Tamno Svjetlo
blank

Dragi svi mi smo galaktičko zemaljsko vijeće i obraćamo vam se u ovom trenutku preko Vedrana. Za početak nadam se da nam ne zamjeraš što smo te prekinuli u gledanju serije no to upravo što si gledao i informacije koje si dobio iz te serije su te uskladili sa nama i informacijama koje ti želimo dati. Želimo ti dati informacije i upute za sve one koji te čitaju te oni koji će dalje djeliti i čitati, a tiču se druge faze događaja s korona virusom i kako se nositi s svim događajima.

Prvo i osnovno dragi naši, moramo vas osvijestiti da ste vi odabrali proživjeti ove događaje te da niste žrtve ovih događaja već na jednoj razini kreatori tih istih. Možda će vas ovo malo šokirati i naljutiti što nam i jest u ovom momentu cilj jer je vrijeme da vas malo prodrmamo i potaknemo na dublje razumjevanje priče koju proživljavate, a u cilju buđenja vašeg punog potencijala. 

Kada se radio plan za podizanje svijesti i buđenje planete, znali smo da će trebati događaji koji će biti toliko prijeteći da nećete imati izbora nego se suočiti s tim, jednostavno nećete moći okrenuti glavu od toga i pobjeći kao do sada. Isplanirali smo zajedno mnoge vremenske linije i potencijale događanja i vašeg buđenja. Bilo je blažih ali i “ružnijih”, rekli bi smo da je ovo što se trenutno događa neka sredina i da stvari nisu toliko strašne ako ih se pravilno percipira i s njima pravilno postupi. Da svjesni smo događanja na Zemlji, i svjesni smo svih zločina koji se događaju no u ovom momentu vas molimo da otvorite srce i um za istinu koju vam želimo isporučiti jer ako ostanete u polarizaciji i crno bijelom svijetu propustiti ćete vlastitu integraciju i buđenje. 

Trenutno na Zemlji se događa jako puno toga, jako puno agendi te gledajući iz polaziranih naočala to izgleda kao borba dobra i zla, što i jest u jednu ruku s vaše ljudske perspektive te zaista možemo razumjeti vaše navijanje za određenu stranu u toj bitci – no ako predugo ostanete u tome propustiti ćete širu sliku. Šira slika je ta da su obje strane dio puno veće duhovne priče, te dvije strane su dio jedne te iste kovanice. Znamo da je na prvu to teško prožvakati jer ste još uvijek duboko u ljudskom polariziranom iskustvu no nadolazi vrijeme u kojem ćete moći sve više vidjeti iza zastora i da sve to što se događa orkestrira jedna jedina Sila koja istražuje samu sebe kroz različite manifestacije. Ovo je jako važno za razumjeti za nadolazeće događaje jer o toj svjesnosti, o vašoj svjesnosti i stabilnosti uvelike ovisi kako će se dalje stvari razvijati i u koju vremensku liniju događanja ćete ući. Ako uđete polarizirani ostati ćete u polariziranom svijetu i vremenskoj liniji u kojoj ćete ponovno morati imati junake dobročinitelje i zločince kao odraz te polarnosti kojoj ne možete pobjeći u 3D i 4D vremenskim linijama. Iako mi podržavamo na određen način proteste koje organizirate i koje ćete organizirati mi ih ne promičemo kao jedino ispravan način za rješavanje sukoba koji se događa kako unutar vas tako i na van. 

Sada dolazimo do činjenice koja kaže “kako unutra tako i van, kako na nebu tako i na zemlji” što je simbolika zrcaljenja, refleksije, rezonance. Vi kao kolektiv stvarate događaje koji se događaju (bili vi svjesni toga ili ne) i ti događaji vam služe da se probudite i oslobodite starih i ograničavajućih obrazaca u naletu novih kozmičkih energija koje pristižu i koje će sve više pristizati. Shodno tome želimo vas sada uputiti u ono što se u ovom trenutku događa u vašoj vremenskoj liniji, što će se događati (koji je plan) te kako da ovu krizu prođete što svjesnije, mirnije, sigurnije i usidrenije. Mi razumjemo vašu ljutnju, bijes i gnjev kada osvještavate da vam se oduzimaju osnovna ljudska prava, kada se krše zakoni u ime “dobročinstva”, kada nevini i nebranjeni nastradavaju pod čizmom onih koje nazivate elitom no upravo usmjerenje te ljutnje, bijesa i gnjeva će uvelike uvjetovati daljnje događaje. Hoće li ti događaji ići dalje prema diktaturi ili oslobođenju uvelike ovisi o tome kako postupate sa svojim osjećajima i vlastitim mračnim unutarnjim materijalima/emocijama. Morate zaista biti svjesni kako energija funkcionira da se ta ista ne usmjeri u smjeru u kojem ne želite, odnosno protiv vas i vaše volje.

Da bi ste razumjeli različite reakcije pojedinaca kao i država moramo vam ukratko pojasniti termine različitih svjesnosti kao i različitih zadataka duša. Vi kao duša ste inkarnirali u ovaj svijet u vaše tijelo sa odabranim zadacima i iskustvima koje želite proživjeti. Trenutno je mnogo duša tu koje su došle isključivo da bi asistirale u ovim sada vremenima te su se jako dugo (stotne života) pripremale za upravo ovo sada . Zamislite to kao posudu u koju ćete doliti razne boje u različitim omjerima i to sve promješati. Dobiti ćete vrlo zanimljiv i šarolik spektar boja ali jedna od nijansi će biti dominantnija i to je upravo ona čija je svijest najdominantnija. Takva je trenutna situacija u svijetu. Milijarde malih boja (duša, zadataka i želja duša) koji se zajedno preklapaju u kolektiv svih duša Zemlje. Nije ni čudo da ste zbunjeni i da vam se čini kao da vam tlo podmiče pod nogama od svih silnih energija i događanja. 

