otpor) u području srčane čakre. Trebalo je neko vrijeme da se probije u donje čakre. Osječaj je bio fenomenalan. Nakon toga senzacija osječaja, toplina i trnci j cijelom tijelu. Kod uklanjanja zavjeta došle su mi slike iz prošlog života. Krenula sam plakati i osjetila sam otpuštanje tereta. Nakon toga se spustio s neba vodić koji je položio ruku na moju glavu. Oko mene su se okupili i ostali. Fizički sam osjetila kako me grle i tješe. Predivno iskustvo. Hvala ti Vedrane što to radiš. Hvala toli od srca

 9. Ivana Vezmarović avatar

  Putovanje i iscjeljenje kroz ljubav, Zagreb 21.4.2024. Nemam prikladnih ljudskih riječi za opis doživljaja – najbliže bi bilo zajedništvo u energiji sa svim divnim dušama na radionici i nježno povezivanje sa sobom. Kristina je svojim susjećajnim i nježnim pristupom vodila grupu kroz energiju upoznavanja svakoga sa svojim srcem – kod mene je ovaj dio radionice otpustio puno blokirane energije i emocija. Vedranova meditacija je bila energetski intenzivno i istovremeno nježno iskustvo – otvorila mi je prostor za otpuštanje zamjeranja koje sam “iz principa” nosila sa sobom dugi niz godina. Sada osjećam da mogu živjeti bez toga. Već osjećam i promjene na fizičkoj razini. Naime, ovog proljeća su mi se ponovo aktivirale alergije no dan nakon meditacije i iduća dva dana sam boravila u prirodi i primjetila da više nema curenja nosa i kihanja u blizini peludi, što je predivno 🙂 Hvala Kristina & Vedrane, zahvalna sam što postojite i grlim vas srcem!

 10. Dragica Dada Modric avatar

  Hvala Vam od srca.
  Vidim i osjećam iz dana u dan pomake na bolje.
  Ima teških perioda čišćenja i otpuštanja, ali se svjesno nosim sa njima. Znam da su dio procesa.
  Neizmjerno sam zahvalna na prilici da budem dio ovog putovanja u stvaranju, rađanju bolje sebe.
  Istinska je to želja moje duše.
  Mislim da ću kroz svoju transformaciju pomoći svojoj obitelji, prijateljima i svima drugima.
  Svojom promjenom ne mijenjamo samo sebe već i svijet. Spremna idem dalje.
  Hvala.🌷

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
 4. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 5. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 6. Odaberite način plaćanja
 7. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka iscjeljivanja ostat će vam u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

O nama

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva
Sva iscjeljivanja koja smo radili vidi ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

100 EUR, 120 EUR, 150 EUR

1 recenzija za Otpuštanje i iscjeljivanje emocija

5,0 Ocjena
1-1 od 1 recenzija
 1. Darija Istvan avatar

  Meditacije su mi pomogle razriješiti duboke emocionalne povrede, prvo ih izvući na površinu, ponovo proživjeti i otpustiti. Zaista nevjerojatno iskustvo!

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 1 review
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)