Tamno Svjetlo

Iscjeljivanje čakri

U ovom serijalu iscjeljivanje čakri vas vodimo kroz putovanje i iscjeljivanje svih naših 7 čakri tj. energetskih centara. U svakom događaju obrađujemo po jednu čakru, a krećemo od prve pa sve do sedme. Putovanje koje nas vodi prema što većem balansu i protoku u našim čakrama

Svaki događaj uključuje i izlaganje o svakoj čakri, što ona obuhvaća na energetskoj, psiho-emotivnoj, mentalnoj i fizičkoj razini. Pričamo o tome što sve utječe na disbalans u određenoj čakri, kako se oni mogu manifestirati u našim životima te što nam može pomoći da u životu izbalansiramo određenu čakru i uđemo u veći balans u tim sferama života. Također dijelimo s vama naše iskustvo, što osobno, što iz profesionalnog rada s ljudima za koje osjetimo da bi vam moglo biti od pomoći.

U velikom smo kolektivnom procesu transformacije, a najbolji način da se podržimo u njemu je da se pobrinemo za balans vlastitog bića. Da zasjamo u svim svojim duginim bojama i da na takav način osvjetljavamo put i drugima.

Ovaj događaj nije samo još jedan u nizu klasičnih događaja o čakrama na koje ste možda naviknuli. Nas dvoje (Kristina & Vedran) smo poseban spoj duhovne cjelovitosti zbog čega ćete u ovim događajima dobiti informacije i iscjeljivanje sa puno šireg aspekta. Od Kristine ćete dobiti tjelesni, psihološki i emotivni, a od Vedrana energetski i duhovni. Osim informacija, razgovora i odgovora na vaša pitanja s Vedranom ćete raditi meditaciju i iscjeljivanje za svaku čakru posebno te ćemo zajedno raditi na iscjeljivanju raznih životnih područja i tema. 

Kako krenuti?

 1. Prvo napravite test svojih čakri da bi dobili uvid u njihovo zdravlje. Test pokrenite i ispunite klikom ovdje: Pokreni test
 2. Nakon završetka testa podijelite svoje rezultate sa nama tako da u komentare objave stavite sliku-screenshot rezultata. Ako već niste, podijelite objavu na svom zidu. Svoje rezultate objavite u ovoj objavi: Objavi rezultate
 3. Prva čakra je svima najslabija i to ćeš vidjeti i po svojim i rezultatima drugih ljudi. Njen disbalans utječe na jako puno toga, na fizičko i psihoemotivno stanje i zdravlje. No sve o tome možeš saznati u besplatnom predavanju i iscjeljivanju prve čakre. Da odlučili smo dati na besplatno predavanje i iscjeljivanje prve čakre da što više ljudi bude informirano o toj temi. Video predavanje i iscjeljivanje ćeš pronaći malo niže pa kad god želiš pokreni video i prođi kroz svoje iscjeljivanje. 
 4. Nakon što dvaput prođeš iscjeljivanje prve čakre, podijeli nam iskustva u našoj FB grupi i ako želiš nastavi sa iscjeljivanjem svih drugih čakri. Minimalna cijena svakog videa/iscjeljivanja je 30 EUR no mi vam iscjeljivanja dajemo za 10 EUR. Nakon nekog vremena ćemo cijene vratiti na 30 EUR. 
Sve čakre koje su premalo i previše aktivne su u disbalansu i na svima njima treba raditi da bi nam se stvari popravile i stabilizirale u životu (emocije, financije, zdravlje, odnosi).
Najidealnije stanje čakre je “otvorena”.

Ukratko o čakrama

Svaka premalo ili previše aktivna čakra je u disbalansu i treba raditi iscjeljivanje na njoj. Čakre su sve isprepletene i utječu jedna na drugu stoga je najidealno raditi na svima od prve do zadnje. U nastavku vam dostavljamo kratko objašnjenje svake čakre i disbalansa svake od njih. 

Ukratko o prvoj čakri.

Prva čakra je naš korijen, naše uzemljenje i usko je povezano sa našim tijelom i materijom.

 

Premalo aktivna prva čakra je povezana sa odvojenošću od tijela, izrazitom mršavošću, strahom, tjeskobom, nemirom, slabom usredotočenošću, financijske teškoće, slabe granice, kroničnom neorganiziranošću

 

Previše aktivna prva čakra je povezana sa pretilošću, prejedanjem, gomilanjem stvari, fiksacijom na materijalno, pohlepom, lijenošću, strahom od promjene, krutim granicama.

