Tamno Svjetlo
blank
blank

Pozdrav dragi ljudi, dragi poduzetnici i svi oni koji sanjate o poduzetništvu i o tome da jednog dana svoju strast, svoje resurse i hobije pretvorite u proizvode ili usluge i bez nelagode, srama i straha ponudite drugim ljudima za njihovo najviše dobro.

Jer život je prekratak da bi ostali negdje zaglavljeni, da ne bi radili ono što volimo i da ne bi živjeli svoju životnu svrhu.

Prodaja je moja najstarija ekspertiza kojom se bavim više od 25 godina, a zadnjih 12 godina kroz edukacije i individualne coaching mentorske programe pomažem ljudima da svoje talente i hobije pretvore u novu vrijednost, nauče uspješno i nenametljivo prodavati te da pronađu poslovnu strategiju za sebe i svoje poslovanje.

U slobodno vrijeme obožavam čitati knjige, slušati videa koja me inspiriraju, pripremati razna jela i slastice,  putovati, provoditi vrijeme u prirodi, meditirati, razgovarati s anđelima te raditi na svom osobnom rastu i razvoju. 

U poduzetništvo sam ušla prije 12 godina i danas sam vlasnica tvrtke Pro-Aktivna www.pro-aktivna.hr

Kako u životu tako i u poduzetništvu najviše sam naučila iz vlastitih pogrešaka.

Imala sam puno uspona i padova što me ojačalo ali i potaknulo da se kontinuirano educiram i radim na sebi osobno. Osim kroz dugogodišnju praksu svoje sam znanje stjecala kroz razne certificirane poslovne i liderske programe te programe osobnog rasta i razvoja.

Ako misliš da sam još jedna u nizu dosadnih i napornih prodavača  koji uvjeravaju i nagovaraju ljude da pod svaku cijenu moraju nešto kupiti, moram te razočarati, nisam.

Baš suprotno. Želim ti pokazati da prodaja ne mora biti naporna i nametljiva, da možeš uspješno, bez nelagode, straha i s lakoćom prodavati svoje proizvode i usluge svojim idealnim kupcima/klijentima.

Za uspjeh u prodaji, važno je vratiti se osnovama i usredotočiti se na pomaganje kupcu. Jer prodaja upravo to i jeste, profesija davanja, a ne uzimanja, pomaganja a ne iskorištavanja. 

Kad počnete pomagati drugima mijenja se vaš način razmišljanja i postajete sve više empatični prema ljudima i fokusirani na to kako da svaki dan pomognete što većem broju ljudi.

Zato budite svojim kupcima savjetnik, ne prodavač, budite im prijatelj koji im iskreno želi pomoći, a ne osoba čiji je cilj samo realizirati prodaju.

Ako ti je neugodno prodavati ili osjećaš otpor prema prodaji a želiš to promijeniti, tu sam da ti pomognem da se oslobodiš straha od prodaje te da s lakoćom i s puno entuzijazma i strasti predstavljaš i prodaješ svoje proizvode i usluge.

Empatična i nenametljiva prodaja je prodaja koju zajedno prolazimo i učimo kroz individualne programe.

Kako nenametljivo prodavati možeš vidjeti i ako se uključiš u moju FB grupu Nenametljiva prodaja https://www.facebook.com/groups/353498946294526

FB https://www.facebook.com/prodajnaedukatoricacoach

IN https://www.instagram.com/tanjahorvatcoaching/


KAKO TI MOGU POMOĆI

Svjesnost da ne morate sve sami, da postoje alati i strategije koje će ti pomoći da unaprijediš svoje poslovanje i postigneš bolje prodajne i poslovne rezultate prvi je korak na putu promjene.

Kroz individualne programe radimo zajedno na tvojoj uspješnoj poslovnoj i prodajnoj strategiji. 

Svrha poslovnih/prodajnih coaching programa je postići promjenu koja je potrebna poduzetnicima, prodajnim djelatnicima kako bi postali uspješniji i produktivniji u postizanju prodajnih rezultata te poboljšali svoj učinak kroz usvajanje novih vještina, ideja i prilika.

Za tebe sam pripremila nekoliko individualnih programa.

1. INDIVIDUALNI COACHING MINI PAKET

Coaching paket u trajanju od 3 sata

Prilikom svakog susreta sami birate temu koju želite da prođemo i na njoj radimo po coaching ili mentorskom sistemu.

