Tamno Svjetlo
blank

Vrijeme je da napišem nešto što bi u prošlosti obzirom na moja iskustva i mišljenja bilo nemoguće, štoviše hereza u svijetu duhovnosti i teorija zavjere. Ako nikad niste čuli za reptile kao negativne vanzemaljce tada će vam možda biti problem razumjeti o čemu pišem, ali ako jeste želim da razumijete da ovo pišem iz svog iskustva i ne postavljam se autoritetom već vas pozivam na istraživanje kao i do sada.

Ako su vam poznate teme reptila i njihove povijesti na Zemlji, tada ste iz knjiga i kanaliziranja mogli čuti da su oni rasa iz drugo Zvjezdanog sustava te da su došli ovdje na plavu malu rotirajuću loptu davno davno u potrazi za resursima. Mnoge knjige su napisane o tome, mnogo kanaliziranja je napisano o tome i vjerujem da je mnogima od vas koji ste u temi duhovnosti to već poznato, pa čak možda i zaključena tema. No što ako se u nekom trenutku života sretnete sa informacijama koje pokazuju suprotno od toga?

Naravno kao i većina bi prvo odbacili tu informaciju, to je sasvim ljudski i to se događa u svim religijama, učenjima i vjerovanjima. I ja sam u početku odbacivao mnoge informacije koje bi vidio jer se nisu slagale sa dotadašnjim vjerovanjima.

Ja i dalje pokušavam naći smisao i povezati pogubljene konce u svemu ovom ali pri tom da ne isključim vanzemaljske civilizacije iz priče već im dam novi kontekst koji je bliži istini. Meni su se stvari počele brkati kada sam 2015 godine od svojih duhovnih vodiča dobio informaciju da je Zemlja ravan, a ne plava putujuće rotirajuća kuglica. Naravno to sam odbacio obzirom da je informacija bila totalno suprotna dotadašnjem vjerovanju iako mi je izazvala totalnu pomutnju od koje danima nisam mogao spavati. Onda sam počeo primjećivati stvari koje idu u prilog tome, a nedugo nakon toga sam potisnuo tu informaciju i nastavio po starom.

Ta informacija je za mene bila šokantna kao što će za hollywood ljupce biti informacija da je hollywood leglo pedofilije, sotonizma i trgovine ljudima. Kad se većina populacije suoči sa dokazima biti će to veliki šok, nevjerica i odbacivanje. Ali znate imate 3 faze istine. Prvo se ignorira, drugo, naširoko je ismijavana i onda na kraju prihvaćena kao očigledna.

Informacija se vraćala u intervalima kroz nekoliko godina, a većinom sam je površno istraživao i ignorirao, no ove 2021 godine kad se opet pojavila sam odlučio napraviti zaokret. Dopizdilo mi je ignorirati nešto što mi duhovni vodiči pokušavaju poručiti pa sam im rekao “ok, idemo do kraja, želim znati apsolutno sve o ravnoj Zemlji, ali želim pravu istinu ili što bliže, a ne neke kvazi informacije”. I od tada su se zanimljive stvari počele događati.

Iz vedra neba su mi na youtubeu počeli izlaziti videi na tu temu, no za razliku od inače ovi su bili detaljni, potkrijepljeni znanošću i vrlo detaljni. Dokumentarci koji traju satima sa mnoštvo primjera. Konačno kažem da je netko ovo shvatio ozbiljno i ozbiljno se pozabavio sa tim. Mene su poprilično oduševili i ostavili sa puno upitnika nad glavom, jer sa jedne strane je vrlo jednostavno i logično, ali sa druge strane ako je to tako gdje u sve to i na koji način u sve to ulaze vanzemaljske okupatorske snage? Sa jedne strane ja i mnogi imaju sjećanja velikih ratova sa drugih svjetova, a s druge strane Zemlja je fiksirana nepomična ravan. Popriličan konflikt zar ne?

A što ako je Zemlja nešto sasvim drugo? Npr, jeste ravan ali recimo barem 1000 puta veća ili možda čak beskonačno stvarajuća u nekom matrix sistemu? Jeli nam matrix sistem izmislio malu plavu kuglicu da se osjećamo mali, sitni i bespomoćni naspram velikog svemira i “naprednijih” vanzemaljaca? Sistem u kojem je Bog izbačen iz jednadžbe? Hmm moguće, no o tome ću u sljedećem nastavku, a vi dokumentarce o ravnoj Zemlji i Zemlji kao ravni možete pogledati u grupi “teorije” zavjere i veliko buđenje klikom na gumb.

NAPOMENA: Ovo je moj osobni stav i iskustvo kojeg proširujem i istražujem.

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

@peepso_user_840(marica ugrinoska)
Nisam pogledala videa, ali znam da je moja baka govorila da je zemlja ravna i da nas neko laze. Stari narodi su ipak nesto znali bolje od nas, bez tehnologije, ali su znali puno stvari koje sada nauka potvrgjuje

@peepso_user_840(marica ugrinoska)
@peepso_user_2307(DavorkaDavorka) verojatno to se vekovima prenosilo usmeno

@peepso_user_2(Vedran Mikuličić)
@peepso_user_840(marica ugrinoska) @peepso_user_2307(DavorkaDavorka) , da usmeno i svi naši stari su znali da je ravna. Globus se donosi u škole oko 1950, nakon drugog svjetskog rata.
prije 2 godina
@peepso_user_2681(Darija Varga)
Čula sam puno puta ovu teoriju al ni danas joj nisam sklona vjerovati. Nekako mi imaju više smisla te kuglaste planete od ploha. Nisam gledala videa jer ne razumijem svaku riječ stavljenu u kontekst tako da mi se odmah stvori problematika nerazumijevanja. Ako bude nekad sa prevodom rado ču poslušati.
prije 2 godina
@peepso_user_2(Vedran Mikuličić)
@peepso_user_2681(Darija Varga) Zašto ti imaju takve više smisla? Jeli zbog nečeg logičnog i zdravorazumskog ili pak navika zbog programiranja u školstvu? Zanima me da iskreno razmisliš i prokomentiraš 🙂

Što se tiče prijevoda, teško da će biti na HR jeziku, no imaju dva dokumentarca koja možeš bez problema. Jedan je sa prijevodom, a jedan je srpski. Evo linkovi u nastavku pa pogledaj malo:

Više ne postoje prave šume na zemlji: https://zajednica.alkemijazivota.com/?status/2-2-1634669378/

Koji je izgled zemlje: https://zajednica.alkemijazivota.com/?status/2-2-1634120667/
Na Zemlji više ne postoje prave šume? Jako zanimljiv dokumentarac koji priča o divovskim stablima iz doba prije velike poplave. Kakvim divovskim stablima pitate se? Pogledajte dokumentarac.   #Ravnazemlja #Divovskastabla youtu.be