Svaka duša ima svoju agendu, svaka država ima svoj duševni kolektiv njenih građana, a to je moguće vidjeti po različitostima u kulturi, zakonima, slobodama itd. Shodno tome određeni događaji i agende će se u različitim državama odvijati na različite načine, a ishodi će također biti u skladu s visinom dominantne svijesti građana svake države posebno. U nekim državama će oni koji vi nazivate elitom biti uspješniji, a u nekima neuspješniji. Oni vode vrlo kompleksan šah i jako dobro poznaju duhovne zakone te što mogu, a što ne smiju. Jedino što ih stavlja u prednost naspram vas ostalih jest njihovo duhovno i ezoterično poznavanje univerzalnih zakona, stoga što se više budete osvještavali povodom toga to će njihov prostor za manervar biti sve manji i manji. Koji su to zakoni? 

Zakon je jednostavan, oni vas ne mogu prisiliti, vi im morate dopustiti. Da bi im dopustili moraju vas (ali i vi sebe) držati u neznanju o vašoj duhovnoj prirodi i koliko ste uistinu moćni kada se ujedinite. Također moraju vam na neki način pokazati što im je plan i što će činiti, a ako ignorirate njihova upozorenja to je pristanak koji je karmički potpuno čist. To rade i pokazuju kroz knjige, filmove, crtane filmove, video igre. Ali ne samo i na taj način, nekada su vrlo otvoreni pa kada namjerno puštene dokumente prozovete “teorijama zavjere” , – vi im dajete zeleno svjetlo za djelovanje i oni nisu prekršili duhovne zakone slobodne volje jer ste svojom slobodnom voljom ignorirali njihove otvoreno prezentirane planove. 

Ako zaista se želite osloboditi i ne želite da vam se ostvari vremenska linija u kojoj ste u diktaturi potrebno je da razumijete univerzalne zakone te kako pomoću njih možete vrlo brzo promjeniti tok događaja. Univerzalni zakon rezonance (vibracije) govori o tome da kako vi vibrirate (dominantna vibracija) tako će vibrirati i okolina. To je vrlo jednostavno dokazati na način da pojačate glazbu i određeni predmeti vibriraju u skladu s tom glazbom. Ako se stoga prepustite dramatičnim, mračnim i bespomoćnim informacijama i osjećajima definitivno sudjelujete u stvaranju takvog ishoda. Oni koje zovete elitom jako dobro poznaju to. Isto tako poznaju ljudsku psihologiju te kako vašu ljutnju, bijes i agresiju mogu iskoristiti za svoj cilj, a protiv vas. Ljutnja, bijes i agresija mogu biti konstruktivne i destruktivne, možete koristiti te moćne emocije da bi ste nešto uništavali ili nešto mjenjali ali bez potrebe za destrukcijom. 

Sve što radite, nastojte raditi iz mira, centriranosti i ljubavi kako prema sebi tako i prema svemu. Vrlo velika razlika je raditi nešto iz straha i ljutnje ili iz ljubavi i želje za promjenom. Isto tako skrećemo pozornost da to možete i trebate za vrijeme prosvjeda u kojima ćete možda sudjelovati. Prosvjedi u kojima ste agresivni, psujete, vrijeđate i slično su u konačnici kontraproduktivni te vode u daljnji energetski kaos i diktaturu. Naš savjet za vas je sljedeći: Ako sudjelujete u prosvjedu sudjelujte mirno, staloženo i u ljubavi koliko god je to za vas moguće. Ne sudjelujte u agresiji, ako treba povucite se iz dijela prosvjeda koji je agresivan. Preporučamo vam molitvu, nevažno jeli vaša molitva potekla od vaše vjere i religije ili samo mantrate, pjevate i slično. Svim tim navedenim stvarate vibracijsku rezonancu ljubavi i bitno je da molitvu radite iz mjesta ljubavi, a ne iz mjesta straha. Ako ste svjesni i ako se smatrate svjetloradnikom, u prosvjednoj povorci možete vibrirati osjećaj ljubavi, možete vizualizirati da se zaštita i energija ljubavi prelijeva preko cijele povorke. Još snažnije će biti ako se skupina svjesnih ljudi dogovori s ciljem da se udruže zajedno u molitvi/mantri i vizualizaciji jer će efekt biti stostruko veći. Zapravo, kada bi svi pjevali i pjesmom vodili prosvjede umjesto povicima i psovkama svjedočili bi ste nevjerojatnom efektu i moći za koju niste ni sanjali da posjedujete.

Ne zaboravite, svi vi ste Božja djeca, ali SVI. Ne očajavajte, otvorite svoje srce i ruke. Toliko od nas za ovu temu, pratimo vas s poštovanjem.

Pridruži nam se na našoj društvenoj mrežu i putu unutarnje promjene kako bi vidjeli promjene u vanjskome.

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

jos nema komentara