Tamno Svjetlo
blank

Holistički program za iscjeljenje i osnaživanje žena

Dobrodošla u program holističkog iscjeljivanja i osnaživanja žena. Ovaj program smo detaljno pripremili za tebe i tvoje zdravlje te se sastoji od 4 faze iscjeljivanja i programa, od kojih svaka traje nešto više od tri mjeseca, što je ukupno 13 mjeseci za tvoje iscjeljenje. 

Ako imaš bilo kakvih izazova sa ženskim zdravljem, od reproduktivnih organa (ciste, miomi, hormonski disbalansi, karcinomi, endometrioza, izazovi s plodnošću, libidom itd.), grudi (karicnomi, ciste ) pa sve do sistemskih kao što su autoimune bolesti koje su i po službenim podacima mnogo učestalije u žena (Haschimoto, Reumatoidni artritis, Lupus, celijaklija, Dijabetes, psorijaza itd itd), tada je ovo iscjeljivanje za tebe. Ako želiš poraditi na svom psiho-emotivnom zdravlju, odnosima, financijama, poslu, obitelji, karmi i ostalom – i taj dio je pokriven ovim programom. Cilj ovog projekta je iscjeljenje na svim razinama.

Kreni od uvoda i kada budeš spremna kreni na prvu fazu. Tu smo da ti pomognemo i podržimo te na tvom putu iscjeljenja.

Tvoji Kristina & Vedran

Uvod

Žena, njeno tijelo je portal između Neba i Zemlje, onaj u kojem se duša materijalizira i transformira iz jednog oblika u drugi. Želimo li iscijeliti čovječanstvo, trebamo iscijeliti i ovaj sveti portal koja svaka od nas ima u sebi.

Kolektivno i povijesno ženska energija nosi mnogo patnje, boli i povreda na svim razinama, naše tijelo je odraz naših lekcija koje trebamo integrirati kao žene, kao i lekcije naših pretkinja. Zato se sada u ovo vrijeme toliko i iscjeljuje ženski princip, energija njegovanja, intucije, užitka i bivanja koja nam je sad svima (neovisno o spolu) prijekko potrebna da bi čovječanstvo opstalo.

Toliko je danas, u ovo ”moderno” vrijeme, izazova sa ženskim zdravljem, od reproduktivnih organa (ciste, miomi, hormonski disbalansi, karcinomi, endometrioza, izazovi s plodnošću, libidom itd.), grudi (karicnomi, ciste ) pa sve do sistemskih kao što su autoimune bolesti koje su i po službenim podacima mnogo učestalije u žena (Haschimoto, Reumatoidni artritis, Lupus, celijaklija, Dijabetes, psorijaza itd itd).

Iz želje i potrebe da pomognemo što većem broju žena, za vas smo osmislili holistički program iscjeljivanja izazova sa ženskim zdravljem. On obuhvaća fizičku, emocionalnu, mentalnu i duhovnu razinu, jer je sve od njih potrebno posjetiti ako želimo na sebi raditi na cjelovit način.

Program se sastoji od 4 faze, a svaka od njih traje oko tri mjeseca. U njoj su dani savjeti i iscjeljivanja za koja smo generalno procijenili da bi većina vas imala koristi. Međutim, svi smo individue te ako osjećate ili znate da bi vam još neko naše iscjeljivanje moglo pomoći obzirom na izazov koji imate, slobodne ste upotpuniti program i s njim.

Predviđeno je raditi po jedno iscjeljivanje svaki tjedan te ga ponoviti još jednom odmah nakon 2 dana pauze (minimalan razmak mora biti 2 dana, a ako osjetite po tijelu da vam je previše, slobodno napravite i veći razmak – što se tiče iscjeljivanja radije usporiti nego požuriti jer se s otpuštanjem mogu javiti simptomi čišćenja). Nakon što prođete sva iscjeljivanja dvaput, potrebno je napraviti još jednom (treći put) svako iscjeljivanje i onda nakon toga krenuti na sljedeću fazu.  Ona područja koja su vam ”bolna točka” će nerijetko tražiti i periodička ponavljanja. 

