Tamno Svjetlo

Rada Kosanović

blank

Moje ime je Rada. Ja sam majka, poduzetnica, sanjar, emotivac, ljubiteljica životinja i zaljubljenik u prirodu.Iako sam maserka već dugo se ne vidim u toj ulozi jer me srce uvijek vuklo ka drugačijem načinu pomaganja drugima.

Od malena sam pokazivala sposobnosti iscjeljivanja dodirom, komunikacije sa Anđelima kao i jaku intuiciju a prije nešto više od 20 godina upoznala sam se sa Reikijem i to je bila ljubav na prvi pogled. Radom na sebi, pohađanjem radionica, tečajeva, čitajući, učeći imala sam sve veću želju za radom, učenjem i napretkom te sam 2013. godine završila za Majstora Učitelja Reikija po Usui sistemu. Do tada sam većstvorila svoj jedinstven način komunikacije s Anđelima te danas nakon godina prakse, iskustva i s puno ljubavi radim Reiki i Anđeoske tretmane, održavam tečajeve, Anđeoska savjetovanja i radionice.

Reiki koristim u energetskoj dijagnostici, u energetskom čišćenju životnog i poslovnog prostora, u radu sa djecom, životinjama, pa tako kod mene možete završiti Reiki tečaj i dobiti tretmane.Radom sa klijentima, slušajući njihove želje i potrebe stvorila sam Program osobnog razvoja koji sam nazvala „Povratak Sebi“ zbog toga jer se zaista, prolazeći kroz Program vraćamo sebi i prisjećamo se Tko smo zaista. Kroz Program mijenjamo uvjerenja koja nam ne služe, balansiramo um, emocije, tijelo i dušu i prisjećamo se svega onoga što smo mislili da tek trebamo naučiti. Program nam daje alate koje kasnije koristimo u svakodnevnom životu u bilo kojoj situaciji.Ljubav koju osjećam prema onome što radim osjeti se i na mojim predavanjima pa sam za one koji ne mogu dolaziti na radionice ili žele nešto ponovno poslušati otvorila svoj Youtube kanal (Rada Kosanović – Povratak Sebi).Slušajući svoje Anđele i Vodiče otvorila sam svoj obrt unutar kojeg sam objedinila sve ono što sam radom na sebi iskusila.Tako je nastao HaRa Centar. 😊
Od mene možete očekivati: profesionalnost, posvećenost Vama i Vašim potrebama ali idozu humora i opuštenosti. Ono što radim su:

  • Reiki tečajevi i tretmani
  • Savjetovanja
  • Channeling (kanaliziranje poruka Anđela)
  • Anđeoske edukacije
  • Program osobnog razvoja
  • Radionice

Što još reći o sebi? – majka sam predivne djevojčice – Stalno učim i nadograđujem već stečeno znanje – Ljudi mi kažu da „znam slušati“. Udomiteljica sam mješanke koja je obogatila kćerkin i moj život – volim more i sunce – volim prirodu i uživam kada sam okružena drvećem, zelenilom i pjevom ptica – u slobodno vrijeme meditiram, čitam knjige, spavam – volim šetnje – veselim se sitnicama i uživam u radu s ljudima i životinjama.

Za sve informacije o uslugama, stojim vam na raspolaganju na e-mail: hara.centar@yahoo.com kao i na broj telefona +385998006214