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz rođenje, tjelesnog zanemarivanja, slabog tjelesnog povezivanja sa majkom, neuhranjenosti, težu bolest i/ili kirurški zahvat, tjelesnog zlostavljanja, naslijeđenih trauma od strane roditelja i predaka. 

 

Moguća oboljenja/problemi zbog disbalansa su vezana uz poremećaje rada crijeva i anusa, poremećaji sa zubima i kostima, problemima sa nogama, stopalima, koljenima, bazom kralježnice, stražnjicom, poremećaji prehrane.

 

Demon prve čakre je strah

Ukratko o drugoj čakri

Druga čakra je povezana sa našom sexualnošću, osjetima, emocijama, žudnjom, potrebom, užitkom.

 

Premalo aktivna druga čakra je povezana sa krutosti tijela i stavova, frigidnosti, strahom od seksa, slabo razvijenim društvenim vještinama, uskraćivanjem sebi užitka, pretjeranim granicama, strahom od promjene, nedostatkom strasti i uzbuđenja.

 

Previše aktivna druga čakra je povezana sa seksualnim iživljavanjem, ovisnošću o seksu i užitku, pretjerano jakim emocijama (emocije vezane uz dramu, histeriju, krizu), preosjetljivošću, nametanje drugima, zavodničkim manipuliranjem, emocionalnom ovisnosti, opsesivnom vezanošću.

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz seksulano zlostavljanje, emocionalno zlostavljanje, zanemarivanja, odbacivanja, poricanja djetetovih osjećajnih stanja, emocionalna manipuliranja, vjerske i religijske strogoće, tjelesnih zlostavljanja.

 

Moguća oboljenja/problemi zbog disbalansa: problemi sa reproduktivnim organima, slezene, mokraćnog sustava, menstrualne tegobe, seksualna disfunkcija, impotencija, preuranjena ejakulacija, frigidnost, bol u donjem dijelu leđa, problemi sa koljenima, gubitak apetita za hranom, seksom, životom.

 

Demon druge čakre je krivnja

Ukratko o trećoj čakri

Premalo aktivna treća čakra je povezana sa slabom energijom u tijelu, slabom voljom, lakom podlijeganju manipulaciji, slabom samodisciplinom, niskim samopoštovanjem, emocionalnom hladnoćom (moguće i tjelesnom), slabom probavom, mentalitetom žrtve, pasivnošću, nepouzdanošću.

 

Previše aktivna prva čakra je povezana sa pretjeranom agresivnošću, dominacijom, nadziranjem, potrebom da se bude u pravu, sklonosti manipulacijama, ispadima bijesa, tvrdoglavošću, silovitom ambicioznošću, arogancijom, hiperaktivnosti. 

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz posramljivanje, nestabilnih situacija, tjelesna zlostavljanja, opasnih okruženja i strahom od kazni, odgovornosti neprimjerenoj dobi, srama naslijeđenog od roditelja

 

Moguća oboljenja/problemi zbog disbalansa: probavni poremećaji, dijabetesmišićni grčevi, kronični umor, hipertenzija, problemi sa jetrom.

 

Demon treće čakre je sram

Ukratko o četvrtoj čakri

Premalo aktivna četvrta čakra je povezana sa asocialnošću, povučenošću, sklonosti kritiziranju, osuđivanju, usamljenošću, izoliranošću, depresijom, strahom od intimnosit, strahom od odnosa, nedostatkom empatije, narcisoidnošću.

 

Previše aktivna četvrta čakra je povezana sa suovisnošću, slabim granicama, zahtjevnošću, ljubomorom, pretjeranim žrtvovanjem

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz odbačenost, napuštenost, gubitke, posramljivanje, kritiziranje, razvod, smrt voljene osobe, uvjetovanom ljubavlju, seksualnog i tjelesnog zlostavljanja, izdaje.

 

Moguća oboljenja/problemi zbog disbalansa: problemi sa plućima, srcem dojkama, rukama, zadihanošću, problemi sa cirkulacijom, astmom, napetost među lopaticama, bol u prstima, imunodeficijencija.

 

Demon četvrte čakre je tuga

Ukratko o petoj čakri

Peta čakra je vezana uz naše grlo i naš glas, našu istinu. Razvojni zadaci su kreativno izražavanje, komunikacijske vještine, simboličko razmišljanje.

 

Premalo aktivna peta čakra je povezana sa strahom od govorenja i izražavanja, tihim i slabim glasom, otežano izražavanje osjećaja, introvertnosti, sramežljivošću, nedostatkom sluha i slabim osjećajem ritma. 