PRIMJER: Ponedjeljak u 20h meditacija, srijeda u 20h ponavljate meditaciju, petak u 20h nova meditacija, nedjelja u 20h ponavljate meditaciju. 

Prva faza

U ovoj fazi radimo pripremu tijela i stvaramo temelje da bi se ono moglo nositi s iscjeljivanjima koje kasnije dolaze, zato su iscjeljinja temeljna na onome što je temeljno potrebno pročistiti da bi bilo spremno za kasnija otpuštanja.

U ovoj fazi vas savjetujemo da se infomirate o prirodnim načinima rada na zdravlju preko prehrane i detox protokola (Anthony William) – ovaj dio ostaje prisutan i tijekom svih faza i trajno kada završite sve faze – ustvari predstavlja kompletnu promjenu načina života i načina razmišljanja i pojačava svijest o onome što unosimo u organizam te tako jača i samu ljubav prema sebi i svom tijelu. Također nas vraća nas prirodi i njenoj iscjeliteljskoj moći – balans koji smo generalno kao čovječanstvo izgubili.

Informacije o tome možete naći po internetu i u knjigama od Anthony Williama koje toplo preporučujemo. 

Literatura

Kliknite na fotografiju da vam se otvori cijeli popis knjiga od Anthony Williama. Kupite ono što vam rezonira, ili one knjige koje se referiraju na vaš problem, npr štitnjača. Knjige nabavite sa web stranice ili neke druge ovisno gdje živite.

blank

Sokovnici za svježe sokove

Veliki dio fizičkog iscjeljenja osim kroz promjenu prehrane ide i kroz pripremu i konzumaciju svježe prešanih voćnih sokova. U nastavku vam dostavljamo mjesto gdje možete kupiti svoj sokovnik te na naše ime dobiti 10% popusta kod kupovine. Kliknite na fotku da bi ste bili odvedeni na web trgovinu i javite se korisničkoj službi za popust. 

Facebook grupa

Kupnja prve faze

Sljedeće faze

Sljedeće faze su puno jednostavnije jer se samo uvode nova iscjeljivanja, a sve iz prve faze ostaje isto i nastavljate isto sa prehranom, sokovima i Aloa Verom. Ne zaboravite pozvati svoje prijateljice i kolegice u Facebook grupu te ih usmjerite na ovaj program koristeći vašu suradničku poveznicu tako da za vas sljedeća faza bude jeftinija pa možda čak i besplatna. Sljedeća faza je za tri mjeseca stoga imate dovoljno vremena za sve i možete uvoditi stvari iz prve faze onako kako vi možete vremenski i financijski

Druga faza

Osim fizičke razine uključuje i emocionalnu razinu koja može utjecati na vaše zdravlje. Neprorađeni emocionalni sadržaji uključujući i naše životne traume ostavljaju traga na našem tijelu, utječu na naša tkiva, stanice i organe te živčani sustav, drugim riječima na bazni način na koji funkcioniramo, osjećamo, razmišljamo, na naše tijelo i na naš karakter. Da bi iscjeljenje bilo cjelovito, rad na emocijama je neizostavan dio toga jer praktički ne postoji odvojen od fizičke razine.

Literatura

Ovdje vam predstavljamo knjige koje vam mogu pomoći razumjeti psiho-duhovnu stranu bolesti i čemu na bolest služi. Također knjiga Sjene prije svitanja će vam otvoriti sasvim jedna druga vrata i pripremiti vas za treću fazu. Ove knjige nisu obveza, no mi ih preporučujemo. 

blank

Bolest kao put

Psiholog Thorwald Dethlefsen i liječnik Ruediger Dahlke pokazuju ovim zapaženim djelom put prema dubljem razumijevanju bolesti. Autori u knjizi Bolest kao put ukazuju na to što nam govore simptomi kao što su infekcije, glavobolja, nezgode, bolovi u srcu i želucu, ali i velike i još uvijek tabuizirane tegobe kao što...

blank

Bolest kao govor duše

Nakon velikog uspjeha knjige Bolest kao put došlo je vrijeme za nastavak i proširenje tematike opisane u njoj. Brza i pozitivna reakcija na ovu koncepciju, isprva među zainteresiranim laicima, a kasnije sve više i u stručnim medicinskim krugovima, ukazala je na rastuću potrebu za načinom razumijevanja bolesti koji iznova spaja formu i...

