Tamno Svjetlo
blank

U ovom kratkom blog tekstu vam želim napisati od čega je sastavljen treći mjesec iscjeljivanja reproduktivnih organa, hormona i štitnjače i zašto je baš tako koncipiran. Iscjeljivanja koja sam radio do sada su se doticala svih naših aspekata, fizičkih, mentalnih, psihoemotivnih, duhovnih, karmičkih itd, te svi ti aspekti imaju utjecaj na nas i naš život. Kao što sam već prije pisao, pogrešno je reći da je uzrok samo fizičke prirode, već je uvijek kombinacija više uzroka.

Za drugi mjesec iscjeljivanja radite ova iscjeljivanja i ovim redoslijedom:

https://zajednica.alkemijazivota.com/product/meditacija-za-iscjeljivanje-straha/

Prvo iscjeljivanje je iscjeljivanje za otvaranje energetskih meridijana. Meridijani su energetski putevi koji “povezuju točke” stotine sićušnih spremišta topline, elektromagnetske i još tanahnijih energija na površini kože. Ne samo da meridijani hrane organe koji su vezani životnom energijom, nego isto tako održavaju bilo koji patološki poremećaj tih organa. Cilj ovog iscjeljivanje je otvaranje meridijana tako da vaši organi i cijelo tijelo dobiju potrebnu energiju za obnovu i iscjeljenje. Ovo iscjeljenje je u dva dijela.

Drugo iscjeljivanje po redu je iscjeljivanje žlijezda sa unutarnjim lučenjem. Za zdravlje organizma je neophodno imati zdrave žlijezde sa unutarnjim lučenjem.

Treće iscjeljivanje je iscjeljivanje fetalnih trauma. Naime za vrijeme dok je naša majka bila trudna sa nama, mi smo od nje skupili sve traume i strahove tog perioda, emotivna previranja i sve ostalo. To je ostavilo dubok trag na nama i upravlja našim živčanim sustavom.

Četvrto iscjeljivanje je iscjeljivanje straha. Strah blokira i kontrahira cijeli naš sustav i tijelo dovodeći ga do oboljenja. Iz tog razloga je ovo iscjeljenje od velike važnosti

Kao što možete vidjeti, postoje razlozi zašto je baš ovako sve postavljeno. Bolest nije neko zlo, to je samo disbalans našeg bića. Pozivam vas da krenete na put svog iscjeljenja.

Uključi se u raspravu

Pridruži nam se!
Pridruži se našoj zajednici duhovnog i osobnog razvoja!

Komentari

jos nema komentara