 

Previše aktivna peta čakra je povezana sa previše govorenja i govorenjem kao obrambenim mehanizmom, nesposobnošću slušanja, ogovaranjem, dominatnim glasom, prekidanjem drugih u govoru i izražavanju.

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz laži, proturiječnih poruka, verbalnog zlostavljanja, neprestano vikanje, pretjerano kritiziranje, tajne i prijetnje, autoritativne roditelje, alkoholizam u obitelji

 

Moguća oboljenja zbog disbalansa su razna oboljenja grla uključujući i učestale upale.

 

Demon pete čakre je laž

Ukratko o šestoj čakri

Šesta čakra je vezana uz našu svrhu. Razvojni zadaci su uspostavljanje osobnog identiteta, sposobnost opažanja obrazaca

 

Premalo aktivna šesta čakra je povezana sa neosjetljivošću, slabim vidom, slabim pamćenjem, nedostatkom mašte, otežanom vizualizacijom, slabim prisjećanjem snova, poricanjem realnosti, monopoliziracijom (moj put je jedini ispravan)

 

Previše aktivna šesta čakra je povezana sa halucinacijama, deluzijama, opsesijama, otežanom koncetracijom, noćnim morama. 

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz obezvrijeđivanjem intuicije i psihičkih događaja, zastrašujućih okruženja odrastanja. 

 

Moguća oboljenja zbog disbalansa su vezana uz zdravlje očiju, vida, glavobolje

 

Demon šeste čakre je iluzija

Ukratko o sedmoj čakri

Sedma čakra je vezana uz naše misli i razumjevanje. Razvojni zadaci su asimilacija znanja i razvoj mudrosti

 

Premalo aktivna sedma čakra je povezana sa duhovnim cinizmom, poteškoćama u učenju, krutim sustavima vjerovanja, apatijom, materijalizmom, pohlepom, dominiranjem nad drugima 

 

Previše aktivna sedma čakra je povezana sa pretjeranom intelektualizacijom, duhovnom ovisnošću, konfuzijom, disocijacijom od tijela.

 

Disbalansi nastaju zbog trauma vezanih uz uskraćivanja informacija, obrazovanja koja guše radoznalost, prisilnih religioznosti, obezvrijeđivanja vjerovanja, slijepu poslušnost, pogrešne informiranosti, duhovnih zlostavljanja. 

 

Moguća oboljenja zbog disbalansa su vezana uz migrene, tumore na mozgu, amnezije, kognitivna deluzija.

 

Demon sedme čakre je vezanost

Iscjeljivanje prve čakre

Ovdje vam dostavljamo besplatno iscjeljivanje prve čakre. Pokrenite ga kad god vam bude zgodno i kada budete imali apsolutan mir. Iscjeljivanje napravite dvaput i između svakog ponavljanja mora proći 2-3 dana. Za to cijelo vrijeme povećajte unos vode, voća i povrća te maksimalno izbjegavajte sve nezdravo. 

Kada iscjeljivanje napravite dvaput, podijelite svoja iskustva u našoj FB grupi: https://facebook.com/groups/alkemijazivota

Iscjeljivanje će djelovati neovisno o tome što se radi o snimci iscjeljivanja jer proces iscjeljivanja nema veze sa mnom (Vedran), ja vas samo vodim kroz njega, a ostalo rade anđeli.

Ostale čakre

Ovdje vam dostavljamo popis svih ostalih čakri. Ako ste zadovoljni iscjeljivanjem prve čakre, možete nastaviti dalje sa drugim čakrama. Kliknite na svaku da vam se otvore svi detalji i opcija dodavanja u košaricu. Cijene smo smanjili sa 30 EUR na 10 EUR na neko vrijeme. 

Kako ispravno raditi iscjeljivanja?

Svako iscjeljivanje napravite dvaput zaredom sa 2-3 dana razmaka. Nakon što napravite na takav način iscjeljivanje jedne čakre krenite na sljedeću. Kada završite zadnju čakru, napravite 5-10 dana pauze i onda ih napravite od prve do zadnje još jednom sa 2-3 dana razmaka ali bez ponavljanja nego odmah sa jedne na drugu. Na taj način ćete učvrstiti i završiti iscjeljivanje.

Kupi sve meditacije u pola cijene jednim klikom

Ako želite sve meditacije uzeti odjednom, tada je ovo opcija za vas. Umjesto da jednu po jednu dodajte u košaricu, ovdje jednim klikom ih možete sve dodati u košaricu i krenuti na naplatu. Kliknite na gumb "Pokreni kupnju" i pratite daljnje korake do uspješnog završetka narudžbe.

