Tamno Svjetlo

Opis

U ovom serijalu od 7 online događaja vas vodimo kroz putovanje i iscjeljivanje svih naših 7 čakri tj. energetskih centara. U svakom događaju obrađujemo po jednu čakru, a krećemo od prve pa sve do sedme. Putovanje koje nas vodi prema što većem balansu i protoku u našim čakrama

Svaki događaj uključuje i izlaganje o svakoj čakri, što ona obuhvaća na energetskoj, psiho-emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini. Pričamo o tome što sve utječe na disbalans u određenoj čakri, kako se oni mogu manifestirati u našim životima te što nam može pomoći da u životu izbalansiramo određenu čakru i uđemo u veći balans u tim sferama života. Također dijelimo s vama naše iskustvo, što osobno, što iz profesionalnog rada s ljudima za koje osjetimo da bi vam moglo biti od pomoći.

U velikom smo kolektivnom procesu transformacije, a najbolji način da se podržimo u njemu je da se pobrinemo za balans vlastitog bića. Da zasjamo u svim svojim duginim bojama i da na takav način osvjetljavamo put i drugima.

Ovaj događaj nije samo još jedan u nizu klasičnih događaja o čakrama na koje ste možda naviknuli. Nas dvoje (Kristina & Vedran) smo poseban spoj duhovne cjelovitosti zbog čega ćete u ovim događajima dobiti informacije i iscjeljivanje sa puno šireg aspekta. Od Kristine ćete dobiti tjelesni, psihološki i emotivni, a od Vedrana energetski i duhovni. Osim informacija, razgovora i odgovora na vaša pitanja s Vedranom ćete raditi meditaciju i iscjeljivanje za svaku čakru posebno te ćemo zajedno raditi na iscjeljivanju raznih životnih područja i tema. Ovaj događaj je jedinstven i nemamo u planu ga ponavljati.

Centar naše komunikacije koji nam omogućava da jasno izrazimo sebe, svoju istinu, svoje ideje, osjećaje, misli, stavove, potrebe, ali da jednako tako čujemo i uvažimo druge.

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA PETE čakre JE ZA VAS AKO:

 • Imate izazova u komunikaciji, govoru i izražavanju
 • Teško dolazite do izražaja u razgovoru s drugima
 • Imate izazova izraziti svoju istinu, prešućujete (”gutate”) ono što zaista mislite/osjećate
 • Imate izazova izraziti svoje ideje
 • Skloni ste skrivanju tajni
 • Dominirate u komunikaciji s drugima
 • Imate izazova slušati druge
 • Skloni ste ogovaranju
 • Imate fizičkih izazova s grlom, krajnicima, štitnom žlijezdom, paratiroidnom (doštitnom) žlijezdom, žlijezdama slinovnicama, dušnikom, jednjakom, vratnim dijelom kralježnice, limfnim žlijezdama, glasnicama, čeljusti, zubnim mesom, ušima
 • Imate prošle živote u kojima vam nije bilo dozvoljeno izražavati svoju istinu ili ste svoju istinu nametali drugima

U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:

 • Razlika između viših i nižih čakri
 • O povezanosti 5.čakre s ostalim
 • O vremenskom okviru razvoja 5.čakre
 • Što utječe na balans 5.čakre
 • O vanjskom okruženju i 5.čakri
 • O premalo otvorenoj 5.čakri
 • Kombinacija viška i manjka energije u čakrama
 • O 5.čakri na fizičkoj razini
 • O povezanosti tijela, uma i 5.čakre
 • Komentar o ostajanju bez glasa
 • O 5.čakri s karmičkog aspekta
 • O vježbama za otvaranje 5.čakre
 • O grčenju vilice i bijesu
 • O 5.čakri i autoimunoj bolesti Hashimoto
 • O integraciji unutarnjih glasova i još mnogo toga + odgovori na pitanja.

meditacija i iscjeljivanje:

 • Čišćenje, iscjeljivanje i balansiranje pete čakre
 • Čišćenje i iscjeljivanje štitnjače i grla
 • Putovanje u djetinjstvo u trenutke kada ste izgubili i/ili odbacili svoj glas
 • Iscjeljivanje i povratak izgubljenog glasa i moći u djetinjstvu
 • Putovanje u prošli život u kojem ste izgubili i/ili odbacili svoj glas
 • Iscjeljivanje i povratak izgubljenog glasa i moći u prošlom životu
 • Osvještavanje i rad na unutarnjem kritičaru te njegovo iscjeljivanje
TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 120 MIN

Ovo je snimka događaja koji je bio 2020.god. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

ISKUSTVA

4,9
Na temelju 562 recenzije
1-10 od 562 recenzije
 1. Zrinka Vukic avatar

  Iscjeljivanje fascije sam odradila dva puta, ali s danom razmaka iako po Vedranovoj preporuci treba dan za danom.
  Energija je oba puta bila dosta jaka s tim da sam prvi puta imala lagano trzanje u mišićima desne noge i desne ruke. Kroz stopala su mi prolazili trnci i u nogama san osjećala nemir tako da mi je bilo dosta tesko smireno držati noge u meditaciji. Nakon meditacije imam obično prilično intenzivne snove.
  Hvala Vedranu na još jednom iscjeljivanje i meditaciji🙏