blank

Sjene prije svitanja

Knjiga Sjene prije svitanja obuhvaća iznimno zanimljivu priču autorice, ispripovijedanu bolno uvjerljivo, te njezin jasan, praktični vodič za iscjeljivanje iz najdubljih razina patnje. Nudeći sveobuhvatna oruđa, Teal opisuje djelotvorne tehnike, uvide i perspektive utemeljene u duhovnosti i dopušta vam izabrati one tehnike koje su za vas najprikladnije. Iako je Teal Swan odrasla u...

Kupnja druge faze

Treća faza
Osim fizičke i emocionalne razine, sadrži i razinu obiteljskog polja i karme. Transgeneracijski obraci, uvjerenja i emocije, kao i traume iz prošlih života jednako utječu na nas kao i sve ono što smo doživjeli u ovom životu te su sve te razine međusobno i povezane. Zato vam u ovom fazi nudimo iscjeljivanja koja prodiru u dublje razine našeg postojanja

Literatura

U trećoj fazi idemo u smjeru integracije ali i duhovnog puta duše. Tri knjige vam predstavljamo za ovu fazu

blank

Tijelo i um, istok i zapad

Istočnjački sustav čakri i zapadnjačka psihologija kao put do cjelovitost Dr. Anodea Judith donosi nam svježi pogled na istočnjački sustav čakri, smjestivši ga u kontekst jungovske psihologije, somatske terapije i metafizike – revidirano i obnovljeno izdanje temeljnog djela transpersonalne psihologije čitko je, razumljivo i upotrebno, jednako za terapeute kao i za...

blank

A što ako je ovo raj?

Nakon iskustva blizu smrti koje je doživjela, a potom i opisala u svjetskoj uspješnici Ponovno rođena (V.B.Z., 2015.), Anita Moorjani dobro je upoznala istine skrivene s onu stranu uobičajenog znanja i prihvaćanja. Njezine spoznaje pomogle su joj da još jasnije shvati svoju sudbinu. Jedna od tih istina odnosi se na...

blank

Hrabre duše

Loši događaji često se doimaju kao besmislena patnja. Ali, što ako su naša najteža iskustva zapravo prožeta skrivenom svrhom - svrhom koju ste sami odredili prije rođenja? Je li moguće da smo sami izabrali svoje životne okolnosti, odnose i događaje? Svoje životne izazove planiramo kako bismo ostvarili određene ciljeve. Jedan...

Kupnja treće faze

Četvrta faza

Sadrži završna iscjeljivanja raznolikih nivoa s kojima završavamo proces te koja vam pomažu daintegrirate i usidrite sve ono što ste radile u prethodnim fazama.

Literatura

U četvrtoj fazi idemo u smjeru knjiga o plodnosti, majčinstva, ženstvenosti. 

blank

Žene koje trče s vukovima

Intuicija je blago ženske psihe. Ona je poput nekog rašljarskoga oruđa ili poput kristala kroz koji se može gledati uz nevjerojatan unutarnji vid. Ona je poput mudre starice koja je uvijek s vama, koja vam točno kaže o čemu se radi, točno vam kaže treba li ići lijevo ili desno....

blank

Duhovna strana plodnosti

Dr. Julie Von, holistička liječnica i stručnjakinja za plodnost, u ovoj revolucionarnoj knjizi otkriva ženama novi pristup plodnosti u kojem ih iskustvo trudnoće ispunjava energijom i radošću. Dr. Von savjetima i inovativnim metodama pomaže čitateljicama da razviju svoju receptivnu energiju koja se povezuje s duhovnim i nevidljivim elementima stvaranja novog...

blank

Crveni mjesec

Crveni mjesec ženama omogućava ponovnu spoznaju njihove ciklične prirode i uči ih kako da prihvate i sa strašću žive život ojačan mjesečnim ciklusom. Na temelju zapadnih mitologija i narodnih predanja, praktičnih vježbi i metoda istraživanja u njoj iznesenih, svaka će žena promijeniti način na koji razmišlja o sebi, svojem ciklusu i...

blank

Majka, žena i majčinstvo

Tema ove knjige nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pitanje mjesta i uloge žene i majke opisano je kroz povijest civilizacije, u mitovima, religiji, antropologiji, sociologiji i psihologiji.

