Tamno Svjetlo
blank
Ako imamo problema u ovoj sferi, dobro se zapitati pitanja poput ”Vrednujem li sam/a svoj rad, tj. vrednujem li samu/samog sebe? Kako stojim s (dis)balansom primanja i davanja energije u međusobnim interakcijama općenito u životu? Osjećam li strah, zabrinutost, anksioznost, paniku vezanu uz budućnost? itd.itd.
Problemi sa financijama ne moraju nužno značiti da nemate novaca, već mogu biti problemi poput konstantnih gubitaka, kazni, i sličnog što vam može davati osjećaj da vam novci bježe iz ruku koliko god zarađivali. Iz tog razloga smo za vas sastavili ovaj program kojem je zadatak pomoći vam iscjeliti uzroke financijskih problema.
 

ISCJELJIVANJA:

Ovdje se nalazi popis svih iscjeljivanja koji su redoslijedom posloženi onako kako se trebaju raditi. Svako iscjeljivanje napravite dva puta i između svakog napravljenog iscjeljivanja napravite 2-3 dana pauze. NPR, prvo napravite dva puta iscjeljivanje straha i onda krenite na sljedeće iscjeljivanje u popisu kojeg ćete također napraviti na isti način. Iscjeljivanja su zaista razna i djeluju na energetskoj, duhovnoj, fizičkoj, mentalnoj i psihoemotivnoj razini. Svjesni smo da ih ima mnogo , ali molimo te za strpljenje i ljubav prema sebi. 

Kliknite na svaki naziv iscjeljivanja i dobiti ćete detalje tog iscjeljivanja i mogućnost kupnje. Kada kupite iscjeljivanje, na e-mail će vam doći uputa kako pristupiti kupljenom iscjeljivanju. Ako vam treba pomoć u snalaženju, javite nam se klikom na chat ikonu u lijevom kutu mobilnog ekrana odnosno u desnom kutu ako ste na laptopu.  

 1. Meditacija za iscjeljivanje straha
 2. Iscjeljivanje prve čakre
 3. Online iscjeljivanje posljedica abortusa u obiteljskom stablu i polju
 4. Iscjeljivanje fetalnih trauma
 5. Iscjeljivanje financijske karme i blokada
 6. Druga čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri
 7. Treća čakra – putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri
 8. Iscjeljivanje ropstva osobna razina
 9. Uklanjanje blokada prema promjeni i napretku – Online događaj i iscjeljivanje
 10. Otkrij svoju svrhu i svoj poziv – Aktivacija svrhe
 11. Povjerenje i Prepuštanje Životu
 12. Voljeti sebe, ali kako?
 13. Obiteljska karma – Meditacija za otpuštanje, čišćenje i iscjeljivanje osobne i obiteljske karme
 14. Meditacija i iscjeljivanje kroz predačke linije

Također imate mogućnost kupovine mjesečne pretplate koja vam omogućava da dobijete pristup svim iscjeljivanjima istovremeno ali za vrijeme trajanja pretplate. Kupnjom dobijate trajni pristup, a članstvom dobijate pristup dok god plaćate pretplatu. 

Products Not Found

Iskustva

4,8
Na temelju 436 recenzija
1-5 od 422 recenzije
 1. Sandra Gabrić avatar

  Jako lijepo vođena meditacija. Ni sama neznam kako sam došla do Vas, ali zahvalna sam da jesam. Prije samog iscjeljenja osjećala sam malo i strah, koji je kako se meditacija nastavljala iščezla. Nakon dugo vremena osjećam povjerenje u sam proces iscjeljenja. Tijekom meditacije osjećala sam hladnoću, osobito oko stopala, nekoliko puta sam zadrhtala, a najneobičnije iskustvo sam osjetila prilikom iscjeljivanja straha naslijeđenih od predaka, tu sam osjetila kao da me netko blago pomiče, kao neke valove. Prema kraju meditacije sve veći mir i osjećaj sigurnosti.
  Hvala puno Vedranu i Kristini!

