Tamno Svjetlo

Rad sa unutarnjim djetetom

70,00

Krenuti putem ljubavi ustvari znači krenuti na unutarnje putovanje razotkrivanja i upoznavanja samih sebe. Dolaskom u ovu realnost dualnosti, svatko od nas je doživio određeni stupanj životnih teških izazova, ponio dio obiteljskog i karmičkog nasljeđa, trauma, neprorađenih emocija, sjene i svega ostalog što stoji u našem nesvjesnom.

Poznato je da se kroz odrastanje formiramo i da ono definira u nama obrasce, programe, navike, osjećanja i karakter koji nosimo u odraslo doba. Stoga, ako osjećamo nezadovoljstvo u nekom segmentu života, često je potrebno vratiti se ponešto unatrag, da bi došli do korjena naših izazova.

Rad s unutarnjim djetetom je proces samo-iscjeljivanja kojeg uvijek možete raditi, a ljudima je ponajviše potreban u situacijama kada osjete jake emotivne reakcije s kojima se izazovno nose, ali ga možete raditi i kada osjećate ugodne emocije.

U ovom radu dopuštamo i višoj inteligenciji, našoj duši da nas vodi u one unutarnje kutke koje smo spremni prisutno osjetiti, prigrliti, rasvijetliti i okupati ljubavlju te u tom procesu naše unutarnje dijete prima dio iscjeljenja na način i u onoj mjeri u kojoj mu je u tom trenu potrebno. U radu koristim terapeutska/psihološka i duhovna znanja, a uz emotivni rad koristim i somatske (tjelesne/fizičke) prakse iz tjelesne psihoterapije koje potpomažu proces emotivnog otpuštanja i iscjeljivanja jer tijelo, emocije, mental i energetski sustav promatram kao neodvojivu cjelinu.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijaviti se možete preko maila kristina.christina@gmail.com unutar kojeg mi u kratkom paragrafu navedite što vas je privuklo ovom radu i dio dana kada ste slobodni za dogovor obzirom na vaše obaveze. Radimo preko Zoom platforme u trajanju od sat vremena, a cijena je 70 EUR.

ŠTO SVE UKLJUČUJE SEANSA RADA S UNUTARNJIM DJETETOM?

  • Prolazak kroz proces rada s unutarnjim djetetom u trajanju od sat vremena
  • Jedno iscjeljivanje gratis iz našeg webshopa po vašem izboru
  • Snimku koju šaljem na mail
  • Preporuke za daljnji rad na sebi koje šaljem zajedno sa snimkom na mail

SKU: 36235 Kategorija: Oznaka:

Recenzije

There are no reviews yet

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In