Tamno Svjetlo

Dodatne informacije

Odaberi cijenu savjetovanja

60 EUR, 70 EUR, 80 EUR, 100 EUR, 120 EUR

13 recenzija za Duhovno savjetovanje sa Vedranom

5,0 Ocjena
1-5 od 13 recenzija
 1. Tea Nenadic avatar

  Savjetovanje sa Vedranom mi je pomoglo tako sto mi je potvrdilo moje neke uvide i spoznaje, dileme i sumnje. Takodje mi je otvorilo i nova polja koja treba da istrazim koja ce mi biti vrlo korisna.
  Divna osoba, koja zraci milinom, dobrotom sto opet daje osjecaj slobode da se podijeli sve sto je bitno na sesiji.
  Zahvalna. Preporuke

 2. Mirjana Ivec avatar

  Duhovno savjetovanje je višestruko bilo korisno za mene. Prvo, što mi je dalo nova saznanja što je moja svrha i moj put u ovom životu. Nadalje ,Vedranove preporuke i savjeti oko odnosa u obiitelji ,poslovnog i privatnog života,gdje krenuti i kome se obratiti za pomoć već sad mi je od velike pomoći. Znači,najvažnija je za mene INFORMACIJA od koje sve kreće . Dalje je na meni ka putu prema novim spoznajama i učenjima.te konačnog izcjeljenja.Stoga veliko hvala Vedranu na ležernom i ugodnom savjetovanju.

 3. Damir Bajić avatar

  Bilo je super. Dobio sam što me je interesiralo, Vedran je super tip i sada imam o čemu razmišljati i na čemu raditi. Hvala

 4. Vesna Manojlović avatar

  Duhovno savetovanje sa Vedranom mi je otvorilo polje nekih mogućnosti za koje nisam ni znala da imam potencijal. Došla sam na ovo savetovanje da bi dobila odgovore na vrlo osetljiva i bitna pitanja koja se tiču zdravlja a dobila mnogo, mnogo više nego što sam mogla i da pretpostavim.
  Dalje je na meni i mom duhovnom radu i rastu.
  Topla preporuka svima koji žele sveobuhvatno da sagledaju stvari, reše pitanja koja ih dovode u dilemu, idu napred i dalje duhovno rastu.
  Zahvaljujem Vedranu i Kristini na svim blagodetima koje nesebično daju svima.

 5. Tatjana Sisic avatar

  Pozdrav svima, imala sam tu čast Duhovnog savetovanja sa Vedranom. Mislim da mi je to najbolja investicija u zadnjih 20 godina. Zahvaljujući Vedranu, otvorile su mi se oči, iskristalisale su se mnoga ” zašto ” i ” zašto se to baš meni dešava “. VEDRANE, HVALA. Pratim redosled meditacija i radujem se svakom novom danu. Nastavite da sijaset. HVala

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
5.00Based on 13 reviews
(13)
(0)
(0)
(0)
(0)