 2. Silvija Leka avatar

  U drugoj meditaciji koja je bila ugodna i opuštajuća nisam imala one jake trzaje ljeve noge od kuka dobsropala, nisam imala probadanja
  U ljevoj šaci, osjetila sam lagano strujanje ali to je bila ugodna energija. Jaki bolovi u ljevoj preponi koje imam mjesecima nestali su posle druge meditacije. Bol u ljevoj lopatici također stalno prisutna isto je iscjeljena. Jedva cekam danas napraviti i trecu meditaciju. Beskrajno ti hvala dragi Vedrane🙏😇❤️

 3. Goran Delic avatar

  Drugi dan kako radim iscijeljivanje fascije, energija mi se zadržavala na stopalima, gležnjevima, koljenima i kukovima. Imam osijećaj da je velika blokada prisutna u području sakralne čakre. Osijetio sam strujanje energije kroz dlanove i potrebu da otpustim negativnu energiju putem disanja/izdisaja.
  Hvala Vedranu i svako dobro🤗

 4. Silvija Leka avatar

  Predivna energija iako su me pratili jaki trzaji cijele ljeve noge i stopala koje se savijalo i pružalo kao i pulsirajuca bol desnog palcanog zgloba ruke i bol u ljevoj preponi. Kad si završio, bolovi su nestali. Hvala ti do neba i nazad🙏❤️

 5. Gordana Cvetkovic avatar

  Neizmerno sam zahvalna Vedranu i Kristini na njihivoj ljubavi,predanisti,dobroti.
  Vedranu se zahvaljujem na aktivaciji besplatnih meditacija..hvala beskrajno,dobri čoveče.
  Slusajuci ovu meditaciju,osecala sam toplu energiju najvise u zglobovima.
  Inace su mi kolena bolna i tesko čučnem.
  U drugom delu meditacije sam pocela plakati a kada sam zamolila svoj ego da mi se vizuelno prikaze..videla sam zmiju otrovnicu kojoj je bila polomljena glava a koja je uspravno stajala i govorila ja nisam prava,ja sam samo maska i štit…molim Vas vidite meeee…ja nisam opasna,samo sam morala tako izgledati….iz mene je tada krenula bujica emocija i jos jace sam se rasplakala.
  Hvala od srca..svakome me bih preporucila da radi meditacije sa Vedranom.

 6. Zrinka Vukic avatar

  Ovu meditaciju i iscjeljivanje sam odabrala napraviti prije jednog događaja koji me čekao, a od kojeg sam osjećala popriličan strah, ali opet sam znala u sebi da moram kroz to proći i da moram biti ja ta koja će to odraditi jer je postojala i druga solucija. Sam događaj je prošao s malo zapreka, ali te zapreke nisu uopće omele proces.
  Tijekom same meditacije i iscjeljivanja bila je prisutna velika količina energije koja je strujala kroz cijelo tijelo s tim da sam drugi put kad sam radila meditaciju zaspala. Nakon svih odrađenih meditacija sutradan budem uvijek malo umorna, nekad i nervoznija, ali u danima nakon sam puno mirnija i jača iznutra.

 7. Darija Varga avatar

  Danas sam radila ponovno iscjeljivanje i to dva dana nakon svog rođendana. Obično mi ne dolaze nikakve vizije i uvjek se javlja sumnja u samu sebe da meni iscjeljenja ne funkcioniraju. Za rođendan sam bila dala namjeru da sve prepuštam duši i Bogu jer ovako više nema smisla. Ugl.došli su mi moji predci očeve linije, baka i djed a i njegova druga žena koja je bila pomajka mom ocu,bratič koji je bio vrlo bistar i na visokom direktorskom položaju u više uspješno vođenih kompanija,al loš za sebe i koji je uz sve svoje umne talente otišao na drugi svijet u bolesti i bezparici, tu je bio i moj otac koji je imao ulogu dopeljati te moje predke. Odlazila je tamna energija iz njih a oni su svje darove davali meni isto u obliku svjete valovite energije. Ti moji predci nisu došli svi u isto vrijeme,nego su se pojavljivali jedan po jedan…baka,druga žena,djed,bratič i otac.
  Vidjet čemo kako če se to odrazit na vrijeme koje dolazi.
  Veliki zagrljaj 🤗🌟

