Tamno Svjetlo
blank
Dobrodošli u program za iscjeljivanje problema u odnosima. Iako vjerujem da većina vas je ovdje zbog ljubavnih problema, usmjeriti ću vas na to da na trenutak svoju pažnju usmjerite i na odnos sa samim sobom, prijateljima i obitelji. Problemi u odnosima bilo koje vrste najčešće nastaju već u vrlo ranoj dobi kao posljedica odnosa naših roditelja i obitelji. Mi na nesvjesnoj razini preuzimamo dinamiku tih odnosa te kasnije u odrasloj dobi nam se događaju gotovo identične stvari i obrasci, a da toga nismo svjesni. NPR: nesretno zaljubljivanje u nedostupne osobe, privlačenje agresivnih osoba u odnose itd.
 
Da bi zaista imali skladne odnose, potrebno je iscijeliti sve ono unutar nas što čini ili privlači neskladne odnose. Put vjerojatno neće biti lagan, ali možemo vam iz svog iskustva reći da je vrlo nagrađujuć, što možete vidjeti i iz našeg besplatnog videa na temu odnosa kojeg ćete pronaći dole niže. 
 

ISCJELJIVANJA:

Ovdje se nalazi popis svih iscjeljivanja koji su redoslijedom posloženi onako kako se trebaju raditi. Svako iscjeljivanje napravite dva puta i između svakog napravljenog iscjeljivanja napravite 2-3 dana pauze. Iscjeljivanja su zaista razna i djeluju na energetskoj, duhovnoj, fizičkoj, mentalnoj i psihoemotivnoj razini. Svjesni smo da ih ima mnogo , ali molimo te za strpljenje i ljubav prema sebi. 

Kliknite na svaki naziv iscjeljivanja i dobiti ćete detalje tog iscjeljivanja i mogućnost kupnje. Kada kupite iscjeljivanje, na e-mail će vam doći uputa kako pristupiti kupljenom iscjeljivanju. Ako vam treba pomoć u snalaženju, javite nam se klikom na chat ikonu u lijevom kutu mobilnog ekrana odnosno u desnom kutu ako ste na laptopu.  

 1. Meditacija za iscjeljivanje straha
 2. Iscjeljivanje prve čakre
 3. Druga čakra putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri
 4. Treća čakra putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri
 5. Četvrta čakra putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri
 6. Peta čakra putovanje i iscjeljivanje kroz 7 čakri
 7. Meditacija za iscjeljivanje narušenih ljubavnih odnosa
 8. Izdaja iscjeljivanje
 9. Oprost Meditacija i iscjeljivanje
 10. Meditacija za otvaranje i iscjeljivanje srca
 11. Čišćenje i iscjeljivanje karmičkih odnosa
 12. Voljeti sebe, ali kako?
 13. Otpuštanje i iscjeljivanje emocija
 14. Iscjeljivanje ženskog principa
 15. Iscjeljivanje muškog principa
 16. Online iscjeljivanje posljedica abortusa u obiteljskom stablu i polju
 17. Iscjeljivanje fetalnih trauma
 18. Obiteljska karma Meditacija za otpuštanje, čišćenje i iscjeljivanje osobne i obiteljske karme

Također imate mogućnost kupovine mjesečne pretplate koja vam omogućava da dobijete pristup svim iscjeljivanjima istovremeno ali za vrijeme trajanja pretplate. Kupnjom dobijate trajni pristup, a članstvom dobijate pristup dok god plaćate pretplatu. 

Iskustva

4,8
Na temelju 512 recenzija
1-5 od 422 recenzije
 1. Sandra Gabrić avatar

  Jako lijepo vođena meditacija. Ni sama neznam kako sam došla do Vas, ali zahvalna sam da jesam. Prije samog iscjeljenja osjećala sam malo i strah, koji je kako se meditacija nastavljala iščezla. Nakon dugo vremena osjećam povjerenje u sam proces iscjeljenja. Tijekom meditacije osjećala sam hladnoću, osobito oko stopala, nekoliko puta sam zadrhtala, a najneobičnije iskustvo sam osjetila prilikom iscjeljivanja straha naslijeđenih od predaka, tu sam osjetila kao da me netko blago pomiče, kao neke valove. Prema kraju meditacije sve veći mir i osjećaj sigurnosti.
  Hvala puno Vedranu i Kristini!

