Tamno Svjetlo
blank

Jučer sam vam napisao post o strahu i koliko je krucijalno u ovim vremenima da radimo na njemu. Štoviše ova trenutna vremena su idealna za rad na strahu jer ova vremena i izazovi na površinu izvlače one najdublje i najskrivenije strahove.

U tom tonu nastavljam dalje te vam ovaj put predstavljam jedno iscjeljivanje iz našeg ciklusa iscjeljivanja straha anksioznosti i depresije, i to iz svog iscjeliteljskog iskustva.Sa terminom fetalnih trauma sam se u ovom životu susreo prvo direktno u radu sa klijentima, a onda naknadno sam čitao i učio o tome. Kod mene je pravilo da što manje čitam i učim iz drugih knjiga i/ili tehnika jer mi može utjecati na intuiciju i informacije koje dobijem od duhovnih vodiča, pa tek kad se susretnem sa nečim novim tražim tuđa iskustva, knjige i objašnjenja. Tako je bilo i sa ovom temom.

Prvi put kada mi je klijent skvrčio u fetusni položaj za vrijeme energetskog iscjeljivanja sam malo ostao zatečen. Na prvu sam se povukao sa strane i samo promatrao što se događa kako na fizičkoj tako i na energetskoj razini. Nakon minute promatranja sam upitao vodiče što se događa i objasnili su mi da je ta osoba regresirala u fetus, odnosno energetski i vremenski se vratilo u period dok je bila u utrobi svoje majke. Što se događa tu pitam ih?

Proživljava svoju traumu sada i ovdje, istu onu koju je proživljavala za vrijeme svog fetusnog perioda. Znači mama je doživjela nešto i to je ostalo u energetskom polju pitam? Da odgovorili su, kako vremenski, tako i energetski pa tako i fizički. Svaka stanica ljudskog tijela pamti sve što se dogodilo, a često ponesete traume svojih predaka i svojih prošlih života. Hmm koliki utjecaj na čovjeka može imati takva trauma pitam ih?Velike, obzirom da je u vrlo ranoj fazi razvoja sve što se sada dogodi fetusu će se manifestirati dalje kroz daljnji život čovjeka. Mnoge medicini nedokučive bolesti dolaze upravo iz tog perioda, psihičke, emotivne i fizičke.

Što onda mogu napraviti u ovom trenutku za svog klijenta pitam? . Prepusti nam se, mi ćemo te voditi i biti će sve ok.

Ovako je otprilike izgledao moj prvi susret sa radom na fetalnoj traumi, možda nije do riječi sve točno ali je dosta precizno. Vodili su me na način na koji ja nikada nisam znao i rezultat je bio fascinantan. Naime nakon tog tretmana se tom klijentu povukao problem kojeg vuče desetljećima. Jednostavno ga više nije bilo tu jer je uklonjen u prostor-vremenu gdje je i nastao. Više ne radim u živo ovakva iscjeljivanja ali zato mi je dana sposobnost da iste ovakve procese vodim kroz meditacije i bez svoje prisutnosti.

Znam zvuči kao znanstvena fantastika i ja bi možda to isto rekao da nisam u ovoj ulozi u kojoj jesam pa osim što sam to vidio uživo su mi pričali oni koji su to radili kroz moju vođenu meditaciju. Iscjeljivanje fetalnih trauma je izuzetan važan korak u iscjeljivanju raznih oboljenja, strahova, anksioznosti i depresije no nije jedini. Netko doživi iscjeljenje jako brzo, ali nekome treba više vremena i ponavljanja jer svi smo različiti i prošli smo različite živote. Ali i ne samo to, različite su nam karme i životna učenja.

Ovo iscjeljivanje je za sve majke koje su na bilo koji način imale tešku trudnoću, nebitno jeli fizički ili emotivno/psihički jer jednako ima utjecaj na fetus, a time i na vašu djecu.

Osim iscjeljivanja je uključeno i Kristinino detaljno izlaganje na ovu temu pa osim iscjeljivanja ćete dobiti i edukaciju. Kliknite na objavu da bi ste pročitali sve detalje.

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

jos nema komentara