Ako platite karticom ili paypalom - tada ćete odmah dobiti e-mail sa uputama za pristup iscjeljivanju čakri. 

Ako platite internet bankarstvom ili uplatnicom - tada ćete dobiti e-mail i pristup nakon što bude evidentirana uplata, što bude u rasponu od 3 do 72 sata ovisno jeli vikend ili neki blagdan. 

Pokreni kupnju

Knjiga o čakrama

Ovdje vam dostavljamo odličnu knjigu koju od srca preporučamo, a tema je povezanost čakri i psihologije. Kliknite na fotografiju da bi vam se otvorili svi detalji knjige

Tijelo i um - istok i zapad

Dr. Anodea Judith donosi nam svježi pogled na istočnjački sustav čakri, smjestivši ga u kontekst jungovske psihologije, somatske terapije i metafizike – revidirano i obnovljeno izdanje temeljnog djela transpersonalne psihologije čitko je, razumljivo i upotrebno, jednako za terapeute kao i za osobni razvoj. Sustav čakri svojevrsna je mapa za razumijevanje razvoja i predložak za osobni rast i ostvarivanje punog potencijala pojedinca. Judith opisuje pojedinačno svaku čakru, istražuje kako utječe na razvojni put djeteta, određuje specifične traume i zlostavljanja te način na koji se može ponovno uspostaviti ravnoteža. Uz osobne priče i primjere iz prakse, ova knjiga spaja Istok i Zapad, znanost i filozofiju, psihologiju i duhovnost u neprocjenjiv putokaz prema vraćanju cjelovitosti.

Upoznajte nas

Upoznajte nas bolje kroz ovaj naš interview sa ATMOM

Iskustva

4,8
Na temelju 512 recenzija
1-5 od 498 recenzija
 1. Željka Žulj avatar

  Već skoro dvije godine radim iscjeljenja i uradila sam dosta različitih tema. Nemam vizualna iskustva, ali tijekom meditacija obično osjećam trnce u tijelu, hladnoću, kod nekih snažan plač, osobito kad se radi sa precima. Međutim, u danima nakon meditacija osjećam čak i fizičke manifestacije, a najizražajnije su bile nakon Iscjeljivanja ženskog principa i prve tri čakre. Općenito, osjećam velike pozitivne promjene i nastavljam dalje sa meditacijama. A nakon Aktivacije 25. 02. doživjela sam izrazito snažan udarac u koljeno i pripremila neki domaći oblog da stavim preko noći jer je bol bila snažna. Na moju veliku radost, do navečer koljeno me uopće nije boljelo čak ni na dodir. Kristina i Vedrane od srca hvala za sve što radite.

 2. Svetlana Jovanoska avatar

  Isceljivanje porodzajni trauma
  Ovo iscjeljenje mi je bilo jedno od najtežih do sada. Nakon cijelog procesa osjećala sam se vrlo iscrpljeno i istrošeno, ali s druge strane, sve što je bilo potisnuto u meni oslobodilo se. Kao nikada do sada, plakala sam naglas i otpustila veliki bol koji sam nosila- onaj dio koji se odlosio na radzanje našom djecom (u mom slučaju mrtvorođeno dijete). Na kraju osetila sam beskrajnu ljubav i pripadnost kada smo se povezali sa svim precima koji su prošli kroz porodilne traume. Hvala ti, Vedrane 🙏

 3. Maja Bojović avatar

  Ovo je jedna od retkih meditacija koju sam uradila bez ikakvih otpora i u koju sam lagano utonula. Bilo je mnogo suza i bilo je jako dirljivo. Hvala na prilici i divnom iskustvu :))

 4. Iva Fetahović avatar

  Prvi put sam u live-u i ovog puta sam bas jace osjetila prisutnost vodića. Malo mi došao i strah jer su mi pucketale stvari, ali pozitivno iskustvo, pa ćemo vidjeti za par dana kako djeluje. Štekanja je bilo samo samo pred kraj, tako da je sve prošlo u redu. Hvala

 5. Marija Todorović avatar

  Prelepo iskustvo i došlo je baš kada mi je trebalo🙂,hvala Božanskom, hvala ekipo

3 thoughts on “Iscjeljivanje čakri

 1. Isceljivanje prve chakre- radila sam tri puta , radici jos nekoliko puta jer tjelo mi je trazi, namucila sam se maigrenama, osecham pobolssanje, koja je veza prve chakre sa migrenama neznam, ali radi, hvala vam..BLAGODARAM.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)