 8. Žlender Nevenka avatar

  Danas sam odradila drugi dio iscijeljivanja. Nakon prvog iscijeljivanja me tri dana jako boljela glava.
  I danas mi je u fokusu bila glava. Na početku jaka bol koja je nakon par minuta nestala. Nakon toga snažne energije na vrhu glave. Danas je samnom cijelo vrijeme bio moj vodič koji je cijelo vrijeme stajao ispred mene i držao ruku na mojem ramenu. Cijelo vrijeme sam osječala jake energije u gornjem dijelu tijela. Kad je krenuo snop svjetlosti naišao je na blokadu(otpor) u području srčane čakre. Trebalo je neko vrijeme da se probije u donje čakre. Osječaj je bio fenomenalan. Nakon toga senzacija osječaja, toplina i trnci j cijelom tijelu. Kod uklanjanja zavjeta došle su mi slike iz prošlog života. Krenula sam plakati i osjetila sam otpuštanje tereta. Nakon toga se spustio s neba vodić koji je položio ruku na moju glavu. Oko mene su se okupili i ostali. Fizički sam osjetila kako me grle i tješe. Predivno iskustvo. Hvala ti Vedrane što to radiš. Hvala toli od srca

 9. Ivana Vezmarović avatar

  Putovanje i iscjeljenje kroz ljubav, Zagreb 21.4.2024. Nemam prikladnih ljudskih riječi za opis doživljaja – najbliže bi bilo zajedništvo u energiji sa svim divnim dušama na radionici i nježno povezivanje sa sobom. Kristina je svojim susjećajnim i nježnim pristupom vodila grupu kroz energiju upoznavanja svakoga sa svojim srcem – kod mene je ovaj dio radionice otpustio puno blokirane energije i emocija. Vedranova meditacija je bila energetski intenzivno i istovremeno nježno iskustvo – otvorila mi je prostor za otpuštanje zamjeranja koje sam “iz principa” nosila sa sobom dugi niz godina. Sada osjećam da mogu živjeti bez toga. Već osjećam i promjene na fizičkoj razini. Naime, ovog proljeća su mi se ponovo aktivirale alergije no dan nakon meditacije i iduća dva dana sam boravila u prirodi i primjetila da više nema curenja nosa i kihanja u blizini peludi, što je predivno 🙂 Hvala Kristina & Vedrane, zahvalna sam što postojite i grlim vas srcem!

 10. Dragica Dada Modric avatar

  Hvala Vam od srca.
  Vidim i osjećam iz dana u dan pomake na bolje.
  Ima teških perioda čišćenja i otpuštanja, ali se svjesno nosim sa njima. Znam da su dio procesa.
  Neizmjerno sam zahvalna na prilici da budem dio ovog putovanja u stvaranju, rađanju bolje sebe.
  Istinska je to želja moje duše.
  Mislim da ću kroz svoju transformaciju pomoći svojoj obitelji, prijateljima i svima drugima.
  Svojom promjenom ne mijenjamo samo sebe već i svijet. Spremna idem dalje.
  Hvala.🌷

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

 1. Na vrhu imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
 2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
 3. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
 4. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
 5. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
 6. Odaberite način plaćanja
 7. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka iscjeljivanja ostat će vam u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

O nama

Sve o nama možeš pročitati ovdje: o-nama
Iskustva s iscjeljivanja pogledaj klikom na: iskustva
Sva iscjeljivanja koja smo radili vidi ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

 

Dodatne informacije

Odaberi svoju cijenu

30 EUR, 40 EUR, 50 EUR, 60 EUR, 70 EUR

12 recenzija za Peta čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri

5,0 Ocjena
1-5 od 12 recenzija
 1. Zrinka Vukic avatar

  Izlaganje prije meditacije vrlo zanimljivo kao i uvijek i stvarno čovjek moze puno naučiti i povezati neke stvari s problemima koje ima na fizičkoj razini. Sama meditacija i iscjeljivanje su bili intenzivni, trnci u sakama, području ispod vrata, a u vratu pritisak i toplina. U noci me probudilo grebanje u grlu. Na dan prije meditacije sam imala jedan nesporazum u komunikaciji koji nisam znala kako rijesiti, ali mi je ujutro
  nakon sto sam navečer odradila meditaciju samo došla misao što da napravim i nesporazum je uspješno riješen.
  Hvala na ovoj meditaciji i iscjeljivanju🙏❤️

 2. Sanja Vukovic avatar

  Izlaganje i meditacija su bili izvanredni. Mislila sam da će ova meditacija biti intenzivna, pomalo i bolna kao prethodne četiri. Ali zapravo bilo mi je jako prijatno, toplo, ugodno da sam čak i zaspala. Tako da sigurno ću ponoviti ovu meditaciju. Hvala vam!

 3. Sofija Vujnić avatar

  Vratio se moj glas.Nisam više toliko glasna,komunikacija sa drugima se poboljšala,vrat i grlo me više ne bole…

 4. Marija Bunic avatar

  Zaspala sam nekoliko puta tokom meditacije,i svaki put su usta bila otvorena kad sam došla sebi…to mi se i ranije dešavalo

 5. Jadranka Smiljanić avatar

  Osijećam olakšanje u cijelom tijelu. U sadašnjem životu vidjela sam tri lica moje obitelji. U prošlom životu, osijetila bol donjem stomaku. Prisilavanje na ne željeni seks. Otpustila sam.. Hvala,hvala,hvala.

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 12 reviews
(12)
(0)
(0)
(0)
(0)