Kupnja četvrte faze

Iskustva

4,8
Na temelju 512 recenzija
1-5 od 498 recenzija
 1. Željka Žulj avatar

  Već skoro dvije godine radim iscjeljenja i uradila sam dosta različitih tema. Nemam vizualna iskustva, ali tijekom meditacija obično osjećam trnce u tijelu, hladnoću, kod nekih snažan plač, osobito kad se radi sa precima. Međutim, u danima nakon meditacija osjećam čak i fizičke manifestacije, a najizražajnije su bile nakon Iscjeljivanja ženskog principa i prve tri čakre. Općenito, osjećam velike pozitivne promjene i nastavljam dalje sa meditacijama. A nakon Aktivacije 25. 02. doživjela sam izrazito snažan udarac u koljeno i pripremila neki domaći oblog da stavim preko noći jer je bol bila snažna. Na moju veliku radost, do navečer koljeno me uopće nije boljelo čak ni na dodir. Kristina i Vedrane od srca hvala za sve što radite.

 2. Svetlana Jovanoska avatar

  Isceljivanje porodzajni trauma
  Ovo iscjeljenje mi je bilo jedno od najtežih do sada. Nakon cijelog procesa osjećala sam se vrlo iscrpljeno i istrošeno, ali s druge strane, sve što je bilo potisnuto u meni oslobodilo se. Kao nikada do sada, plakala sam naglas i otpustila veliki bol koji sam nosila- onaj dio koji se odlosio na radzanje našom djecom (u mom slučaju mrtvorođeno dijete). Na kraju osetila sam beskrajnu ljubav i pripadnost kada smo se povezali sa svim precima koji su prošli kroz porodilne traume. Hvala ti, Vedrane 🙏

 3. Maja Bojović avatar

  Ovo je jedna od retkih meditacija koju sam uradila bez ikakvih otpora i u koju sam lagano utonula. Bilo je mnogo suza i bilo je jako dirljivo. Hvala na prilici i divnom iskustvu :))

 4. Iva Fetahović avatar

  Prvi put sam u live-u i ovog puta sam bas jace osjetila prisutnost vodića. Malo mi došao i strah jer su mi pucketale stvari, ali pozitivno iskustvo, pa ćemo vidjeti za par dana kako djeluje. Štekanja je bilo samo samo pred kraj, tako da je sve prošlo u redu. Hvala

 5. Marija Todorović avatar

  Prelepo iskustvo i došlo je baš kada mi je trebalo🙂,hvala Božanskom, hvala ekipo

Kako krenuti?

Dajemo vam niz mogućnosti i svatko se može pronaći u nekoj od dostupnih. 

 1. Kupite iscjeljivanje po iscjeljivanje – Uđite u željenu fazu i direktnim klikom na poveznicu iscjeljivanja možete pristupiti kupnji meditacije. Cijena je 30+ EUR po izboru i tako možete jednu po jednu koristiti. Ostaju vam trajno u vašem korisničkom računu
 2. Kupite fazu po fazu. Na dnu svake faze imate opciju za kupnju cijene faze i svih meditacija u toj fazi. Fazu je moguće kupiti i na tri rate gdje prvu plaćate odmah, a druge dvije uplate kroz dva mjeseca. NPR 01.03 prva uplata, 01.04 druga uplata, 01.05 treća uplata. Ako platite odjednom bez rata – tada imate 10+% smanjenu cijenu.
 3. Kupite sve faze odjednom i u tom slučaju imate 20+% smanjenu cijenu. Ova opcija je niže na stranici.
 4. Pretplatite se na mjesečnu preplatu. Pretplata je najjeftinija opcija te košta 50 EUR mjesečno. Daje vam pristup svim fazama odjednom za vrijeme trajanja pretplate. Gubite pristup meditacijama u trenutku kada prestanete plaćati ili otkažete pretplatu. Ova opcija je niže na stranici.