Iza svakog susreta dobivate Follow up – preporuke i analizu termina

Bonus – WhatsApp ili Viber podrška za vaša pitanja tijekom trajanja programa. Cijena za 3 sata individualnog coaching mentorskog programa je 1.350 kn/ 1h = 450 kn  

2. INDIVIDUALNI COACHING START PROGRAM

Coaching program u trajanju od 6 sati. 

Program će vam pomoći ako želite:

 • Jasnije vidite gdje ste sada i definirati što želite u budućnosti biti, raditi ili imati
 • Definirati poslovnu strategiju i korake kako bi ostvarili svoj cilj
 • Osloboditi se uvjerenja koja vas koče u ostvarenju prodajnih rezultata
 • Usavršiti prodajne i komunikacijske vještine
 • Povećati nivo motivacije i samomotivacije
 • Razviti visoku dozu samopoštovanja i samopouzdanja
 • Osloboditi se straha od prodaje
 • Naučiti kako pristupiti klijentu, saznati što mu je važno i sukladno tome ponuditi rješenje u vidu vaših proizvoda ili usluga
 • Uspješno realizirati prodaju

Iza svakog susreta dobivate Follow up – preporuke i analizu termina.

Bonus – WhatsApp ili Viber podrška za vaša pitanja tijekom trajanja programa. Cijena programa za 6 individualnih sati je 2.500 kn / 1h = 416,67 kn 

3. INDIVIDUALNI MENTORSKI PROGRAM – IZGRADI SVOJU USPJEŠNU POSLOVNU PRIČU

Od ideje do prepoznatljivog brenda“

Individualni mentorski program 1:1 je program u kojem razrađujemo poslovne ideje, otkrivamo tvoje potencijale i želje te zajedno gradimo strategiju za tvoju uspješnu poslovnu priču i tvoj biznis.

Program traje 12 sati i podijeljen u 3 modula/  tri dana po 4 sata.

Što dobivaš programom:

 • 12 INDIVIDUALNIH SATI gdje radimo na tvojim konkretnim primjerima i pronalazimo najbolju poslovnu/prodajnu strategiju za tebe, tvoj prodajni tim ili tvoj biznis
 • Podršku i znanje da izgradiš čvrste temelje za svoje poslovanje ( bez obzira krećeš li ispočetka ili postojeće poslovanje želiš podići na višu razinu)
 • Priliku da definiraš novu poslovnu/prodajnu strategiju za sebe i svoje poslovanje
 • Priliku da otkriješ svoj resurse i pretvoriš ih u nove mogućnosti i projekte
 • Izgradiš poduzetnički mindset koji te podržava na putu prema uspjehu
 • Mogućnost i alate da usavršiš svoje prodajne, komunikacijske i poslovne vještine 
 • Izgradiš i razviješ efikasan prodajni sustav
 • Pozicioniraš se na tržištu
 • Zavoliš prodaju i ponosno pričaš o svojim proizvodima/uslugama te ih s lakoćom prodaješ svojim idealnim klijentima

Osigurani su ti:

– Radni materijali za svaki modul

– Follow up putem maila s glavnim točkama edukacije i smjernicama za dalje iza svake održane edukacije

– Bonus – kontinuirana podrška 30 dana nakon edukacije putem WhatsApp- a

U mentorskom programu radimo na vašoj poduzetničkoj priči, kroz analizu vašeg poslovanja, brusimo vašu poslovnu ideju, pretvaramo je u proizvode ili usluge koje ćete uspješno ponuditi i plasirati na tržištu. 

Dobit ćete sve potrebne alate i tehnike koji su vam potrebni da bi zaokružili svoju poslovnu priču, pozicionirali se na tržištu i izgradili uspješan biznis. Cijena programa za 12 individualnih sati je 4000 kn/ 1h = 333,33 kn

4. INDIVIDUALNI COACHING – 60 MINUTA

Ako su vam potrebne kratke konzultacije u trajanju od 60 minuta prijavite se na info@pro-aktivna.hr kako bi rezervirali svoj termin. Cijena za 1 sat individualnih konzultacija je 500 kn

Individualni programi održavaju se online, preko Zoom platforme.

Za sve dodatne informacije ili pitanja slobodno se javite na info@pro-aktivna.hr

Ako želite saznati na koji način vam coaching može pomoći da otkrijete svoje vrijednosti i promijenite neželjene obrasce ponašanja koji se stalno ponavljaju i sputavaju vas u postizanju boljih rezultata prijavite se na www.pro-aktivna.hr  i osigurajte 30 minuta besplatnog coachinga/konzultacija.

Svaka promjena započinje prvim korakom. Neka ovo bude tvoj prvi korak prema samoostvarenju i uspjehu kakav zaslužuješ!

A ljubavlju,

Tanja