 2. Zrinka Vukic avatar

  Definitivno najsloženija meditacija do sada. Što se tiče tamne sjene osvijestila sam samo jednu, a zlatnih sjena sam uspjela osvijestiti daleko više.
  Za vrijeme meditacije velika količina topline u sredini tijela, najviše oko srca. Dan nakon meditacije nekakav čudan osjećaj u glavi i u području jajnika, nešto se na energetskom nivou čistilo.
  Što se tiče tamne sjene kod mene je definitivno potreban rad s terapeutom jer mi je jako teško sama osvijestiti je i izvući na površinu.
  Kao i uvijek zahvalna Vedranu i Kristini što su se našli na mom putu u ovom životu.🙏

 3. Novka Nedovic avatar

  Sjajno. Hvala mnogo

 4. Milica Đorđević avatar

  Uradila sam nekoliko meditacija isceljivanja kičme i rezultati su fascinantni! Ako bi trebalo najkraće, u nekoliko reči da ih opišem, to bi bilo: moja kičma je podmlađena!
  Pre isceljivanja sam imala par nedelja bolove u vratu i desnom ramenu toliko da su me ometali u svakodnevnim aktivnostima. A godinama unazad sam morala jako da pazim kako okrećem glavu jer bih se začas ušinula (što se i dešavalo često). Posle dva isceljivanja ja sam osetila ne samo olakšanje, već takvu elastičnost u vratnom delu da sada mogu koliko hoću i koliko brzo hoću da okrećem i savijam glavu na sve strane da me ništa ne zaboli, prosto više nema rizika od ušinuća.
  U lumbalno-sakralnom delu takođe sada osećam elastičnost. Kada čučnem više ne krcka, ne koči me, kičma se sa lakoćom savija, a zglobovi u kukovima sada rade kao podmazani. Bukvalno kao da su podmazani, više ne škripe i ne bole.
  I kao sa celog kičmenog stuba da mi je spalo 10-15kg, takvu lakoću sada osećam.
  Verovatno će mi trebati još malo rada za potpuno isceljenje ishiasa, ali ovo do sada su fascinantni rezultati koji su prevazišli sva moja očekivanja.
  Ogromno HVALA, Vedrane, ogromno HVALA HVALA HVALA, tebi, Stvoritelju, Vodičima, Anđelima isceljenja…srcem se zahvaljujem, neka zahvalnost prime svi koji treba…🙏💖

 5. Marija Pavlić avatar

  Dragi svi,
  za vrijeme dvotjednog besplatnog pristupa meditacijama sam radila iscjeljivanje porođajne traume. Nisam imala svjesnu namjeru da bih baš to radila, ali prst je pritusnuo tu meditaciju i očito s razlogom. Nisam nikada mislila da ću imati priliku napraviti repair/popravak mog vlastitog porada i poroda s mojim prvim sinom. Doživjela sam neke momente u icjeljivanju kao duboku milost i ganuće: emocije su prošle kroz srce, podigla se energija i izašla u obliku suza na oči. Najdublji trenutak je bio kad nam je bilo dozvoljeno da pozovemo dušu djeteta s čijim smo porođajem radile. Nešto se na najdubljoj razini pomaklo na bolje u našem odnosu od tada. Zahvalna sam svom duhovnom vodstvu što me dovelo do te prilike kao i Vedranu i Kristini na njihovoj posvećenosti ovom svetom poslu. Preporuka od srca za sve vas koje ste imale težak porod.

Savjetovanja

Nudimo mogućnost savjetovanja sa vama da vam pomognemo na vašem putu iscjeljenja. Možete rezervirati savjetovanje kod Kristine i/ili Vedrana. Kliknite na željenu opciju savjetovanja da bi vidjeli sve informacije o savjetovanjima, cijenama i kako se prijaviti. 

 • Rad s unutarnjim kritičarem

  Ocjenjeno 0 od 5

  Unutarnji kritičar je naš unutarnji glas koji nas (pre)često kritizira,...

  70,00
  blank
 • Holističko savjetovanje sa Kristinom

  Ocjenjeno 0 od 5

  Imam u sebi duboko poštovanje i zahvalnost za unutarnju mudrost...

  70,00
  blank

Upoznajte nas

Upoznajte nas bolje kroz ovaj naš interview sa ATMOM

Besplatna iscjeljivanja za sve koji nisu u mogućnosti platiti

Kristina i ja imamo misiju pomoći što većem broju ljudi i tako je od samog početka. Kroz zadnje tri godine smo napravili preko 100 besplatnih online iscjeljivanja te smo poklonili na tisuće snimki iscjeljivanja ljudima u potrebi te ne planiramo stati na tome. Ovaj put idemo korak dalje te dajemo besplatan pristup svim našim iscjeljivanjima svim ljudima koji spadaju u jednu ili više ovih kategorija:

 • Umirovljenici sa jako malim penzijama i bez pričuvnih novčanih sredstava
 • Dugotrajno bolesni, radno nesposobni i/ili osiromašeni zbog svoje bolesti.
 • Samohrani roditelji koji su u lošoj financijskoj situaciji
 • Anksiozno depresivni koji zbog svoje situacije nisu radno sposobni i/ili su u lošoj financijskoj situaciji

– Kako dobiti pristup iscjeljivanjima? – 

Napišite mi e-mail na adresu: vedran@alkemijazivota.com te mi opišite svoju situaciju te što želite postići sa iscjeljivanjima. Svaku prijavu ću pročitati (kada stignem) te ću vam se povratno javiti sa daljnjim uputama. Važno je da ste spremni prihvatiti pomoć i zaista raditi na svom iscjeljivanju, tako da naš trud ne bude uzaludan. Budite slobodni ovu informaciji i mogućnost podijeliti svojim prijateljima i na društvenim mrežama.

2 thoughts on “Meditacije za iscjeljivanje financijskih problema

 1. Bok!
  Pratim vas dulje vrijeme i prisustvovala sam nekim iscjeljivanjima. Samohrana sam majka, muž je bio branitelj, umro je nakon rata najvjerojatnije od posljedica istog. Moja kći je odrasla. Patim od depresivnog poremećaja već dugo, i kći ima problema (anksioznost, panični napadi, u GB su joj dijagnosticirali i ptsp), pametna je, načitana, studij je prekinula, radi, ali je ovisna o marihuani. Čini se da je imam zavjet siromaštva (uvijek problem s novcem, koliko god radila, i potplaćenost, nekako svi očekuju da besplatno ili za mali novac odradim što god). Kći tvrdi da je otkila da imamo transgeneracijsku traumu. Ja sam imala pobačaje, možda i ona dok je živjela u inoz., nisam sigurna (slutim, nije rekla). Moja majka nije željela djecu, dobar dio ranog djetinjstva provela sam kod bake i djeda, oduvijek imamo težak odnos. Sad, kad me treba, i kad sam ja otvoreno rekla da njeno zlostavljanje i nepoštovanje, više neću trpjeti, malo je lakše. Nisam u vezi i teškp ostvarujem (kvalitetnu) vezu, više sam sklona izmaštati si cijelu priču u glavi nego li realizirati je. Kći je u dugoj vezi (oboje su škorpioni), težak odnos, rekla bih (teško im skupa, a ne mogu jedno bez drugoga), vole se na svoj uvrnut način. Ja sam odabrala samoću jer ne želim zrpjeti (a izbirljiva sam), čini mi se da me nitko nikad nije zaista iskreno volio. Imam neke ovrhe (stare režije) i financijski zbilja nikako na zelenu granu, koliko god radila… Koja iscjeljivanja mi savjetujete i imate li neki povoljan paket za mene, za nas dvije? (Rado bih kupila nešto trajno, da mi ostane pohranjeno, kako bih ponavljala meditacije/iscjeljovanja).

  1. Pozdrav Milena, ovdje na stranici je program za iscjeljivanje financijskih problema i dobrim dijelom je ono što bi ti moglo pomoći obzirom što si mi opisala. Ali priču bi trebalo proširiti dalje na iscjeljivanje straha, anksioznosti i depresije. Znači uz ovaj program kojeg tu vidite, trebao bi još i ovaj: https://zajednica.alkemijazivota.com/program-za-iscjeljivanje-straha-anksioznosti-i-depresije/ . Neka od iscjeljivanja se ponavljaju u jednom i drugom programu i nije ih potrebno dvaput plaćati. Cijene su već postavljene tako da budu povoljne, znači napravio sam kliznu skalu između 20 i 50-70 EUR po kupnji iscjeljivanja za trajno, te svatko bira cijenu po svojim mogućnostima. Najpovoljnija opcija je kupnja mjesečne pretplate, ali u tom slučaju nemate trajno nego plaćate iz mjeseca u mjesec sve dokle želite i dokle vam treba. Ako je vaša kći otvorena za iscjeljivanja, moj prijedlog je da podijelite troškove kupnje na jedan korisnički račun te kupujete iscjeljivanje po iscjeljivanje. Ako bi išli u tom smjeru, ja bi za vas skrojio jedan program od ova dva i točno vam dao redoslijed iscjeljivanja koja ćete raditi tako da vam bude lakše i razumljivije kako ići obzirom da se radi o dva različita programa koje treba spojiti u jedan. Slobodno pišite tu ili mi se javite na vedran@alkemijazivota.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)