 2. Zrinka Vukic avatar

  Definitivno najsloženija meditacija do sada. Što se tiče tamne sjene osvijestila sam samo jednu, a zlatnih sjena sam uspjela osvijestiti daleko više.
  Za vrijeme meditacije velika količina topline u sredini tijela, najviše oko srca. Dan nakon meditacije nekakav čudan osjećaj u glavi i u području jajnika, nešto se na energetskom nivou čistilo.
  Što se tiče tamne sjene kod mene je definitivno potreban rad s terapeutom jer mi je jako teško sama osvijestiti je i izvući na površinu.
  Kao i uvijek zahvalna Vedranu i Kristini što su se našli na mom putu u ovom životu.🙏

 3. Novka Nedovic avatar

  Sjajno. Hvala mnogo

 4. Milica Đorđević avatar

  Uradila sam nekoliko meditacija isceljivanja kičme i rezultati su fascinantni! Ako bi trebalo najkraće, u nekoliko reči da ih opišem, to bi bilo: moja kičma je podmlađena!
  Pre isceljivanja sam imala par nedelja bolove u vratu i desnom ramenu toliko da su me ometali u svakodnevnim aktivnostima. A godinama unazad sam morala jako da pazim kako okrećem glavu jer bih se začas ušinula (što se i dešavalo često). Posle dva isceljivanja ja sam osetila ne samo olakšanje, već takvu elastičnost u vratnom delu da sada mogu koliko hoću i koliko brzo hoću da okrećem i savijam glavu na sve strane da me ništa ne zaboli, prosto više nema rizika od ušinuća.
  U lumbalno-sakralnom delu takođe sada osećam elastičnost. Kada čučnem više ne krcka, ne koči me, kičma se sa lakoćom savija, a zglobovi u kukovima sada rade kao podmazani. Bukvalno kao da su podmazani, više ne škripe i ne bole.
  I kao sa celog kičmenog stuba da mi je spalo 10-15kg, takvu lakoću sada osećam.
  Verovatno će mi trebati još malo rada za potpuno isceljenje ishiasa, ali ovo do sada su fascinantni rezultati koji su prevazišli sva moja očekivanja.
  Ogromno HVALA, Vedrane, ogromno HVALA HVALA HVALA, tebi, Stvoritelju, Vodičima, Anđelima isceljenja…srcem se zahvaljujem, neka zahvalnost prime svi koji treba…🙏💖

 5. Marija Pavlić avatar

  Dragi svi,
  za vrijeme dvotjednog besplatnog pristupa meditacijama sam radila iscjeljivanje porođajne traume. Nisam imala svjesnu namjeru da bih baš to radila, ali prst je pritusnuo tu meditaciju i očito s razlogom. Nisam nikada mislila da ću imati priliku napraviti repair/popravak mog vlastitog porada i poroda s mojim prvim sinom. Doživjela sam neke momente u icjeljivanju kao duboku milost i ganuće: emocije su prošle kroz srce, podigla se energija i izašla u obliku suza na oči. Najdublji trenutak je bio kad nam je bilo dozvoljeno da pozovemo dušu djeteta s čijim smo porođajem radile. Nešto se na najdubljoj razini pomaklo na bolje u našem odnosu od tada. Zahvalna sam svom duhovnom vodstvu što me dovelo do te prilike kao i Vedranu i Kristini na njihovoj posvećenosti ovom svetom poslu. Preporuka od srca za sve vas koje ste imale težak porod.

Savjetovanja

Nudimo mogućnost savjetovanja sa vama da vam pomognemo na vašem putu iscjeljenja. Možete rezervirati savjetovanje kod Kristine. Kliknite na opciju savjetovanja da bi vidjeli sve informacije o savjetovanjima, cijenama i kako se prijaviti. 

Upoznajte nas

Upoznajte nas bolje kroz ovaj naš interview sa ATMOM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)