Tamno Svjetlo

Holističko savjetovanje sa Kristinom

70,00

Imam u sebi duboko poštovanje i zahvalnost za unutarnju mudrost i znanje s kojim svi dolazimo na svijet te sam pobornik one da su svi odgovori već u nama samima.

Međutim, dolaskom u ovu realnost iskusimo stanje odvojenosti od nje, da bi joj se ponovno vratili. U tom procesu vraćanja, svima nam dobro dođu alati/pristupi/osobe koje nam mogu pomoći da se mi sami ponovno spojimo s tim unutrašnjim izvorom znanja, mudrosti, odgovora, ljubavi, da se spojimo sami sa sobom, sa svojom suštinom.

I to je ono što vam ja ovdje želim ponuditi. Da budem most vama samima prema vama samima.

Moje savjetovanje je kombinacija mojih terapeutskih/psiholoških, astroloških, duhovnih znanja i intuitivnih uvida. Teško mi je unaprijed reći kako će izgledati, jer smo svi različiti i dopustim procesu koji se otvori da me vodi. Za nekoga je više astrološki usmjereno, za nekoga psihološki/emotivno, za nekoga duhovno/karmički, premda se sve te razine većinom u određenoj mjeri preklapaju.

Radimo na bilo kojem izazovu/izazovima kojeg/koje iznesete, one koje najviše osjećate kao aktualnim u svom životu, radimo preko Zoom platforme, traje sat vremena, a cijena je 70 EUR.

ŠTO SVE UKLJUČUJE OVO SAVJETOVANJE?

  • Savjetovanje sa mnom u trajanju od sat vremena
  • Jedno iscjeljivanje gratis iz našeg webshopa po vašem izboru
  • Snimku koju šaljem na mail
  • Preporuke za daljnji rad na sebi koje šaljem zajedno sa snimkom na mail

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možete preko maila kristina.christina@gmail.com unutar kojeg mi ostavite svoje podatke o rođenju: datum, godina, mjesto i točan sat, te u kratkom paragrafu navedite osnovni razlog javljanja i dio dana kada ste slobodni za dogovor obzirom na vaše obaveze.

Hvala vam na ukazanom povjerenju i što ste na putu povratku sebi <3

SKU: 51266 Kategorija:

Dodatne informacije

Odaberi cijenu savjetovanja

55 EUR, 70 EUR, 80 EUR, 100 EUR, 120 EUR

Recenzije

There are no reviews yet

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In