Tamno Svjetlo

Duhovno savjetovanje sa Vedranom

(13 recenzije korisnika)

60,00120,00

Savjetovanje trenutno ne radim do daljnjeg


Duhovno savjetovanje je program i proces u kojem za vas dobavljam informacije od vašeg duhovnog vodstva.

Ako ste zapeli negdje u životu(odnosi, zdravlje, novac, obitelj) i ne znate što dalje, gdje je uzrok i kako to rješiti tada je ovaj program potencijalno za vas. U duhovnom savjetovanju povezujem se s vašim duhovnim vodstvom koje mi pokazuje gdje leže uzroci problema i kako ih rješiti. Također koje su lekcije iza tih problema s kojima se nosite. Ovo nije proces gatanja i proricanja, ovo je proces u kojem dobijete ozbiljne duboke skrivene uvide i upute za sebe i svoje situacije na koje još nemate odgovor.

Kako to izgleda?

Kroz savjetovanje razgovaramo telefonski koristeći mobilnu liniju, whatsapp ili messenger. Razgovor traje do sat vremena. U razgovoru vi meni iznosite svoje izazove/probleme bilo koje vrste te u tom razgovoru s vama od vašeg vodstva dobijam upute i smjernice za rješavanje navedenih problema. Važno je pronaći uzroke problema i djelovati na razini uzroka ali i razini simptoma.

Što nakon savjetovanja?

Za vrijeme savjetovanja dobiti ćete upute koje trebate slijediti. Najčešće ljude uputim na sljedeće:

 • Video meditacije za iscjeljivanje za određene teme problema
 • Savjetovanje kod Kristine ako to zatraži duhovno vodstvo
 • Usmjerenje na razne vidove terapijskog rada koji je potreban i druge terapeute
 • Usmjerenje na promjenu načina života i prehrane
 • U iznimnim slučajevima (vrlo teška oboljena) šaljem klijenta posebnim iscjeliteljima.

Koja je cijena i kako se prijaviti?

Cijena je fleksibilna i klizna od 60 EUR do 120 EUR. Naš cijeli web shop i usluge tako funkcioniraju čime želimo omogućiti pristup našim uslugama i iscjeljivanjima što većem broju ljudi ovisno o njihovoj platežnoj moći. Neovisno i cijeni ćete dobiti istu uslugu i isto vrijeme trajanja savjetovanja. Na vama je da iz padajućeg izborika odaberete vama prihvatljivu cijenu. Prijavljujete se na način da mi pošaljete e-mail na vedran@alkemijazivota.com i u naslovu napišete “Prijava za savjetovanje” a u sami tekst e-maila napišete svoje probleme/izazove za koje želite odgovore i na kojima želite poraditi. Narudžbu i uplatu vršite tek kada se dogovorimo termin.

Kako napisati e-mail?

Ne pišite romane svog života jer nemam vremena to sve pročitati i o tome svemu ćemo pričati telefonski, ali isto tako ne pišite prekratke prijave u kojima ne mogu vidjeti i osjetiti bit vašeg izazova. Neka vaša prijava ima početak i kraj, odnosno kada je krenuo problem, u kojoj je sada fazi, imate li dijagnoza od liječnika te što želite dobiti sa savjetovanjem, gdje želite ići i jeste li ozbiljni da poduzmete korake koje dobijete. Sasvim je ok napisati između 5 i 8 rečenica u kojem ćete to pojasniti. Vrlo je važno da ste spremni primjeniti upute koje dobijete od svog duhovnog vodstva u vidu iscjeljivanja, terapija i rada na sebi.

- +

SKU: 15763 Kategorija:

Dodatne informacije

Odaberi cijenu savjetovanja

60 EUR, 70 EUR, 80 EUR, 100 EUR, 120 EUR

13 recenzija za Duhovno savjetovanje sa Vedranom

5,0 Ocjena
1-5 od 13 recenzija
 1. Tea Nenadic avatar

  Savjetovanje sa Vedranom mi je pomoglo tako sto mi je potvrdilo moje neke uvide i spoznaje, dileme i sumnje. Takodje mi je otvorilo i nova polja koja treba da istrazim koja ce mi biti vrlo korisna.
  Divna osoba, koja zraci milinom, dobrotom sto opet daje osjecaj slobode da se podijeli sve sto je bitno na sesiji.
  Zahvalna. Preporuke

 2. Mirjana Ivec avatar

  Duhovno savjetovanje je višestruko bilo korisno za mene. Prvo, što mi je dalo nova saznanja što je moja svrha i moj put u ovom životu. Nadalje ,Vedranove preporuke i savjeti oko odnosa u obiitelji ,poslovnog i privatnog života,gdje krenuti i kome se obratiti za pomoć već sad mi je od velike pomoći. Znači,najvažnija je za mene INFORMACIJA od koje sve kreće . Dalje je na meni ka putu prema novim spoznajama i učenjima.te konačnog izcjeljenja.Stoga veliko hvala Vedranu na ležernom i ugodnom savjetovanju.

 3. Damir Bajić avatar

  Bilo je super. Dobio sam što me je interesiralo, Vedran je super tip i sada imam o čemu razmišljati i na čemu raditi. Hvala

 4. Vesna Manojlović avatar

  Duhovno savetovanje sa Vedranom mi je otvorilo polje nekih mogućnosti za koje nisam ni znala da imam potencijal. Došla sam na ovo savetovanje da bi dobila odgovore na vrlo osetljiva i bitna pitanja koja se tiču zdravlja a dobila mnogo, mnogo više nego što sam mogla i da pretpostavim.
  Dalje je na meni i mom duhovnom radu i rastu.
  Topla preporuka svima koji žele sveobuhvatno da sagledaju stvari, reše pitanja koja ih dovode u dilemu, idu napred i dalje duhovno rastu.
  Zahvaljujem Vedranu i Kristini na svim blagodetima koje nesebično daju svima.

 5. Tatjana Sisic avatar

  Pozdrav svima, imala sam tu čast Duhovnog savetovanja sa Vedranom. Mislim da mi je to najbolja investicija u zadnjih 20 godina. Zahvaljujući Vedranu, otvorile su mi se oči, iskristalisale su se mnoga ” zašto ” i ” zašto se to baš meni dešava “. VEDRANE, HVALA. Pratim redosled meditacija i radujem se svakom novom danu. Nastavite da sijaset. HVala

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In