Tamno Svjetlo
blank
blank

Malo prije mog 42. rođendana sam odlučila da stanem na kraj mom dosadašnjem životu. Životu koji je za mene značio patnju, bol i ponajviše strah. Strah me prikovao i vezao lancima da ostanem u lošem braku.

Braku gdje sam bila sve, samo nisam bila žena. Nakon 16 g. takvog braka jednog dana sam odlučila skupiti zadnji atom snage i hrabrosti te podvući crtu i stati takvom životu kraj. Točno mjesec dana prije tog ključnog događaja sam započela jednu divnu priču sa kompanijom Forever Living Products®.

U ovu pustolovinu sam krenula isključivo financijski jer mi je bila potrebna zarada. Radeći za nestambilnu firmu sa ne redovitim i malim primanjima trebalo mi je da zaradit dodatno. Uz dodatnu zaradu otkila sam divne proizvode koje kompanija nudi, slobodno da radim kad hoću, koliko hoću i odakle hoću. Za ovaj posao je potrebna samo dobra volja, želja za pomaganje ljudima (i sebi) sa izvrsnim proizvodima te, mobitel ili laptop.

Želim sebi i djeci (mama sam dviju djevojčica) osigurati dobru budućnost u svakom smislu. Također što sam dobila ovdje i što je konstanta je osobni rad i razvoj. Pomičete svoje granice, postajete svjesni da ste itekako sposobni za neke stari, izlazite iz zone komfora i to Vam predstavlja zadovoljstvo.

Stoga, ako ste jedna hrabra i odlučna osoba kojoj je potrebna promjena u životu na bilo kojoj razini, kojoj treba dodatna zarada i/ili osnovni prihod, izvrsni proizvodi. Javite se bez prerasuda pa pokrenemo nešto novo, drugačije i da zajedno guramo dalje.
S ljubavlju, Silvija.